مادربورد خوبی دارین. میتونید یه رم کینگ مکس با باس 1333 و تاخیر 9-9-9 بخرید. که به صورت دوال کار کنن .پرفورمنس خوبی میگیرید.
مادربورد خوبی دارین. میتونید یه رم کینگ مکس با باس 1333 و تاخیر 9-9-9 بخرید. که به صورت دوال کار کنن .پرفورمنس خوبی میگیرید.
سلام دوستان
مادربرد بنده giga 945PLM-S2 هستش و اینجور که توی مشخصاتش نوشته تا 2 گیگ رم رو ساپورت میکنه حالا بنده قصد خرید این دو تا رم رو با مشخصات زیر دارم:
DDR2 پی ان وای PNY - سری DEKA2450.A8MFP - باس 800 - کلاک 15-5-5-5 - دوتا 1 گیگ کاملا دوال
نظرتون چیه؟ساپورت میکنه؟
ممنون
سلام
ميخواستم بدونم وقتي ماكسيموم رم مثلا 4 گيگه نميشه رم رو ارتقا داد يا مادربورد جواب نميده حتي اگه اضافه بشه؟
ممنونم
سلام من می خوام روی کامپیوترم ویندوز 7 نصب کنم اما مشکلم اینه سیستمم رمش 512 است بنابراین می خوام رمشو ارتقا بدم می خوام
1. بدونم قیمت رم چقدره ؟1 گیگ و2 گیگ
2. آیا میشه رم فعلی ام رو با رم جدید بذارم یا خیر؟؟
مادر بورد:asus m2n8-vmx
سلام.
مادر بودر من P41 INTEL هستش .
یه رم قیمت مناسب و خوب 2 گیگ DDR3 بهم معرفی کنید .(قیمتش رو هم بگید )
برای راهنمایی در ضمینه خرید تاپیک جدا بزنین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون در مورد رمهای TwinMOS DDR3 2*2G 1333 Piano Black چیه؟
و اینکه اگه اینها رو کنار رمهای Crucial Tracer DDR3 2*2G 1600 بندازم مشکل ساز نمیشه؟
ممنون میشم جواب بدید
Last edited by amirarsenal; 25-02-2013 at 17:15.
عجیبه بعد 2 روز کسی جواب نداده!![]()
twinmos برند خیلی خوبیه. مدل معرفی شده هم مدل خوبیه هر چند حرفه ای نیست ولی قابل قبوله.
بستگی به پلتفرم داره. اگه ولتاژ رمها یکی باشه میشه بزارین کنار هم کار کنن منتها تمام رمها تو فرکانس 1333 کار خواهند کرد.ولی با یه اور ساده میشه راحت روی 1600 و بالاتر حتی استیبل کار کنن. منتها اگه ولتاژ و
تاخیر رمها رو هم بگین بهتر میشه نظر داد. همینطور نوع سی پی یو و مادربورد.؟
سلام
من مادربوردم Asus P6T Deluxe V2 هستش
و سی پی یو هم Intel I7 950 هست
و گرافیک MSI GTX 560 Ti HAWK
می خوام بدونم که من رم 1600 بگیرم یا 1333 یا باس های دیگه کدوم برای سیستم من بهترن !!
من بیشتر برای گیم از سیستم استفاده میکنم !
Last edited by xXxMAHDI100; 13-04-2013 at 22:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)