کاملا حرفتون رو تایید میکنم از 5دقیقه به 4 نوسان داره بدجور سایتها بزور باز میشن خدا من موندم چه کنم کلافه شدم!!!!!!!!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کاملا حرفتون رو تایید میکنم از 5دقیقه به 4 نوسان داره بدجور سایتها بزور باز میشن خدا من موندم چه کنم کلافه شدم!!!!!!!!!!!
وای دیگه اندیشه داره گند میزنه سرعت لود پیچ افتضاحه.
شاتل - مرکز 4 - 128
.
پینگو حال کنیدتا به حال اینقد خوب نشده بود
.
وب گردی با سرعت نوز انجام میشه
باسلام مجدد دیروز گفتید مشکل مرتفع شده اما امروز دوباره چندساعته بزور سایت ها باز میشوند و نهایت سرعت به 2 کیلوبایت درثانیه میرسه لطفا بگید تا کی مشکل حل میشه نظرات همكاران:
(15421) 1389/11/15 01/01/1900 800 PM
با سلام. مشترک گرامی، دلیل این کندی، اختلال در مسیرهای بین المللی ( Gateway های بین المللی ) می باشد و با توجه به اینکه این اختلال از داخل کشور نمی باشد، زمان دقیقی برای مرتفع شدن آن نمی توان اعلام نمود. با سپاس اندیشه سبز خزر
شما سرعت دانلودتون تو روز چنده؟
60
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
امروز دومین روزیه که پینگ زیر 200 است! واقعا دمشون گرم. کیفیت سرویسشون دیگه جدا عالی شده!!
شاتل خط 5. سرویس 2 مگ محدود.
منم که از بازی زدم بیرون و پینگ واسم مهم نیست...فقط میخوام دانلود کنم...شاتل شب و روزش مخصوصا 2 مگ چجوریه ؟ هه ی مرکز ها یکیه؟ مرکز 4 هستم...
تستش و گذاشتم. یه بار دیگم پرسیده بودی این و نه؟؟؟؟![]()
نقل قول:
نوشته شده توسط ho0rezam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شاتل 2 مگش چطوره؟ روزش چقدر سرعت داره؟ شبش چقدر؟ ممنون
تو روز بین 280 تا 300 . شبم کفش 120 . شبا بعد ساعت 3 ممکنه مثه روز بشه و دوباره بره بالا 250 ممکنم هست همون 120 بمونه. بستگی داره چه شبی باشه. اصولا 5 شنبه ها تا 4 5 صبح همون 120 میمونه و بالاتر نمیرهبا تورنتم اگه تکنیک خاصی به کار نبری بین 110 تا 200 .
درباره مرکزام میدونم که تو مراکز 5 و 7 عالیه سرویسش.( من مرکز 5 ام) . دوستی تو مرکز 4 ندارم.
راستی پینگ پایین که فقط برا بازی نیست وب گردی خیلی راحت تر میشه با پینگ پایین .کلی حال میده![]()
Last edited by soosmar_asl; 05-02-2011 at 14:10.
آره پرسیده بودم اما کسی جواب نداد...ندیده بودم دمت گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)