تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 870 از 2376 اولاول ... 37077082086086686786886987087187287387488092097013701870 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,691 به 8,700 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منیعى: استقلال غیر از خودش هیچ رقیبى ندارد!

استقلال در بازى نهم خود مقابل مقاومت سپاسى قرار گرفت و در نهایت با نتیجه ۵ بر ۲ به پیروزى رسید. میثم منیعى، هافبك استقلال كه در اكثر بازى هاى قبلى تیمش نیمكت نشین بود پس ا ز عملكرد نامطلوب بیك زاده در دربى با نظر امیر قلعه نویى در این بازى به میدان رفت و عملكرد خوبى را از خود بر جاى گذاشت و زننده یکی از گلهای استقلال بود. در همین رابطه گفت وگویى را با وى انجام دادیم كه متن كامل آن را در ذیل بخوانید:
    • از بازى استقلال مقابل مقاومت صحبت كنید.
    - بازى بسیار خوبى بود. همه بازیكنان تلاش كردند و در نهایت نتیجه این زحمات را گرفتیم. خدا را شكر از موقعیت هایمان خوب استفاده كردیم و در بازى پرگل و تماشاگرپسند مقاومت را شكست دادیم.
    • در مورد عملكرد خودتان در این مسابقه بگویید.
    - من حدود یك ماه است كه تمرینات فشرده اى را انجام مى دهم. در این مدت به دنبال یك فرصت بودم تا خودم را به كادر فنى نشان دهم و خوشحالم كه قلعه نویى در این مسابقه این فرصت را به من داد و خدا را شكر مى كنم كه توانستم جواب اعتماد قلعه نویى را بدهم. نوع بازى من به گونه اى است كه به روى دروازه سانترهاى زیادى را انجام مى دهم. در این بازى كادر فنى نیز این موضوع را از من درخواست كرد و من هم به دستور آنها سانترهاى زیادى را به روى دروازه كردم.
    • با این شرایط چرا مقابل پرسپولیس بازى نكردید؟
    - این موضوع نظر قلعه نویى بود. به هر حال او تصمیم مى گیرد كه چه كسى در زمین باشد و چه كسى روى نیمكت بنشیند.
    • پرسپولیس مقابل ابومسلم شكست خورد. بعد از این بازى افسوس نخورید كه نتوانستید این تیم را شكست دهید؟
    - به هر حال آن بازى تمام شده است و باید آن را فراموش كنیم اما واقعاً حیف شد كه نتواستیم پرسپولیس را ببریم. در كل مطمئن هستم كه در آینده جبران خواهیم كرد.
    • خیلى معتقدند كه استقلال بازى سخت خود را پشت سر گذاشته و در ادامه رقابت ها دیدارهاى آسانترى را پیش رو دارد. با این عقیده موافق هستید؟
    - این طور نیست. از لحاظ نام تیم ها و سابقه آنها شاید این گفته درست باشد اما واقعیت این است كه لیگ ما در این فصل بسیار سخت شده است و به هیچ وجه نمى شود نتیجه را پیش بینى كرد. ما در تمام بازى ها انگیزه خاصى داریم و براى پیروزى تیم تلاش خواهیم كرد.
    • آینده استقلال چگونه است؟
    - مطمئن باشید آینده روشنى پیش روى استقلال است. تیم روند رو به رشد بسیار خوبى را در پیش گرفته است و در آینده نیز این روند را ادامه خواهیم داد تا به امید خدا بتوانیم رتبه اى در خور نام استقلال كسب نماییم. استقلال تیم بسیار بزرگى است و اگر بازیكنان تلاششان را بیشتر كنند، به جز خودش هیچ رقیبى نخواهد داشت.

ابرار ورزشی

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برگى زر : استقلال راه مقابله با پرسپولیس را نشان داد

سرمربى تیم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: امروز خدا خواست كه پیروز شدیم. هادى برگى زر پس پیروزى تیمش مقابل تیم پرسپولیس در جمع خبرنگاران افزود: برنامه ریزى درستى براى این بازى كرده بودیم و قرار بود، در۱۵ دقیقه اول بازى، پرسپولیس را تحت فشار قرار دهیم، چرا كه معتقد بودیم دفاع كردن مقابل پرسپولیس، خودكشى كردن از ترس اعدام است. وى ادامه داد: شرایط خوب پیش مى رفت اما تیم ما ناخودآگاه عقب كشید و در این فاصله گل خورد. برگى زر خاطرنشان كرد: تیم پرسپولیس تغییرات زیادى داشت كه ما در ابتداى نیمه دوم گل بعدى را خوردیم كه علت آن فشار روانى روى بازیكنان بود زیرا عدم گرفتن امتیاز در دو بازى قبلى، این فشار را روى تیم آورده بود. سرمربى ابومسلم افزود: بعد از تساوى، بازیكنان بزرگ ابومسلم، بزرگى خود را نشان داده و با كمك آنها توانستیم پیروز شویم. برگى زر تصریح كرد: تیم فوتبال استقلال تهران، روش خوبى براى مقابله با پرسپولیس به دیگر تیم هاى لیگ برترى نشان داد، ولى از انصاف نباید گذشت كه این تیم فوتبال خوب و روبه جلویى ارایه كرد. سرمربى تیم فوتبال ابومسلم ادامه داد: امروز خدا دوست داشت كه ما برنده شویم تا به همه ما دوباره عزت و سربلندى بدهد. امروز از بچه ها خواسته بودیم براى خودمان بازى نكنیم بلكه به فكر تماشاچیانى باشیم كه در بازى هاى گذشته زجر كشیده بودند و خیلى اذیت شان كرده بودیم.

ابرار ورزشی

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14 پیش بینی [استقلال - برق] _هفته پنجم (معوقه)

جمعه 87/7/26
    استقلال - برق، ساعت 15:45 ، ورزشگاه آزادي تهران

آخرین بازی :

استقلال 5 - 2 مقاومت

برق 1 - 1 سپاهان

تا الآن 17 نفر بازی [استقلال - برق] رو پیش بینی کردن.
    برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 9176 رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 9103 مراجعه کنید :
    کد:
    برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.
    قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
    کد:
    برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 7 روز فرصت دارید..

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

استقلال 3 - 1 برق

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

عماد جان میشه اون فایل mht رو یه جای دیگه اپلود کنی من نمیتونم ببینم

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

تغيير چارت استقلال با بومي كردن الگوهاي موفق جهاني

خبرگزاري فارس: چارت باشگاه استقلال تهران به زودي با الگوبرداري از نمونه‌هاي موفق جهاني تغيير مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير واعظ آشتياني قصد دارد بر اساس استاندارهاي جهاني، چارت باشگاه استقلال را تغيير دهد.
    در همين راستا، قرار است در جلسه هئيت مديره اين باشگاه كه دوشنبه هفته آينده برگزار مي شود، درباره اين تغييرات بحث شود و پس از تصويب آن در هيئت مديره، به اجرا درآيد.
    مسئولان استقلال براي اجرايي كردن اين مورد، از باشگاه هاي بزرگ الگوبرداري كرده اند. البته اين الگوبرداري با توجه به ويژگي‌هاي بومي صورت مي گيرد.
    در اين طرح همه معاونت ها به كميته تبديل مي شود.

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

اميرآبادى: به زودى فوتبال را براى هميشه كنار مى گذارم

تهران IranSport.Net - مهدى اميرآبادى بازيكن استقلال با انتقاد از شرايط موجود در فوتبال كشور گفت: مطمئناً عزت و ذلت هر كسى دست خداست اما اگر روال فوتبال كشور اين طور پيش برود فوتبال را براى هميشه كنار مى گذارم. اين بازيكن با اشاره به ليست جديد تيم ملى فوتبال ايران اظهار داشت: مطمئناً اگر ۲ بازى آخر استقلال را در تركيب ثابت بازى مى كردم به تيم ملى دعوت مى شدم اما نظر مربى استقلال اين بود كه روى نيمكت تيم بنشينم. وى گفت: انتظار داشتم كه درليست تيم ملى حضور داشته باشم و سعى و تلاش خود را كردم كه مرا دايى دعوت كند اما اين اتفاق نيفتاد.
    اميرآبادى خاطر نشان كرد: بگذاريد واقعيتى را بيان كنم. من فكر مى كنم امير قلعه نويى بايد كمك مى كرد تا بتوانم به تيم ملى دعوت شوم چون من هنوز جوان هستم و تمام نشده ام اما متاسفانه او اين كار را نكرد.هنوز هم معتقدم حضور در تيم ملى حق من است اما نمى دانم چرا روال به گونه اى پيش مى رود كه من راهى براى حضور در تيم ملى ندارم. مطمئناً اگر روال فوتبال همين طور پيش برود فوتبال را به زودى و براى هميشه كنار خواهم گذاشت و ديگر بازى نخواهم كرد. هافبك تيم فوتبال استقلال تهران همچنين با اشاره به شرايط استقلال گفت: استقلال بازى به بازى خوب و بهتر مى شود واگر همين طور بازيكنان بازى كنند مى توانند به مقام قهرمانى برسند. اميرآبادى افزود: بازيكنان استقلال دراين مدت زحمات زيادى كشيدند و از آمادگى بدنى بسيار خوبى نيز برخوردار هستند و همين عامل بردهاى خوب تيم است.

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

عماد نتیجمو میخوام تغییر بدم اگه اجازه هست
    اس اس 6-1 برق

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اميري در گفت وگو با فارس:
    رقم دقيق بدهي هاي استقلال مشخص نيست
    خبرگزاري فارس: معاون اجرايي باشگاه استقلال تهران گفت: رقم دقيق بدهي هاي فصل گذشته تيم را نمي دانم؛ اما اين مبلغ يك ميليارد تومان نيست.
    علي اميري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: رقم بدهي هاي باشگاه به بازيكنان را نمي دانم؛ اما بعيد است اين مبلغ يك ميليارد تومان باشد.
    وي ادامه داد: برخي از بازيكنان طلبكار مثل محمد نوازي و سعيد لطفي در اين فصل در باشگاه استقلال حضور ندارند و با واعظ آشتياني نشستي داشتند كه در آن جلسه مدير عامل باشگاه واقعيت ها را به اين بازيكنان گفت و تفاهم شد كه طلب اين نفرات پرداخت شود.
    وي افزود: عليرضا منصوريان و بازيكناني مثل فرهاد مجيدي نيز از باشگاه طلب دارند. واعظ آشتياني حسابرس هايي را به باشگاه آورده است تا ميزان دقيق بدهي هاي باشگاه را مشخص كنند و بر اساس آن اقدامات بعدي انجام شود.
    مديرعامل جديد استقلال در مراسم معرفه خود گفت: بدهي اين فصل باشگاه به بازيكنان در حدود سه و نيم ميليارد تومان است.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی چرا برای تیم ملی خسرو حیدری دعوت نشد؟

الان خسرو حیدری بهترین بازیکن استقلال هست و در هافبکهای راست هم در ایران بازیکنی الان در حدش نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •