[QUOTE=siamosi60;9029993]دوست عزیز شاید 60 درصد ملت خطشون جوابگوی 16 مگابیت نباشه.منظور از سرعت بالا 8 و حتی 4 مگابیت هم عالیه.
[QUOTE=siamosi60;9029993]دوست عزیز شاید 60 درصد ملت خطشون جوابگوی 16 مگابیت نباشه.منظور از سرعت بالا 8 و حتی 4 مگابیت هم عالیه.
همه ی کارام انجام شده...
رانژه انجام شده..
dsl وصل شده...
الان فقط 3 ساعته منتظر تایید مدارک ADSL هستم
تازه 8 روز پیش تمام و کمال مدارکو براشون فرستادم![]()
سلام
دوستان نماوا با سرویس 512 شاتل کار میکنه یعنی میشه فیلم دید؟
کدوم شهر هستی؟ من خیلی زود برام انجام دادن
امروز هم Fair8192-1 رو خریدم دارم تحقیق میکنم دانلود رایگان از کی شروع میشه ؟
اهوازم
منم رانژم 1 روزه انجام شده
فقط تایید مدارکم مونده 3 ساعته هنوز تایید نشده
تایم رایگان از ساعت 1 تا 8 صبح
ویرایش: تماس گرفتم میگم برایه تایید مدارک چرا 3 ساعته زمان برده...
میگه مسول تایید مدارک نیستش
از روزی که سرویس خریدم دهنمو سرویس کرد گفت مدارکو بفرستین _ بفرستین 8 روزه فرستادم هنوز تایید نکردن![]()
Last edited by AmirH_7; 22-12-2017 at 18:01.
خیلی سرشون شلوغه معمولا شبها سرشون خلوت بگیر همون موقه تماس بگیر
الان چه سرویسی گرفتی ؟
کدوم منطقه هستی ؟
سرویس fair _16mg با شبانه رایگان
مرکز امام خمینی میشه منطقه من
سرویس ما از دیروز قطع شده نه چراغ پورت نه چراغ لینک روشن نمیشه با یه مودم دیگه هم تست کردم همینجور بود سر خط بردم فرقی نکرد خط هم بوق داره و... پشتبانی میگه درخواست خرابی به مخابرات دادیم 3 روز طول میکشه![]()
دورم تا آخر برج 10 هست, اشتباهی خط یکی دیگه را با خط من تخلیه نکردن ؟ ولی تو سایت شاتل با شماره خطم که وارد خرید میشم قبول نمیکنه... اینم از حکایت ما
شما که تجربه استفاده از این 3 شرکت رو داشتین، میشه بگید به نظرتون کدومش براتون بهتر بوده؟
خوب پیشنهاد شاتل برای تمدید سرویس - این فاکتورش رو هر دفعه می بینم باعث نیشخند میشه![]()
البته فعلا هنوز روز های طرحم تمام نشده و نمی تونم ببینم چه خوابی برام دیده
ولی اگر فکر می کنه من روی این سرویس می مانم خواب دیده- اگر می خوای من اینقدر پول بدم باید 1 ترا به من بدهی
با بسته های حجم بالاتر پارس انلاین و دو تا شرکت دیگر، موندن برام سخته مگر اینکه کیفیتش رو حفظ کنه و اذیت نکنه باسه سرعت بالا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)