تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 168 اولاول ... 377783848586878889909197137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

پروفشنال محمد امين's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

سلام مهدي ومسعود جان
    آقا مهدي مونيتورينگ داره من خودم توي شركتمون
    يكبار تست كردم البته جرات نكردم رو كامپيوتر خودم تست كنم :|
    رفتم توي سايت googkle
    چشمت روز بد نبينه بيت دفندر افتاد به جون اين سايت و دائما پيغام ميداد و كلا درگير بود تا اينكه نجات يافتم :shock:
    مسعود جان منم موافقم كه كاسپر خيلي خوبه ولي نميدونم چرا نميتونم به روسها اطمينان كنم خوب چيكار كنم دست خودم كه نيست :lol: :idea:
    راستي مسعود خان نگفتي ايراداتي كه بهش ميگيرن چيه :?: :roll:
    يه دونه از اون مسخره هاش اين بود كه تاريخ انقضاء كليد برنامه رو توي ورژن 8 سال 2035 نشون ميداد كه توي نسخه 9 درست شده و دو سال از تاريخ ثبت كليد هست
    خوش باشين

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

آقا مسعود نسخه 9 رو من نصب كردم
    اصلا گزينه اي براي اينكار كه دوباره فايلها رو اسكن نكنه نداشت
    مطمئنا اگه همچين قابليتي داشت تنظيماتشو هم ميذاشت
    چون گزينه بسيارمهمي هست
    در ضمن اون سايت رو هم كه گير ميداد محمد جان دليلش شايد چيز ديگه اي بوده و گرنه برا اين قابليت هم حتما بخش تنظيمات ميذاشت
    كما اينكه به سايتهاي معروفي كه پر از تروجان و غيره هست سر ميزنيم چيزي نميگه
    در ضمن مسعود جان شما بايد اين عمل رو با ريستارت كردن و جابجا كردن فايل تست مي كردي چونكه وقتي در حال حاضز تستش كرد ديگه اونو تستش نمي كنه
    من خودم چند بار اينو تستش كردم ولي يه فايل setup برنامه nti cd maker platinum7 رو هر بار چك كرد كه كاسپر اسكي البته وقتي كه تنظيمش كرده بودم اينطور نبود و فقط بار اول چكش كرد
    و نود هم همينطور گزينه اي داره برا اين كار
    مطمئنا اگه بيت ديفندر اين قابليت رو داشت تو تنظيماتش چيزي ميديديم
    در اخر بگم كه سرعت بيت ديفندر به طرز محسوسي بهتر شده و اينتر فيسش كه غوغا شده عاليه خيلي نازه

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط محمد امين
    سلام مهدي ومسعود جان
    آقا مهدي مونيتورينگ داره من خودم توي شركتمون
    يكبار تست كردم البته جرات نكردم رو كامپيوتر خودم تست كنم :|
    رفتم توي سايت googkle
    چشمت روز بد نبينه بيت دفندر افتاد به جون اين سايت و دائما پيغام ميداد و كلا درگير بود تا اينكه نجات يافتم :shock:
    مسعود جان منم موافقم كه كاسپر خيلي خوبه ولي نميدونم چرا نميتونم به روسها اطمينان كنم خوب چيكار كنم دست خودم كه نيست :lol: :idea:
    راستي مسعود خان نگفتي ايراداتي كه بهش ميگيرن چيه :?: :roll:
    يه دونه از اون مسخره هاش اين بود كه تاريخ انقضاء كليد برنامه رو توي ورژن 8 سال 2035 نشون ميداد كه توي نسخه 9 درست شده و دو سال از تاريخ ثبت كليد هست
    خوش باشين
    نه عزيز من مونيتورينگ نداره اگرم داشته باشه خيلي ضعيفه.متاسفانه بعد وارد شدن ويروس اون رو بلوك ميكنه. :arrow:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

محمد امین جان سلام
    در مورد اینترنت مانیتورینگ حق با بچه هاست بیت چیزی بنام اینترنت مانیتورینگ یا IMon نداره
    در عوض ریل تایم پروتکشن قوی داره که اون سایت رو هم که گفتی بیت بهش گیر داده بخاطر ریل تایم پروتکشن قویش بوده
    این اولین اشکال بیت هستش
    برای تایید صحبت هام سری به سایت Thekeys.ws بزن
    این سایت واقعا یه سایت هکری تمام عیاره چون بمحض ورودت سریعا پورتهات رو اسکن میکنه و سعی در کشف پورت باز میکنه و واقعا تو این سایت میتونی هم فایروال و هم آنتی ویروست رو یه محک جدی بزنی
    تو این سایت فقط فایروال اوت پست تونست راه نفوذ رو سد کنه و مانع از باز شدن پورت 8081 جهت ارتباط با سایت بشه و زون آلارم 6 پرو بهیچ وجه نتونست جلوش رو بگیره
    اما در مورد آنتی ویروس ها نیز فقط نود بود که تونست قبل از ورود فایل اونو شناسایی کنه و بقیه آنتی ویروس ها از جمله بیت و کاسپر نتونستند جلوش رو بگیرن و فقط یکبار کاسپر بعد از ورود فایل با استفاده از خاصیت ریل تایم پروتکشنش تونست بلوکش کنه و دفعات بعدی نتونست و تنها توضیحی که میشه براش پیدا کرد اینه که این سایت در هر اتصال به سایت انواع مختلفی از تروجان دانلودرها را بر روی سیستم طرف بارگذاری میکنه (در مورزد کاسپر) و کلا به اینترنت مونیتورینگ کاسپر نمیشه 100 درصد اعتماد کرد
    بیت نیز بهیچ عنوان نتونست حتی پس از ورود فایل اونو شناسایی کنه فقط در زمان دانلود تروجان توی مسیر پوشه ی موقت یا همون Temp تونست فایل های آلوده رو شناسایی و پاکسازی کنه

دومین اشکال بیت بسته شدن تمامی پروسه هاش بعد از آپدیت کردن هست که میتونه خیلی خطرناک باشه چون از زمانیکه پروسه هلش بسته میشه تا زمانیکه دوباره فعال میشن چیزی حدود 12 الی 15 ثانیه طول میکشه که این زمان مناسبی برا آلوده شدن سیستم هستش
    این واقعا اشکال بزرگی هستش و نمیدونم چرا رو این قضیه کار نکردن و امیدوار بودم تو این نسخه اینو برطرف کنن

سومین اون خارج شدن تمامی پروسه های فعالش تنها با یک کلیک به طوریکه میتونی با فراخوانی پنجره تسک منیجر یک به یک پروسه ها رو ترمینیت کنی
    چهارم دیتا بیسش برخلاف اون چیزی که میگه که الان چیزی حدود 205000 تا هستش بسیاری از تروجان دانلودرها با پسوند
    Htm رو نمیتونه شناسایی کنه
    دوست نداشتم اینا رو بگم چون همونطور که قبلا گفتم طرفدار پروپا قرصش هستم ولی بخاطر این ایراداش فعلا بعنوان آنت ویروس سوم و غیرفعال ازش استفاده میکنم

اما در مورد گفته های سودا :
    آقا مسعود نسخه 9 رو من نصب كردم
    اصلا گزينه اي براي اينكار كه دوباره فايلها رو اسكن نكنه نداشت
    مطمئنا اگه همچين قابليتي داشت تنظيماتشو هم ميذاشت
    چون گزينه بسيارمهمي هست
    در ضمن اون سايت رو هم كه گير ميداد محمد جان دليلش شايد چيز ديگه اي بوده و گرنه برا اين قابليت هم حتما بخش تنظيمات ميذاشت
    كما اينكه به سايتهاي معروفي كه پر از تروجان و غيره هست سر ميزنيم چيزي نميگه
    در ضمن مسعود جان شما بايد اين عمل رو با ريستارت كردن و جابجا كردن فايل تست مي كردي چونكه وقتي در حال حاضز تستش كرد ديگه اونو تستش نمي كنه
    من خودم چند بار اينو تستش كردم ولي يه فايل setup برنامه nti cd maker platinum7 رو هر بار چك كرد كه كاسپر اسكي البته وقتي كه تنظيمش كرده بودم اينطور نبود و فقط بار اول چكش كرد
    و نود هم همينطور گزينه اي داره برا اين كار
    مطمئنا اگه بيت ديفندر اين قابليت رو داشت تو تنظيماتش چيزي ميديديم
    در اخر بگم كه سرعت بيت ديفندر به طرز محسوسي بهتر شده و اينتر فيسش كه غوغا شده عاليه خيلي نازه

میرسیم به قسمت اصلی یعنی قابلیتی که سودا ادعا میکنه توی کاسپر و نود هست ولی توی بیت نیستش یعنی همون گزینه ؟؟؟؟ که من نه توی نود و نه توی کاسپر برای تنظیم عدم اسکن دوباره فایلها نتونستم پیدا کنم
    نه واقعا من یه همچین گزینه ای تو نود و کاسپر ندیدم که از اسکن دوباره فایلها بعد از ریست سیستم جلوگیری کنه اگه لطف کنید و عکسی ازش بگذارید ممنونتون میشم دوست عزیز

اما دوست عزیز در مورد گزینه ای که گفتم نظرتون رو ندادید یعنی گزینه Detect Incomplete Virus Bodies
    آیا نود تونست ویروس های ناقص و تکه تکه شده رو بدون معرفی تکه دیگرش شناسایی کنه ؟

با تشکر

پروفشنال محمد امين's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

مرسي مسعود جان روشنم كردي داداش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

حالا كه بحث bit ,kaspersky ميخوام از تجربه خودم بگم.همين چند روز گذشته با وصل شدن به يه isp خاص
    به سيستم ويروسي شبيه ساسر يا بلاستر حمله ميكرد و پيغام restart شدن بعد از 60 ثانيه را ميداد با اينكه
    bitبه روز شده فعال بود و sp1 هم نصب كردم .
    خلاصه kaspersky نصب كردم و با كانكت شدن بطور مداوم حملات از ip هاي مختلف اون isp گزارش شد.
    كه فكر كنم همون imon كاسپرسكي باشه كه دوستان در موردش صحبت كردند.
    اما يه فايل از يه برنامه password recovery كه توسط يكي از اعضاي همين سايت نوشته شده بود و من دانلود كردم
    آلوده به تروجان توسط bit تشخيص داده شده بود كه كاسپر اونو تميز تشخيص داد.

يه سوال دارم در مورد گير دادن كاسپرسكي به فايلها آرشيو پسورد دار و خواستن پسورد كه در مورد bit يا ساير
    آنتي ويروسها با اين فايلها چگونه رفتار ميكنه از خير اسكن اونها ميگذرند.؟ و كاسپر براي اسكن فايهاي موجود در temp
    مثل csv , lng حتي bmpهم پسورد ميخواد كه من نفهميدم منظورش چيه! شما ميدونيد؟

در كل كار كردن با بيت جذابيت بيشتري داره و خوش رنگ هم هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان سلام من کاسپرسکی را نصب کردم ولی بابالا آمدن ویندوز بالا نمیاد چیکار کنم؟
    حتی تو msconfig بغل اسمش تیک هست ولی نمیدونم چرا با بالا اومدن ویندوز بالا نمیاد کمک کنید

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

مسعود جان یه آموزش مهدی بست داره میسازه همه چی توش هست در مورد کاسپر
    ولی اگه میخوای بدونی خوب عزیز من برو تو هلپش در مورد ichecker , istream توضیحات بخواه میبینی
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

9 آدرس كجاست؟

آدرس اين آموزش رو ميشه بدين ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

Soda نوشته :
    مسعود جان یه آموزش مهدی بست داره میسازه همه چی توش هست در مورد کاسپر
    ولی اگه میخوای بدونی خوب عزیز من برو تو هلپش در مورد ichecker , istream توضیحات بخواه میبینی
    موفق باشی
    به به چه راهنمایی اساسی فرمودید سودا جان دستت درد نکنه از این راهنماییتون واقعا به نکته ای اشاره کردی که من اصلا به ذهنم نمیرسید که برم از تو هلپش بخونم واقعا که یعنی ما اینقدر گاگول تشریف داشتیم و نمیدونستیم دمت گرم با
    آقا جون بنده این گزینه هایی رو که شما فرمودید بیشتر از 100 مرتبه تو قسمت ریل تایم پروتکشن گزینه ستینگز و قسمت های
    Use the iStream Technology , Use the iChecker Technology تنظیم کردم ولی نشد که نشد حالا شما چطوری تنظیمش میکنید خدا میدونه و بس
    بعدشم من الان نیاز به تنظیم این گزینه ها دارم شما وعده سر خرمن میدی برا آموزش
    امیدوارم که باز نیای بگی شروع کرد و از این جور حرفا ولی من نمیدونم چرا شما از دادن جواب در مورد گزینه ای که گفتم طفره میرید
    آیا نود میتونه بدنه های ناقص ویروس رو دیتکت کنه یا خیر ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •