طبقه پنجم هستیم و آنتن دهی کامل هست ضمن اینکه مشکل کند شدن سرعت هست نه اینکه از اول کند بوده که مشکل از منطقه یا آنتن دهی باشه.
من به ساختار وای مکس کاری ندارم فرار از ارائه پشتیبانی و مسئولیت پذیری رو دارم میگم.
طبقه پنجم هستیم و آنتن دهی کامل هست ضمن اینکه مشکل کند شدن سرعت هست نه اینکه از اول کند بوده که مشکل از منطقه یا آنتن دهی باشه.
من به ساختار وای مکس کاری ندارم فرار از ارائه پشتیبانی و مسئولیت پذیری رو دارم میگم.
فقط باید بری شرکت یک سر صدا بکنی تا حالیشون بشه بعد سرعتت 2برابر میشه
سلام من تا امروز 2 مگ نامحدود مخابرات داشتم اما امروز که رفتم شارژکنم با کمال تعجب بهم گفتن دیگه نامحدود نمیدیم و باید از طرحهای حجمی استفاده کنید که اونا هم بدرد من نمیخوره و چون تلفنم روی فیبر نوری هست از شرکت دیگه ای هم نمی تونم بگیرم حالا می خوام 2 مگ نامحدود بگیرم از ایرانسل
حلا شرایطش چه جوریه از نظر سرعت دانلود و آپلود ،قطعی ، پینگ و غیره
و اینکه ایرانسل بهتره یا مبین نت
Last edited by 136209; 17-12-2012 at 21:39.
من با کلی دردسر به اینا فهموندم که مشکلم از آنتن اوناست اونام یه پیگیری شبکه دادن که هنوز هم هر موقع تماس میگیرم میگن در حال بررسیه--- در ضمن من تعرفه آزاد دارم ولی مصرفم زیاد شده می خوام بدونم چجوری می تونم بسته بگیرم ازون 1 گیگ ها و چجوری فهال میشه
دوستان ممنون میشم اگه کسی در مورد مودم های همرا ایرانسل که جدیدا هم تبلیغ میکنه(نه اونایی که سیمکارت بش میخوره) که مثل مودمهای داخلی و معمولیش از امواج استفاده میکنه و به شبکه وایمکس وصله اطلاعی داره یا استفاده کرده ما رو هم از اطلاعاتش بی نصیب نذاره!
الان دقیقا چه اتفاقی روی داده ... تو کنترل پنل من جمع فضای مصرفی و باقی مونده بیشتر از دو گیگ و سیصد نیست. یعنی 700 مگ کسری دارم. زنگ می زنم که می گن درست می شه ولی نشد. الانم ایمیل بهم دادن که اگه تا دو روز دیگه فلان مبلغ رو پرداخت نکنی شناسه شما قطع خواهد شد!!!!
کسی از دوستان تا حالا تغییر تعرفه داشته ؟چقدر طول کشیده؟؟؟مدارک چی میخواد؟؟؟
تغییر تعرفه ها از ابتدای هر ماه حساب میشه
برای 128 به بالا هم باید نامه از یه شرکت داشته باشید یا نامه از دانشگاه
من خودم 1 مگابایت داشتم که از این ماه به 2 مگ تغییر تعرفه دادم و از جمعه صبح سرویسم به 2 مگ تغییر میکنه
چقدر طول میشکه؟؟؟باید واستی تعرفه قبلیت تموم بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)