[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این نسخه XS++ است نه Phone XS مدت هاست که هم تغییر نام داده و تغییر نرم افزاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این نسخه XS++ است نه Phone XS مدت هاست که هم تغییر نام داده و تغییر نرم افزاری
با اجازه اساتید محترم
من هم چنین مشکلی داشتم بعد از فلش کردن کامل گوشی این Pease Wait تا کمتر از نصف می آمد و همون جوری می ماند. و مجبور بودم بعد از هر فلش کردن بدم بیرون و با باکس UNLOCK کنند. و گوشی روشن میشد و ...
ولی بطور تصادفی مشکل من هم حل شد. من به مغازه ای میرفتم که باکس SETOOL3 داشت و با آن باکس گوشیم را UNLOCK میکرد ولی درست قبل از عید بعد از فلش با PHONE XS++1.2 به مغازه دیگری رفتم که انصافا کارش درست بود و اطلاعات خوبی داشت ابتدا گوشیم را با باکس یونیورسال فلش کامل کرد بعد IMEI-OTP را تغییر داد البته( IMEI اصلی گوشی خودم را) فلش کرد بعد یکبار دیگه بار دیگه IMEI را چنج کرد و روی گزینه Patch Software تیک کرد و فلش کامل کرد.
من هم اعصابم خیلی خراب شده بود چطور همه از این برنامه PHONE XS++ 1.2 استفاده میکردند و مشکلی نداشتند.
شب عید با گوشیم کار میکردم و هنگام چک کردن IMEI متوجه شدم که IMEI اصلی خودم هستش(آنتن هم میداد)
آخه گوشی من کد چنج هستش منظورم رجیستر دستی. دل به دریا زدم و دوباره یکبار دیگه با PHONE XS++ 1.2 فلش کردم اینبار با کمال خوشحالی Please Wait تمام شد و گوشی روشن شد.
از آن روز تا حالا چند بار به طور کامل فلش کرده ام و هیچ مشکلی هم با PHONE XS نداشتم.
Last edited by Masoud750; 26-03-2007 at 04:30.
این هم بگم این برنامه PHONE XS بهتر از هر باکسی گوشی را فلش و کاستومایز میکنه.
Last edited by Masoud750; 26-03-2007 at 04:30.
آقا سیاوش این سه نوع فایل MAIN چه فرقی باهم دارند و بهتر است کدام استفاده شوند
K750_R1DB001_MAIN_CHINA_CL_RED49.rar
K750_R1DB001_MAIN_EU_1_CL_RED49.ra
r
K750_R1DB001_MAIN_TAIWAN_CL_RED49.rar
Last edited by Masoud750; 26-03-2007 at 04:36.
فریمور گوشی من الان R1DB001 هستش بخواهم تبدیل کنم به W800 از کدام فریمور استفاده کنم؟
مشخصات گوشیم K750 - CID49 - red هستش
Last edited by Masoud750; 26-03-2007 at 04:39.
اقا من گوشي كا750 با رجيستر اصل داشتم تبديلش كردند برام به دبليو800 به يه imei ديگه حالا مي خوام فريم ويرشو جديد كنم و پچ اضافه كنم حالا بايد چيكار كنم اگه بدم imei رو برگردونن به قبلي درست ميشه؟
من اومدم اس ام اسامو افزایش بدم یه جا برنامه دیگه عکس العمل نشون نداد.من گوشی رو قطع کردم.حالا دیگه گوشی روشن نمیشه.....باید بدم فلش؟؟؟؟
خود برنامه هم دیگه هیچ عکس العملی به گوشی نشون نمیده!
اين حرفا چيه وظيفست. قربونت برم![]()
![]()
گوشي شما چيه من چند بار گفتم مدل گوشيتونم بگينشما اگه فايل rest داري ميتوني فلش كني با فار درست ميشه اگه نداري فايل main رو فلش كني بالا مياد هيچي گوشيتم پاك نميشه تنظيمات گوشيت هموني هست كه قبل فلش بوده
![]()
سياوش جان من تا حالا از قسمت main برنامه Xs فايل rest رو فلش نكردم ببينم كار ميكنه يا نه ميخواستم از تو بپرسم ببينم ميشه چون w810 اينا با sefp سازگار نيستن rest فلش نميشه من main رو فلش ميكنم بالا مياد. براي همين براي اطلاع پرسيدم ممنونم رفيق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)