حالا کسانی که بازی کردن بگن گرافیکش به Uncharted 2 می رسه . ( با توجه به چیزایی که خوندم خیر .)
صحنه های سینمایی داره یا نه ؟
من توی dbazi خوندم که بازی توی دو تا حجم منتشر شده رو نت کسانی که بازی می کنن مشکلی با بازی داشتن .
حالا کسانی که بازی کردن بگن گرافیکش به Uncharted 2 می رسه . ( با توجه به چیزایی که خوندم خیر .)
صحنه های سینمایی داره یا نه ؟
من توی dbazi خوندم که بازی توی دو تا حجم منتشر شده رو نت کسانی که بازی می کنن مشکلی با بازی داشتن .
سلام
دیروز عصری بازی تموم شد... واقعا داستان بازی خیلی گیرایه و اونطور که که معلومه بازی میتونه ادامه دار باشه چون بعضی چیزا اصلا معلوم نشد... دیشب موقع داشتم به بازیش و این چیزا فکر می کردم که خوابش رو دیدم البته خدا رو شکر تو خواب هم داشتم بازی می کردم و نقش توش نداشتم : دی
+
این دوربینش هم مشکل خاصی نداره.. خوبه.. تو جنگیدن هم مشکلی ایجاد نمیکنه...
+
بازی یه عنوان فوق العاد سینمایی هستش و صحنه های سینماتیک هم داره.صحنه های سینمایی داره یا نه ؟
یکی میتونه برام نقد گیم اسپات رو پیغام خصوصی کنه؟
ممنون.
Last edited by Masoud King; 08-05-2010 at 16:00.
بچه ها یک خبر بسیار داغ و بسیار بد
سایت GAMESPOT.COMفیلتر شده
شما هم میتونید ایمیل اعتراض بزنید![]()
Planet Xbox 360: 9.2/10
Gameinformer: 8.5/10
Gametrailers: 8.6/10
Gameplanet: 8.5/10
Videogamer: 9.0/10
Xboxaddict: 9.3/10
Eurogamer: 7.0/10
GameZone: 8.0/10
Gamespot: 8.5/10
411Mania: 9.1/10
NZGamer: 8.5/10
IGN: 9.0/10
سلام.صبح بخیر.دی:بچه ها یک خبر بسیار داغ و بسیار بد
سایت GAMESPOT.COMفیلتر شده
شما هم میتونید ایمیل اعتراض بزنید![]()
خوب شد که شد خوب کاری کردن.باید این سایت های بر انداز قیلتر شه.
ایمیل بزنیم بیان دستگیرمون کنن به جرم همکاری؟شما هم میتونید ایمیل اعتراض بزنید
در یک کلام باید گفت گرافیک uncharted در برابر این هیچ حرفی برای گفتن نداره .حالا کسانی که بازی کردن بگن گرافیکش به Uncharted 2 می رسه
دوستان یه نکته .
اول اپیزود 4 تو یکی از اتاق ها یک xbox 360 و گیم alan wake روی میز قرار گرفته . نمیدونم کسی دیده یا نه ؟
بعد اینکه من یک جا گیر کردم .
توی اپیزود 4 اونجا که یک گوی به سمتمون حرکت میکنه نمیدونم باید چی کار کرد . یعنی یه کاری میکنم به دره بخوره که بشکنه ولی نمیشکنه .
چی کار کنم ؟
آره . نوید عکسشو گذاشته بود.پیش یه LED TV بود.دی:اول اپیزود 4 تو یکی از اتاق ها یک xbox 360 و گیم alan wake روی میز قرار گرفته . نمیدونم کسی دیده یا نه ؟
کاملا مخالف هستم........شاید گرافیک این بازی در نگاه اول و از لحاظ بصری بهتر باشه(اندکی) ولی اونقدر ایرادای گرافیکی داره که باعث میشه گرافیکش نتونه به اون میزان در مقابل uncharted2 قد علم کنه........ .
پارگی تصویر.....گاها کم بودن بافت بصورتی بسیار عجیب..تخریب پذیری بسیار کم.....موشن کپچرهای ضعیف....... .
فقط میشه گفت از لحاظ نورپردازی از همه بازیهای تاریخ سرتر ولی از لحاظ گرافیک کلی.......نه هنوز جا داره تا برسه به uncharted2
![]()
دوستان آهنگی که آخره اپیزوده یک خونده میشه رو کسی برای دانلود نداره ؟
بعد اینکه من یک جا گیر کردم .
توی اپیزود 4 اونجا که یک گوی به سمتمون حرکت میکنه نمیدونم باید چی کار کرد . یعنی یه کاری میکنم به دره بخوره که بشکنه ولی نمیشکنه .
چی کار کنم ؟
مراد جان گفتن یه پتچ میدن که اینارو رفع میکنه.+ در ضمن هنوز خوده بازی که منتشر نشده شاید تو اون اینا رفع شهاول اپیزود 4 تو یکی از اتاق ها یک xbox 360 و گیم alan wake روی میز قرار گرفته . نمیدونم کسی دیده یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)