تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 870 از 3195 اولاول ... 37077082086086686786886987087187287387488092097013701870 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,691 به 8,700 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

مرسي عزيز ....نميدونم والا
    از 20 تا گيم اين 2 تا گيم اينطوري ميشه واسم حتي اين نينجا گاييدن رو عوض كردم با يكي ديگه با صاحب مغازه كه خريده بودم بازم نشد...از كجا بفهمم لنز درايو نوري موردي داره يا نه؟و اگه داشت چطوري رفعش كنم؟
    برای فهمیدن مشکل باید سعی کنی DVD های تمیز و DVD های کثیف و خش دار رو در درایوت قرار بدی و ببینی وضعیت Reading چطوریه !! طول میکشه ؟؟؟ اصلا نمیخونه ؟؟؟ صدا های عجیب غریب از درایو در میاد ؟؟ واین جور چیزا .

برای رفعش هم میتونی ببری NextGen تا Optic درایوت رو در صورت ممکن تمیز و اگه مشل داشت تعویض کنه .

ولی حالا که میگی فقط همین 2 تا بازی هست پس مشکل از DVD هست.

راستی تو وقتی این مشکل واست پیش میاد که نباید بازی رو عوض کنی که !!! چون دوباره همون کپی رو بهت میده که بد رایت شده !! باید یا از یک جای دیگه بگیری یا اینکه یگی سری جدید رایتشو بهت بده.

2. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PROJECT NATAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض راهنمای تصویری پیدا کردن بازی

راهنمای تصویری پیدا کردن بازی
    بسیاری از افراد بعد از خریدن کنسول برای پیدا کردن بازی های مطابق ذایقه شان به راه حل های کلاسیک پرس و جو دست می زنند و جالب این است که سردرگم می شوند و به قرص های استامینیفون متوسل می شوند!!!
    در این مقاله قصد داریم تا به آموزش بهترین راه برای پیدا کردن بازی در تمام ژانرها و تمامی پلاتفرم ها به صورت مصور و جامع بپردازیم.

گام اول: به لینک زیر مراجعه کنید

در صفحه قسمتی مثل شکل زیر وجود دارد،

توضیح قسمت نشانه گذاری شده *1* :
    با کلیک بر این قسمت منویی زیر باز می شود....

که می توانید پلاتفرم مورد نظر خوتونو انتخاب کنید،مثلا" اگه کامپیوتر دارید PC رو انتخاب کنید و اگه ایکسباکس 360 دارید XBOX360 را برگزینید،با انتخاب هر پلاتفرم تنها بازی های اون پلاتفرم رو مشاهده می کنید و اگه می خواین بازی های تمامی پلاتفرم ها رو مشاهده کنید، ALL PLATFORM که گزینه اول هست را برگزینید.
    توضیح قسمت نشانه گذاری شده *2* :
    با کلیک بر این قسمت ، منویی زیر باز می شود....
    در این منو می توانید سبک بازی مورد نظر خود را انتخاب کنید،اگر می خواهید همه سبک ها را انتخاب کنید بر روی ALL GAMES کلیک کنید.
    توضیح قسمت نشانه گذاری
    شده *3* :
    || نکته: پس از انتخاب پلاتفرم و سبک بازی بر روی دکمه FIND کلیک کنید، با این کار تنها عنواین بازی منتشر شده در شش ماه اخیر نمایش داده می شود
    پس از این که بر روی دکمه FIND کلیک کردید، نوبت به انتخاب بازی زمانی فهرستبندی بازی ها می رسد و اگر گزینه ALL TIME را برگزینید تمامی بازی های عرضه شده برای آن پلاتفرم مورد نظر و سبک مورد نظر نمایش داده می شوند.

|| توجه: اگر می خواهید تمامی فهرست را بدون کاور بازی ها و توضیحات و در یک صفحه مشاهده نمائید، پس از مراحل بالا و ظاهر شدن نتایج،در پایین ترین قسمت صفحه بر روی دکمه
    کلیک کنید.

++برای مثال اگر قصد داریم لیست بازی های فکری را که برای کنسول ایکس باکس 360 منتشر شده را بدون در نظر گرفتن محدودیت زمان عرضه ببینیم.همانند زیر کادر را تنظیم می کنیم و بر روی FIND کلیک می کنیم و سپس برای این که محدودیت زمانی را در نظر نگیریم بر روی ALL TIME کلیک می کنیم.
    با این کار فهرست بازی های پازل برای کنسول ایکس باکس 360 را همراه با توضیحات و امتیاز و کاور بازی مشاهده می کنیم که بر اساس امتیاز طبقه بندی می شوند.
    برای یافتن اطلاعات بیشتر نیز کافیست بر روی هر بازی کلیک کنیم.
    امید وارم از این پس به راحتی بازی های مورد نظر خود را بیاید.
    Last edited by PROJECT NATAL; 25-08-2009 at 15:42.

4. این کاربر از PROJECT NATAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

فکر میکنم بحث در مورد قیمت ها جاش اینجا نباشه !

6. 9 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

کاهش قیمت جهانی xbox360 از هفته آینده

تعجب کردید؟!!!!
    بله درست خواندید باز هم کاهش قیمت 360

از هفته آینده Xbox 360 Pro همراه با یک دسته اضافه به قیمت 249.99 دلار فروخته خواهشد شد.

همچنین مدل Elite هم به قیمت 300 دلار عرضه خواهد شد.
    احتمال اضافه شدن Wi-Fi adapter به محتویات این مدل و ارائه رنگ سفید.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يه دفعه مجانيش كنن بره ديگه !!
    راستی Elite سفيد هم عرضه ميشه
    من فکر کنم این ویژن مایکروسافت :
    "در هر خانه یک کامپیوتر"
    با ویژن جدید :
    "در هر خانه یک XBOX 360 "
    داره عوض میشه .
    دیگه کم کم میان به هر خونه یدونه مجانی میدن .

8. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام بروبچ! من قراره انشاالله تا دو سه هفته ی دیگه 360 پرمیوم رو بخرم. اولا آخرین قیمتش رو میخواستم (پلتفرم جاسپر). دوما باید به چه نکاتی توجه کنم؟ چند ساعت به طور مداوم میتونم بازی کنم؟ جاسپر دیگه هیچ مشکلی نداره؟ و...

پی نوشت: ببخشید اگر سوال تکراریه چون بیش از 400 صفحه پست هست (با توجه به تنظیمات من) و نمی شه همچین سوالی رو سرچ کرد!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام بروبچ! من قراره انشاالله تا دو سه هفته ی دیگه 360 پرمیوم رو بخرم. اولا آخرین قیمتش رو میخواستم (پلتفرم جاسپر). دوما باید به چه نکاتی توجه کنم؟ چند ساعت به طور مداوم میتونم بازی کنم؟ جاسپر دیگه هیچ مشکلی نداره؟ و...

پی نوشت: ببخشید اگر سوال تکراریه چون بیش از 400 صفحه پست هست (با توجه به تنظیمات من) و نمی شه همچین سوالی رو سرچ کرد!
    توی فضای بسته مثل میز TV نذارش ! هر چقدر میخوای بازی کن ! بیشتر از روزی 8 9 ساعت میخوای بازی کنی ؟! جاسپر هم مشکلی نداره ! اگه درست استفاده بشه همین فالکون هم مشکلی نداره !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

الان خرید XBOX 360 خون نا حقه.. سعی کن بعد از تابستون بگیری که قیمتها بیاد پایین..

13. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

یکی می تونه عکسی از هارد هک شده لپ که به ایکس باکس وصل می شه بذاره ؟؟؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

12

فکر میکنم شما زیادی قضیه رو جدی گرفتی !!!

هیچ کدوم از این کارا نیاز نیست.
    سلام خدمت دوستان وخصوصا آقا Samgun عزیز که همیشه به سوالات ما جواب میده!!
    اما
    من دیروز همه کولینگ های انجام شده رو دستگاه رو تعطیل کردم! شد مثل روز اول!!! 15 دقیقه بازی کردم ! به پشت دستگاه که دست زدم! شرط میبندم میشد باهاش نیمرو درست کرد!! حالا ما من جاسپره. لانچ و زفیر چطور میشن خدا می دونه!!!! حالا که شما میگین معمولی میشه 3-4 ساعت پشت سر هم بازی کرد!!! با کولینگ فکر کنم بشه 24 ساعته بازی کرد!!! خصوصا فنی که تو قسمت هارد برای کشیدن هوا داخل دستگاه گذاشتم خیلی وضعیت رو بهتر کرده.
    باز هم دست همتون درد نکنه که ما رو که چیز زیادی نمیدونیم راهنمایی می کنین.

16. این کاربر از mkh-n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

یکی می تونه عکسی از هارد هک شده لپ که به ایکس باکس وصل می شه بذاره ؟؟؟
    ممنون
    شكلش وقتی كه توی قاب ايكس باكس قرار ميگيره كپی هارد خود ايكس باكس ميشه ... هارد هایی كه از بسته بندی
    نيستن هارد هك شدن ( اين هارد های هك شده هم مشكلی ندارن )

اين عكس هارد اصلی ايكس باكس هست كه توی بسته ی خودش هست

سلام خدمت دوستان وخصوصا آقا Samgun عزیز که همیشه به سوالات ما جواب میده!!
    اما
    من دیروز همه کولینگ های انجام شده رو دستگاه رو تعطیل کردم! شد مثل روز اول!!! 15 دقیقه بازی کردم ! به پشت دستگاه که دست زدم! شرط میبندم میشد باهاش نیمرو درست کرد!! حالا ما من جاسپره. لانچ و زفیر چطور میشن خدا می دونه!!!! حالا که شما میگین معمولی میشه 3-4 ساعت پشت سر هم بازی کرد!!! با کولینگ فکر کنم بشه 24 ساعته بازی کرد!!! خصوصا فنی که تو قسمت هارد برای کشیدن هوا داخل دستگاه گذاشتم خیلی وضعیت رو بهتر کرده.
    باز هم دست همتون درد نکنه که ما رو که چیز زیادی نمیدونیم راهنمایی می کنین.
    شايد جای كنسول خوب نيست ... والا من 1 ساله ايكس باكس دارم ، روزی 4 ساعت هم بازی ميكنم ... آخ نگفته !!
    كولينگ و اين چيزا هم بيخيالش شدم ... داغ هم ميكنه فوقش يه 15 دقيقه ميبرم تو داشبورد تا گرمای اضافه خارج بشه
    تازه بردمم فالكون هست !!

18. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •