تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 870 از 1291 اولاول ... 370770820860866867868869870871872873874880920970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,691 به 8,700 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب طرح یک ساله رو به نظر من باید حتما ماه به ماه مصرف کنی. میدونی چرا؟؟ چون با سرعت 512 لود صفحه ها سریعتر انجام میشه و گرایش به دانلود هم بیشتر میشه. همون ماهی 2 گیگ خوبه . کم آوردی یه 6 تومن میدی یک گیگ شارژ میکنی.
    طرح درسته. یک ساله با ترافیک 2 گیگ ماهیانه.
    مثلا مال من زده بود قبلا 256 3 گیگ. یعنی ماهی 3 گیگ ترافیک.

الان این تبلیغات حساب میشه و مخالف چارچوب قوانین انجمنه. از طرفی چرا خودتون رو با این کارها اذیت میکنید؟ وقتی سایت ایرانسل هست. وقتی ATM هست. ولی اینترنت بانک هست وقتی دکه و مغازه هست دیگه سایت ساختن واسه چیه؟؟؟!!!

خوب جفت شرکت ها از نظر نوع مودم با هم یکی هستن. از نظر سرعت من با مبین نت خیلی کار نکردم ولی ایرانسل خوبه. سرعت دانلودش روی 32 هست. اونایی که می بینی سرعتشون رو بالا می بندن کسانی هستن که ترافیک محدود دارن و این ساسیت اون شرکته که زود ترافیکشون تموم بشه و شارژ کنن. بخاطر سرعت بالا آدم وسوسه میشه هی دانلود کنه . و شارژش زود تموم میشه. از طرفی مودم های جیبی خیلی خوبن .من باهاشون کار کردم فقط شارژشو زیاد نیست اونی که من باهاش کر کردم کلا 6 .7 ساعت کار کرد. ولی خوب بود. من راضی بودم.

32Kb درثانیه.

خوب ساختار وایمکس کلا یه پله از ADSL جلوتره و حالت مبالیتی داره. که شمادر حین حرکت میتونی اینترنت با سرعت بالا استفاده کنی ولی خوب این حالتش هنوز تو ایران فعال نیست
    چون من دو نوع وایمکس داریم. وایمکسی که پهنای باندش رو به صورت BTS به یوزرها انتقال میده که تا حدودا 2 کیلومتر ساپورت میکنه یا بیشتر.
    ولی به صورت معمول در کشورهای دیگه از حالتی استفاده میکنن که تا 50 کیلومتر رو تحت پوشش قرار میده و در اون محدوده شما میتونین به راحتی استفاده کنید . مثل مبایل
    قدرت و شلوغی فرستنده های ایرانسل بسته به محله کم و زیاد میشه
    ولی یکی از قانون های مهم شرکت اینه که در صورت تغییر آدرس حتما اطلاع بدین.
    ممکنه محله ی جدیدی که رفتین پوشش خوبی رو نداشته باشه بخاطر برج ها ی شاید گیرندگی ضعیف در طبقه های زیرین! ( وایمکس در ارتباط بهتر جواب میده)

طبقه پنجم هستیم و آنتن دهی کامل هست ضمن اینکه مشکل کند شدن سرعت هست نه اینکه از اول کند بوده که مشکل از منطقه یا آنتن دهی باشه.

من به ساختار وای مکس کاری ندارم فرار از ارائه پشتیبانی و مسئولیت پذیری رو دارم میگم.

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فقط باید بری شرکت یک سر صدا بکنی تا حالیشون بشه بعد سرعتت 2برابر میشه

3. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من تا امروز 2 مگ نامحدود مخابرات داشتم اما امروز که رفتم شارژکنم با کمال تعجب بهم گفتن دیگه نامحدود نمیدیم و باید از طرحهای حجمی استفاده کنید که اونا هم بدرد من نمیخوره و چون تلفنم روی فیبر نوری هست از شرکت دیگه ای هم نمی تونم بگیرم حالا می خوام 2 مگ نامحدود بگیرم از ایرانسل
    حلا شرایطش چه جوریه از نظر سرعت دانلود و آپلود ،قطعی ، پینگ و غیره
    و اینکه ایرانسل بهتره یا مبین نت
    Last edited by 136209; 17-12-2012 at 21:39.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من با کلی دردسر به اینا فهموندم که مشکلم از آنتن اوناست اونام یه پیگیری شبکه دادن که هنوز هم هر موقع تماس میگیرم میگن در حال بررسیه--- در ضمن من تعرفه آزاد دارم ولی مصرفم زیاد شده می خوام بدونم چجوری می تونم بسته بگیرم ازون 1 گیگ ها و چجوری فهال میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک روز یا بیشتر طول میشکه بهت بزنگن

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان ممنون میشم اگه کسی در مورد مودم های همرا ایرانسل که جدیدا هم تبلیغ میکنه(نه اونایی که سیمکارت بش میخوره) که مثل مودمهای داخلی و معمولیش از امواج استفاده میکنه و به شبکه وایمکس وصله اطلاعی داره یا استفاده کرده ما رو هم از اطلاعاتش بی نصیب نذاره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

الان دقیقا چه اتفاقی روی داده ... تو کنترل پنل من جمع فضای مصرفی و باقی مونده بیشتر از دو گیگ و سیصد نیست. یعنی 700 مگ کسری دارم. زنگ می زنم که می گن درست می شه ولی نشد. الانم ایمیل بهم دادن که اگه تا دو روز دیگه فلان مبلغ رو پرداخت نکنی شناسه شما قطع خواهد شد!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی از دوستان تا حالا تغییر تعرفه داشته ؟چقدر طول کشیده؟؟؟مدارک چی میخواد؟؟؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

کسی از دوستان تا حالا تغییر تعرفه داشته ؟چقدر طول کشیده؟؟؟مدارک چی میخواد؟؟؟
    تغییر تعرفه ها از ابتدای هر ماه حساب میشه

برای 128 به بالا هم باید نامه از یه شرکت داشته باشید یا نامه از دانشگاه
    من خودم 1 مگابایت داشتم که از این ماه به 2 مگ تغییر تعرفه دادم و از جمعه صبح سرویسم به 2 مگ تغییر میکنه

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چقدر طول میشکه؟؟؟باید واستی تعرفه قبلیت تموم بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •