منیعى: استقلال غیر از خودش هیچ رقیبى ندارد!
استقلال در بازى نهم خود مقابل مقاومت سپاسى قرار گرفت و در نهایت با نتیجه ۵ بر ۲ به پیروزى رسید. میثم منیعى، هافبك استقلال كه در اكثر بازى هاى قبلى تیمش نیمكت نشین بود پس ا ز عملكرد نامطلوب بیك زاده در دربى با نظر امیر قلعه نویى در این بازى به میدان رفت و عملكرد خوبى را از خود بر جاى گذاشت و زننده یکی از گلهای استقلال بود. در همین رابطه گفت وگویى را با وى انجام دادیم كه متن كامل آن را در ذیل بخوانید:
• از بازى استقلال مقابل مقاومت صحبت كنید.
- بازى بسیار خوبى بود. همه بازیكنان تلاش كردند و در نهایت نتیجه این زحمات را گرفتیم. خدا را شكر از موقعیت هایمان خوب استفاده كردیم و در بازى پرگل و تماشاگرپسند مقاومت را شكست دادیم.
• در مورد عملكرد خودتان در این مسابقه بگویید.
- من حدود یك ماه است كه تمرینات فشرده اى را انجام مى دهم. در این مدت به دنبال یك فرصت بودم تا خودم را به كادر فنى نشان دهم و خوشحالم كه قلعه نویى در این مسابقه این فرصت را به من داد و خدا را شكر مى كنم كه توانستم جواب اعتماد قلعه نویى را بدهم. نوع بازى من به گونه اى است كه به روى دروازه سانترهاى زیادى را انجام مى دهم. در این بازى كادر فنى نیز این موضوع را از من درخواست كرد و من هم به دستور آنها سانترهاى زیادى را به روى دروازه كردم.
• با این شرایط چرا مقابل پرسپولیس بازى نكردید؟
- این موضوع نظر قلعه نویى بود. به هر حال او تصمیم مى گیرد كه چه كسى در زمین باشد و چه كسى روى نیمكت بنشیند.
• پرسپولیس مقابل ابومسلم شكست خورد. بعد از این بازى افسوس نخورید كه نتوانستید این تیم را شكست دهید؟
- به هر حال آن بازى تمام شده است و باید آن را فراموش كنیم اما واقعاً حیف شد كه نتواستیم پرسپولیس را ببریم. در كل مطمئن هستم كه در آینده جبران خواهیم كرد.
• خیلى معتقدند كه استقلال بازى سخت خود را پشت سر گذاشته و در ادامه رقابت ها دیدارهاى آسانترى را پیش رو دارد. با این عقیده موافق هستید؟
- این طور نیست. از لحاظ نام تیم ها و سابقه آنها شاید این گفته درست باشد اما واقعیت این است كه لیگ ما در این فصل بسیار سخت شده است و به هیچ وجه نمى شود نتیجه را پیش بینى كرد. ما در تمام بازى ها انگیزه خاصى داریم و براى پیروزى تیم تلاش خواهیم كرد.
• آینده استقلال چگونه است؟
- مطمئن باشید آینده روشنى پیش روى استقلال است. تیم روند رو به رشد بسیار خوبى را در پیش گرفته است و در آینده نیز این روند را ادامه خواهیم داد تا به امید خدا بتوانیم رتبه اى در خور نام استقلال كسب نماییم. استقلال تیم بسیار بزرگى است و اگر بازیكنان تلاششان را بیشتر كنند، به جز خودش هیچ رقیبى نخواهد داشت.
ابرار ورزشی