تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 870 از 1746 اولاول ... 3707708208608668678688698708718728738748809209701370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,691 به 8,700 از 17454

نام تاپيک: League Of Legends

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

مثلا یکیش این هست که موقع رفتن توی Quote طرف بتونه چند تا Role انتخاب کنه ، که اگر تیم مچ شد بازی شروع بشه .
    مشکل این روش اینه که زمان وایستادن تو صف چندین برابر میشه . چون اکثرا میخوان Carry باشن و ساپورت مثلا کم میرن مردم . حالا بین این همه کم بخواد هم سطح اون همه Carry پیدا کنه نمیشه .
    می تونه نظارت بیشتری روی بازی ها و report ها داشته باشه
    این که بله خوب اصلا باید این کار رو بکنن .
    بازی رو از حالت victory based به حالت score based تغییر بده.
    روش حساب کردن این امتیاز هست که دردسر ها میاره . مثلا یه ساپورت Ward کاریش توی امتیاز نمیشه به اون شکل براش یه ارزشی قائل شد یعنی اهمیتش توی بازی مثل Kill نیست که واضح دیده بشه و تاثیرش به صورت تدریجی هست . یه مشکلش هم اینه که اگه بیان K/D Ratio رو مثلا ملاک بذارن توی طریقه بازی تاثیر می ذاره . من خودم کسیم که اصلا هجومی در اول بازی کار نمیکنم(نه تو لول نه دوتا2) . یعنی اهل ریسک نیستم و فقط وقتی درگیر میشم که بدونم شانس پیروزیم تو نبرد از 50 درصد بالاتره . ولی دوستم برعکس منه و خیلی هجومی و با ریسک بازی میکنه . ولی خوب اگه بیان اینطوری کنن این شخص کلا برخلاف میل خودش میره سمت دفاعی بازی کردن تا آمارش خراب نشن با مرگ الکی با این که توی هر تیمی چنین پلیرهایی نیازن .
    اگر تیمی Afker داشت نمره منفی و lose براش لحاظ نکنه (البته با تمهیدات خاصی)
    این هم خیلی خوبه که البته یه مدت پیش دوستان یه عکس از PBE گذاشتن که گویا سیستم Mercy توش هست و اون سیستم خوبی هست به نظرم .
    امگان بازی تیمی بدون Ranked team رو هم بده (مثل dungeon ها در WoW ,و همین طور Arena ها و ...) یا حداقل اجازه بده چند تا تیمداشته باشی
    این هم چیز خوبیه . البته منظورم بدون Ranked Team هست نه اون چند تیم داشتن .
    امتیاز بازی تیمی رو به امتیاز بازی solo و rank شخصی طرف اضافه کنه (اومدیم یکییک عمر توی یکتیم خوب بازی کرد و کمک کرد بعد kick ش کردن همه زحمتاش می پره خوب!)
    این هم چیز خوبیه اگرچه توی این سیستم Queue تاثیر خاصی نداره .
    در حالت کلی بهتره تشویق کنه با این تمهیدات بازیکن ها رو به بازی تیمی ، نه بازی Solo و نهایتا Duo!
    الآن دوتا2 این کار رو کرده و همون قدر که راضی داره(مثل من) ناراضی هم داره . یعنی تکی رو بذاره خیلیا میگن تیمی فقط و اگه فقط تیمی باشه خیلیا میگن من که وقت تیم ندارم چی ؟
    همین طور می تونه یک option توی honor اضافه کنه که تیم مقابل تایید کنند فلانی کارش درست بوده اما الکی باخته و باعث بشه طرف از دست نداه امتیازاتش رو یا امتیازی بگیره.
    همون Mercy این کار رو هم میکنه .

2. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

noob تو خودت گفتی EUNE ها noob هستن الان میگی EUNE خوبه
    البته چون اسم acc من hossein بود همه ی عربا add ام می کردن
    noob بودن در نژاد نیست که بگیم عربا noob ان spain ها pro ان یا بر عکس باید تو خونت باشه بعضی ها استعداد ندارن من خودم روز اولی که لول بازی کردم یادمه فید ندادم ولی pro هم نبودم چون قبلا زیاد از اینجور بازی ها می کردم آنلاین نبود ولی بلد بودم راه برم مثل بقیه نبودم بلد نیستن راه برن اول بازی همون جا خوشکشون می زنه
    من گفتم eune وضعش خرابه اما نگفتم بهتر از west هست در ضمن استعداد خیلی هم به نژاد ربط داره واسه همینه که کره بهترین تیم رو داره اما روسیه تر زده اونطور که فک میکنی نیست عربا خیلی بازیشون عالی هست چه در لول چه در دوتا

4. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

من گفتم eune وضعش خرابه اما نگفتم بهتر از west هست در ضمن استعداد خیلی هم به نژاد ربط داره واسه همینه که کره بهترین تیم رو داره اما روسیه تر زده اونطور که فک میکنی نیست عربا خیلی بازیشون عالی هست چه در لول چه در دوتا
    یک عرب بگو که chalenger باشه
    اینکه کره بهترین تیم رو داره چه ربطی داشت به نژاد اون ربطش به استعداد هم باز ما هم اگه یک پینگ خوب داشته باشیم استعداد هامون شکوفا میشه

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

یک عرب بگو که chalenger باشه
    اینکه کره بهترین تیم رو داره چه ربطی داشت به نژاد اون ربطش به استعداد هم باز ما هم اگه یک پینگ خوب داشته باشیم استعداد هامون شکوفا میشه
    اصلا ربطی به پینگ نداره من یه عرب میشناسم چلنجر نیست اما داره از آفریقا.کنیا بازی مینکنه با پینگ بدتر از ماله ما اما بازیش حرف نداره بعدشم اگه به چلنجر بودن بود که ما ایرانیا از همه نوب تریم چون حتی 1 چلنجر نداریم اصلا Elo رو به بازیکن بودن ربط نده چون منطقی نیست !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

اصلا ربطی به پینگ نداره من یه عرب میشناسم چلنجر نیست اما داره از آفریقا.کنیا بازی مینکنه با پینگ بدتر از ماله ما اما بازیش حرف نداره بعدشم اگه به چلنجر بودن بود که ما ایرانیا از همه نوب تریم چون حتی 1 چلنجر نداریم اصلا Elo رو به بازیکن بودن ربط نده چون منطقی نیست !!!
    یعنی الان خدا خدا دارم می کنم یک روز پینگ منو داشته باشی اون موقعه می فهمی لگ چیه
    من گفتم تو هی داری می گی عرب ها پرو ان چلتجر دارن یا نه؟
    اصلا چرا ما انقدر داریم در مورد عربا بحث می کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سلامفرمایش شما متین ، اما خوب بزرگ ترین مشکل Riot اینه که گوش شنوا نداره! باور کن چن تا تاپیک زدم پیشنهاد کردم محل سگ هم نمی ده ، اصلا دو نفر نداره برن توی فاروم مثل شما نظارت داشته باشند.با این که راحت ملت حاضرند بیان مجانی ناظر بشن.به قول سیستمی ها ، سیستمی که فیدبک منفی نداشته باشه به سمت ناپایداری پیش می ره و ممکنه از هم بپاشه.به نظر راه حل زیاد باید باشهمثلا یکیش این هست که موقع رفتن توی Quote طرف بتونه چند تا Role انتخاب کنه ، که اگر تیم مچ شد بازی شروع بشه .می تونه نظارت بیشتری روی بازی ها و report ها داشته باشهبازی رو از حالت victory based به حالت score based تغییر بده.اگر تیمی Afker داشت نمره منفی و lose براش لحاظ نکنه (البته با تمهیدات خاصی)امگان بازی تیمی بدون Ranked team رو هم بده (مثل dungeon ها در WoW ,و همین طور Arena ها و ...) یا حداقل اجازه بده چند تا تیمداشته باشیامتیاز بازی تیمی رو به امتیاز بازی solo و rank شخصی طرف اضافه کنه (اومدیم یکییک عمر توی یکتیم خوب بازی کرد و کمک کرد بعد kick ش کردن همه زحمتاش می پره خوب!)در حالت کلی بهتره تشویق کنه با این تمهیدات بازیکن ها رو به بازی تیمی ، نه بازی Solo و نهایتا Duo!iهمین طور می تونه یک option توی honor اضافه کنه که تیم مقابل تایید کنند فلانی کارش درست بوده اما الکی باخته و باعث بشه طرف از دست نداه امتیازاتش رو یا امتیازی بگیره.
    اوووووووووووووو چرا انقدر طولانی خدایی حال کسی نداره بخونه همشو تو 2 3 خط خلاصه بکن تا همه بخونن کی اینو خونده راست بگی ؟

داره خودمونی میشه vampi 73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بابا مشکل اینکه کی با چه رولی بره تو تیم با اینجور حرفا حل نمیشه.همتون هم دیدین و هم خوب میدونین که تا میریم تو champion selection سریع جنگ و دعوا شروع میشه که کی کجا بره.یکی میگه من میرم top ، اویکی میگه من زودتر گفتم ، سومی میگه report report ، طبق معمول هم ساپورت میمونه که یه بدبختی به اجبار (99 % اوقات) یا از روی میل شخصی (1 %) اونو پیک میکنه!
    خب وقتی همین الان همه با هم جنگ و دعوا دارن دیگه نباید انتظار یه بازی خوب با teamfight رو داشت...
    جالب اینه که این مشکل هیچ راه حلی هم نداره!

10. 2 کاربر از vampi 73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

جالب اینه که این مشکل هیچ راه حلی هم نداره!
    تنها راه حل رفتن به صورت تیمی و Premade هست .

12. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقا شما ها هم نتتون ترکیده امرو؟
    کلا تایم اوت زیاد شده امروز

14. این کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

اقا شما ها هم نتتون ترکیده امرو؟
    کلا تایم اوت زیاد شده امروز
    آره مال منم همینجوری شده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •