این سیم کارت من هست محدود شده به نظرتون یا ترافیک شبکه این جوری شده ؟ من دوماه پیش 6 مگابایت سرعت دانلود داشتم الان حداکثر 1 مگابایت
![]()
این سیم کارت من هست محدود شده به نظرتون یا ترافیک شبکه این جوری شده ؟ من دوماه پیش 6 مگابایت سرعت دانلود داشتم الان حداکثر 1 مگابایت
![]()
محدودیت معمولا رو ۸ هستش، بخاطر ترافیک شبکه و زیر ساخت داغون همراه اوله
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نظر من اصلا روی نت همراه آخر نباید حساب کرد
همون تفکری که 15 سال بعد از آمدن 3g اینترنت همراه رو روی مردم بست و اون رو گناه می دونست برای مردم الان مجبور شده به خاطر عقب افتادن از ایرانسل نت بده به مردم . اما هنوز توی تفکر عقب افتادش هست و کلا اینترنت پر سرعت رو برای مردم یه چیز اشتباهی و گناه میدونه و به زور راضی شده حداقل کم سرعتش کنه بلکه مشکلات روانیش آروم بشه
شاید یادتون نیاد من 2 یا 3 سال پیش گوشی نسل 4 داشتم تمام سیکارت ها نسل 2 بود ( همراه آخر نسل 1 بود ) با وای فای نت می گرفتم
تازه امسال همراه آخر نت 4g آورد و سال پیش همین 3g بود و سال قبلش هم همین همراه آخر همون نسل 1
تصور کن بسته بلند مدت 1 ساله بگیری بعد 1 ماه محود بشی و 11 ماه دیگه باید با سرعت مورچه نت بری
حجم خوری های شدیدش که به کنار![]()
Last edited by red 1; 22-09-2017 at 05:51.
من دو شبه دارم نامحدود میزنم سرعت از یک نیم تا ۲ نیم مگابایت دانلود میکنه
به سه هم میرسه
با تست سرعت ۲۴ مگابیت میرسه
سیم دایمی هستش
خداروشکر هنوز ب سیم ما کاری نداشته تو این مدت
دقیق زدی وسط خال
گناه بود اینترنت پرسرعت واسه مردم
اصلا همه چی خوبش گناهه واسه ما
سلام
از من به شما نصیحت هیچ وقت دقت کن میگم هیچ وقت با سیم کارت دایمی همراه اول نت نرو
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سیمکارت دایمی حمار اول یه کلاه برداری بزرگه . اعتباری وقتی نت تموم میشه شارژ میخوره کمی اما دایمی از 200 تا 450 هزار تومن قبض میاد .... میتونی اسم سیمکارت دایمی حمار اول رو سیمکارت تله ای گذاشت
اون دوتا اپراتور دیگه حداکثر 60 تومن میاد قابل تحمله ..
نه مثل حمار اول که هر چیزی رو تبدیل به یه بلا برای مردم میکنه
انصافا کلا هیچوقت گول سیمکارت دایمی رو نخوریم ... ما رو تبدیل میکنه به گاو شیرده برای اپراتورهای دزد
سیمکارت فقط اعتباریش خوبه البته غیر حمار اول
قابل توجهت من سرعتم تا27مگابیت میرفت بین1تا3مگابایت سرعت دانلودم بود سیم اعتباری
ولی محدودم کردن به طوری که سایت باز نمیکنه چه برسه به دانلود
با یه سیم دیگه تست کردم سرعتش تا27مگابیت میرفت بسته به سروری که ازش دانلود میکردم
Last edited by mr1987; 22-09-2017 at 10:30.
راست میگی سیم محدود برای باز کردن سایت هم بده
هر کسی که سیمش دچار محدودیت شده در اسرع وقت ترابرد کنه حال این صدوقی مدیر محدود حمار اول جا بیاد
نتونه حتی حقوق کارمندای بیسواد و پر روش رو بده![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)