اینجا قیمت رو نزده مطمئن هستین؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکم مشکوک نیست به نظرتون
چون Blue Ray Combo هم داره با این قیمت یکم مشکوک میزنه
اینجا قیمت رو نزده مطمئن هستین؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکم مشکوک نیست به نظرتون
چون Blue Ray Combo هم داره با این قیمت یکم مشکوک میزنه
اگه میشه یه مدل ا VAIO معرفی کنید که بالاترین کانفیگ رو تا قیمت 1.800.000 داشته باشه و 13 یا 14 اینچ باشه و فینگر پرینت داشته باشه؟
Last edited by netlcom; 30-07-2009 at 10:20.
بله عزیز جان مطمئنم
نه عزیز سونی قیمت fw رو اورده پایین ممکنه برای همیشه ممکنه برای جلب مشتری
کلا سونی جنس بد نمیده خود من دارم همین مدلو میگیرم![]()
مشخصات همين مدل 1545 رو ميشه بگيد؟؟
آقایون فرقه fw490 dfb با fw 46 که ایران رهجو میده دقیقا چیاس؟
بعدم اینکه کدوم می ارزه و بهتره؟
آیا کسی از این دو مدل اینجا یکیشا گرفته؟
اونیکه ایران رهجو گارانتی سه ساله میده چینی هست اون یکی قطعات چینی رو امریکا میبندن که امریکایی لیبل میخوره
مدل چینی فول اچ دی هست و همچینین بلوری رام داره مدل امریکایی هم هاردش 7200 دور هست فرقش ایناست
مطمئنا مدلی که ایران رهجو میده بهتره هم به خاطر گارانتیش هم به خاطر امکاناتش![]()
بچه ها لپ تاپ هاي hp كه اكثرا مال چينه مشكلي نداره؟
من يه hp dv6 1125 ميخواستم بخرم، كلا از hp كه تعريف زياد شنيذم ولي مي خواستم بدونم چيني هاشم تعريفي هستن يا نه؟
من یک ماهه دارم استفاده میکنم . هیچ مشکلی نداره کیفیت ساخت بالا و وافعا دستگاه خنکیه . فکر نمیکردم انقدر از نظر دما خوب باشه . خلاصه کاملا به قیمتش میارزه مخصوصا در مورد گرافیک
بعدا هم اگه خواستی میتونی رم ddr3 1066 بندازی و رماشو عوض کنی . مادر بوردش ساپورت میکنه
کلا با کیفیته . خوشگله . واقعا کم صداست . میتونم بگم بی صدا . دماش واقعا خوبه مخصوصا هنگام بازی .
فکر نمیکنم این دستگاه کسیو پشیمون کنه تو رنج قیمتی که هست
2.0 1MB
1GB DDR2
160GB
DVD RW
Intel 4500MHD
DOS
با گارانتي زيگورات 630 بدون گارانتي تا حدود 580 هم ميتوني بگيري با 20 تومن و شايد هم كمتر رم رو 2 گيگ كني
Man belakhare FW 46 GJB kharidam, ta alan ke harf nadasht , khodayish hich moshkeli nadashtam , faghat alan didam keyboardesh farsi nadare !!!!
pes2009 ro holu ba behtarin tanzimat bazi kardam aslan dagh nakard.
dell 1640 ke sefaresh dade budam az berlin biaran tu haraje dell be gheymate iran bud 1700000 , ama ghable haraj taghriban mishod 2000000!!!
hala khodetun takhmin bezanin vaghty biad iran chand mishe!
age soali dashtin dar khedmatam.
LCD harf nadare , keyfiat sakhtesh ham toope , speakeresh ham kheyli khube , soratesh ham ta inja ali bud!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)