تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 376 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

یکی از این سایتهای تورنت فکر کنم ilovetorrent بوود چند تا لینک داده گفته که اگه میخوای share ratio بره بالا اینا رو seed کن و فقط یه

لینک دانلود تورنت برا اوون فایل هست . خب اگه قراره من اونا رو seed کنم باید اول دانلودشوون کنم دیگه نه ؟

بعد seed کنم درسته ؟ میشه بگین من باید چیکار کنم ؟
    البته اون چیزایی که رضا جان ګفتن درسته و باید موقع انتخاب تورنت اون نکات رو در نظر داشت تا بعدا با مشکل برنخوری
    در مورد سایت ilovetorernt : اون لیست رو واسه کسایی ګذاشتن که اون تورنت ها رو قبلا دانلود کردن و سید رو متوقف کردن ، این افراد با دیدن درخواست ها دوباره میرن سید میکنن تورنت ها رو
    یا اینکه میرن از یه ترکر دیګه اون فایل ها رو دانود میکنن بعد میان واسه ترکر ilovetorrent سید میکنن

ــــ
    میګم دوستان نوع کانکشن ها شون رو بنویسن ببینیم با چه سرعتی دانلود و اپلود میکنین و در چه وضعیتی قرار دارین
    راستی اون سایت filelist سرعتش چه طوره؟
    Last edited by j0l6; 30-09-2007 at 12:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان سلام
    (قابل توجه سلطان تورنت آقا پيمان)
    اگه كسي در مورد اين سايت اطلاعاتي داره بگه grabthe.info
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

گه كسي در مورد اين سايت اطلاعاتي داره بگه grabthe.info
    ممنون
    سلام
    senjed1349 سایت تورنت هست که تازه راه افتاده ترکرش خصوصی هست و حدود 1400 تورنت داره امکان عضویتش فعال هست اګه ثبت نام کردی وارد فورومش بشی بیشتر باهاش اشنا میشی
    چون سایت تازه راه افتاده هنوز تورنت هاش سیدر زیادی ندارن ولی امکان BONUS داره که باعث میشه افراد به سید کردن تشویق بشن و شاید بعدها سایت با حال و سریعی بشه سرعتش زو تست نکردم چه جوریاست
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    senjed1349 سایت تورنت هست که تازه راه افتاده ترکرش خصوصی هست و حدود 1400 تورنت داره امکان عضویتش فعال هست اګه ثبت نام کردی وارد فورومش بشی بیشتر باهاش اشنا میشی
    چون سایت تازه راه افتاده هنوز تورنت هاش سیدر زیادی ندارن ولی امکان BONUS داره که باعث میشه افراد به سید کردن تشویق بشن و شاید بعدها سایت با حال و سریعی بشه سرعتش زو تست نکردم چه جوریاست
    موفق باشی
    پيمان جان
    من اين تورنت رو دانلود كردم بعد كه خواستم استفاده كنم بهم كانكشن نداد _البته با azureus_دليلش رو نفهميدم. و تو tracker status پيغام scrape Ok رو ميده و غير فعال ميشه تو تركرش هم passkey داره. ---12 seeders 23 peers
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتي هم كه خواستم چيزي آپلود كنم بهم اجازه نداد و گفت بايد حدود 4 هفته صبر كني بعدشم مثل اينكه تا 5 گيگ آپلود نكني (احتمالا پس از دانلود كردن. چون يه سري فايل فري گذاشته ) اجازه آپلود مستقيم نميده (البته اين برداشت من بود)
    Free Download (only upload stats are recorded, this is best way to fix your ratio
    Last edited by senjed1349; 30-09-2007 at 14:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برنامه bit coment چيه اينم مثل torent يا نه؟
    كدومشون خوبه؟

داره خودمونی میشه دنیروو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میګم دوستان نوع کانکشن ها شون رو بنویسن ببینیم با چه سرعتی دانلود و اپلود میکنین و در چه وضعیتی قرار دارین
    راستی اون سایت filelist سرعتش چه طوره؟
    پیمان جان من Adsl+2 256 دارم سرعت دانلود 30KB و آپلود هم 27KB

این سایت هم سایت خیلی خوبیه
    البته از بقیه سایتها کمی عقبتره ولی از لحاظ سرعت میخوام بگم حتی از ilovetorrent بالاتره ...

فقط یک سوال
    اونجا که نوشته Connectable یعنی جی ؟
    و سوال دیگه اینکه اگر به Ratio بالایی نرسیم آیا بن میشیم یا خیر ؟/

داره خودمونی میشه mahdokht1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اه!چقدر دردسر!پشیمون شدم!

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

پيمان جان
    من اين تورنت رو دانلود كردم بعد كه خواستم استفاده كنم بهم كانكشن نداد _البته با azureus_دليلش رو نفهميدم. و تو tracker status پيغام scrape Ok رو ميده و غير فعال ميشه تو تركرش هم passkey داره. ---12 seeders 23 peers
    passkey رمزی هست که مختص نام کاربری شماست و شما رو به ترکر معرفی میکنه و بر اساس اون به شما اجازه ی دانلود داده میشه
    ببین تعداد دانلود به طور همزمان رو لیمیت نکردی؟
    وقتي هم كه خواستم چيزي آپلود كنم بهم اجازه نداد و گفت بايد حدود 4 هفته صبر كني بعدشم مثل اينكه تا 5 گيگ آپلود نكني (احتمالا پس از دانلود كردن. چون يه سري فايل فري گذاشته ) اجازه آپلود مستقيم نميده (البته اين برداشت من بود)
    Free Download (only upload stats are recorded, this is best way to fix your ratio
    سید کردن یا اپلود کردن تورنت ها به قوانین سایت بستګی داره شاید به تازه وارد ها اجازه ی اپلود نمیدن
    قوانین سایتش رو بخون فک کنم در موردش توضیح داده باشن
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اونجا که نوشته Connectable یعنی جی ؟
    و سوال دیگه اینکه اگر به Ratio بالایی نرسیم آیا بن میشیم یا خیر ؟/
    در مورد سوال اول اون یعنی اینکه شما با کانکت شدن به ترکر مشکلی ندارین و ترکر شما رو میشناسه
    سوال دوم این بستګی به قوانین سایت داره که من نخوندمشون ولی فک کنم اګه زیادی share ratio بایین باشه دانلودت رو محدود کنن مثلا وقتی می خوای یه فایل رو دانلود کنی میګه به خاطر پاینن بودن shar ratio 48 ساعت دیګه دانلودت شروع میشه و اینجور چیزا اګه هم خیلی وضعیت خراب باشه و اکتیو هم نباشی شاید اکانتت رو حذف کنن
    این سایت تازه راه افتاده و فعلا تو کار جذب یوزر هستن شاید زیاد سخت ګیری نکنن ولی وقتی تعداد یوزرهاشون تکمیل شدن شروع میکنن به پاکسازی و حذف اکانت هایی که شیر ریتو پایین دارن یا اکتیو نستن پس بهتره همیشه شیر ریتوی خودت رو حفظ کنی

برنامه bit coment چيه اينم مثل torent يا نه؟
    كدومشون خوبه؟
    از utorrent استفاده کن و اونو بیخیال شو

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

دوستان سایت demonoid دوباره فعال شده
    برین حال کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •