خدا به دادت برسه با مبین نت
از زندگی سیرت می کنه
![]()
خدا به دادت برسه با مبین نت
از زندگی سیرت می کنه
![]()
سلام
اگه خدا بخواهد دارند خط ما را از pcm به فیبر نوری تبدیل می کنند و بالاخره یه راه گریزی از اینترنت مزخرف و گرون مبین نت پیدا شد (من الان تو مبین نت برای سرویس 1 مگ با حجم 8 گیگ 60 تومن پول دادم)
روی فیبر نوری هم که فقط مخابرات اینترنت میده .لطف کنید بگید برای فیبر نوری کدوم شرکتهای زیرمجموعه مخابرات سرویس می دهند و کیفیت اینترنتش روی فیبر نوری چطوریه؟
وضعیت سرعت سرویس نامحدود با محدودش چطوره
مبین نت خیلی اذیت میکنه برا یکی خوبه برای یکی آشغال
دوستم خونشون پاداده از مبین نت داره از این مودم های 500 هزار تومنی هم گرفته سیگنالش خیلی ضعیفه سرعتش هم اصلا" خوب نیست
اول باشو شرط کن که خوب سیگنال بده
راستی از اون وقتی که تخلیه کردی سرعت خیلی خوب شده![]()
[QUOTE=lamp23;8004922]مبین نت خیلی اذیت میکنه برا یکی خوبه برای یکی آشغال
دوستم خونشون پاداده از مبین نت داره از این مودم های 500 هزار تومنی هم گرفته سیگنالش خیلی ضعیفه سرعتش هم اصلا" خوب نیست
اول باشو شرط کن که خوب سیگنال بده
راستی از اون وقتی که تخلیه کردی سرعت خیلی خوب شده[/QUOT
تلاش خودمو ميكنم كه خطو از pcm در بيارن چون اگه برم وايمكس بايد مودم هم بخرم اونوقت مودم adsl ميمونه رو دستم
[QUOTE=farshad0123;8005825]اگه پارتی خوبی بتونی جور کنی (تو مخابرات هم نه، تو پیمانکارای طرف قراردادش) احتمالش هست واست درستش کنن وگرنه درخواست میدی درخواستت رو هم میزارن تو نوبت بهت می گن برو وقتی نی ها گل دادن میایم تغییرش میدیم.
اگه مشکلت هم حل نشد بهتره به فکر وایرلس باشی تا وایمکس.
[QUOTE=arash59b;8005988]وایرلس دانلود شبانه هم داره؟اگه داره سرعتشو شبا کم نمیکنن؟
[QUOTE=farshad0123;8008074]بعضی شرکت ها دارند خودم شبی 13 گیگ دان می کنم
[QUOTE=arash59b;8008118]شما از چه شرکتی دارید؟چه سرویسی؟ماهی چند تومن؟قیمت انتنشو پرسیدم گفت 280000 تومن
[QUOTE=farshad0123;8008141]2 مگ ماهی 39 تومن. تو روز سرعت 6 مگ مبندن بعداظهر و شب 4 مگ.
اگه منظورت m5 هست بگردی تا 260 می تونی پیدا کنی. دست دوم هم هست یسته به شرایطش حدود 160 تا 200 تومن
[QUOTE=arash59b;8008149]از چه شرکتی میگیرید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)