تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 307 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

من یه کاربر تازه کار اینوکس هستم میخواستن ببیینم چطوری میتونم برنامه ها رو تو لینوکس نصب کنم؟مرسی
    سلام.

ببینید نصب برنامه در لینوکس مثل ویندوز نیست که بخواید روی فایل setup ای کلیک کنید و مسیر رو انتخاب کنید و تمام!
    در لینوکس راه نصب به طرق مختلف دیگری هست که بیشتر از طریق محیط ترمینا با چند دستور ساده صورت میگیره.

در ضمن ممکنه برای یک برنامه خاص نسخه مختلف یعنی به صورت سورس و یا باینری مثل rpm یا deb وجود داشته باشه...
    در حالت سورس روی اکثر لینوکس ها نصب عمومی هست ولی حالت باینری روی تعدادی از لینوکس ها با توجه به پشتیبانی از فایل منیجر خود....

داره خودمونی میشه *alimachal*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهرون

8 هشدار

اگه لینوکس رو روی یک سیستم که ویندوز داشته باشه نصب کنید بعد اگه لینوکس رو پاک کنید فایلهای سیستمی ویندوز هم می پره و ویندوز رو هم باید از اول نصب کنید
    کلاً لینوکس با توجه به همه مشکلاتش به درد کسی میخوره که فقط بخواد از لینوکس استفاده کنه و بدرد کاربران ویندوز نمی خوره

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

اگه لینوکس رو روی یک سیستم که ویندوز داشته باشه نصب کنید بعد اگه لینوکس رو پاک کنید فایلهای سیستمی ویندوز هم می پره و ویندوز رو هم باید از اول نصب کنید
    کلاً لینوکس با توجه به همه مشکلاتش به درد کسی میخوره که فقط بخواد از لینوکس استفاده کنه و بدرد کاربران ویندوز نمی خوره

سلام.
    شما خیلی زود قضاوت میکنی و نتیجه میگیری! عدم آگاهی!

ببینید ویندوز سیستم عاملی هست که قابلیت داشتن چند سیستم عامل رو نداره و نمیتونه برای BootLoader سیستم یعنی MBR تعریف کنه.
    ولی یکی از مزایای لینوکس این هست که از چندین سیستم عامل پشتیبانی میکنه و به خاطر همین بوت لودر GRUB این خاصیت رو داره که شما هم ویندوز داشته باشید هم لینوکس.

اصلا اصلا نیازی نیست که بعد از پاک کردن لینوکس ویندوز رو هم پاک کنید!!!
    با یه دستور ساده خیلی راحت میشه بوت لودر MBR رو باز نویسی کرد بدون اینکه کار اضافه تری بکنید.

همه میدونن در قسمت Recovery console مربوط به صفحه نصب ویندوز اگر دستور fixmbr رو بزنید همه چی حل میشه.
    یا اگه دیسک بوت ۹۸ یا ۲۰۰۰ داشته باشید در سر حط فرمان بنویسید fdisk /mbr همه چی حله. ویندوز هم خیلی راحت بالا میاد.

اگر شما در این حالت با لینوکس مشکل داری خب باید از دیسک های زنده استفاده کنی تا کمی تجربه شما درلینوکس بالا بره و بعد شروع به نصب لینوکس رو سیستمت کنی.
    اصلا چه دلیلی هست که کاربر تازه کار لینوکس رو نصب کنه وقتی میتونه در حالت Live ازش استفاده کنه.

مرسی...

4. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kiuhnmgtrdcv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

توزیع Fedora با ubuntu چه تفاوت هایی داره؟

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

توزیع Fedora با ubuntu چه تفاوت هایی داره؟
    تفاوتش دراینه که
    1-ابونتو جامعه ی کاربری بزرگتری داره که باعث میشه اگر به مشکلی بربخوری راحت تربه جواب برسی
    2-ویکی ها ومنابع فارسی بهتری داره
    3-نصب برنامه هادراون اسونتره چون ازمدیریت بسته ی deb استفاده میکنه ولی فدورا از rpm که بدردنخوره
    4-محیط گرافیکیش خیلی شیک تر وپیشرفته تر ازفدوراست
    5-من دشمن سرسخت فدوراهستم چون بیچاره ام کرد
    شما اگرمیخوای ازاول شروع کنی فدورارو انتخاب نکن
    Last edited by P A R M I S; 14-11-2008 at 07:01.

داره خودمونی میشه H_E_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تفاوتش دراینه که
    1-ابونتو جامعه ی کاربری بزرگتری داره که باعث میشه اگر به مشکلی بربخوری راحت تربه جواب برسی
    3-نصب برنامه هادراون اسونتره چون ازمدیریت بسته ی deb استفاده میکنه ولی فدورا از rpm که بدردنخوره
    5-من دشمن سرسخت فدوراهستم چون بیچاره ام کرد
    شما اگرمیخوای ازاول شروع کنی فدورارو انتخاب نکن
    بنده کاملا با شما مخالفم

1-کاملا مشخصه که لینوکس های ردهت(و از سال 2003 به بعد فدورا ) با این همه سابقه، جامعه کاربری بزرگتری رو نسبت به یه توزیع های دیگه داره (وهمینطور پشتیبانی بهتری)
    2- شما اگه خوب بگردید و دید تعصبیتون رو کنار بزارید می بینید که حتی یه کتاب فارسی هم برای اوبونتو نیست(شاید هم هست اما هنوز من که ندیدم) در حالیکه شما به راحتی میتونید کتاب های آموزش نسخه های مختلف ردهت و فدورا رو از نویسندگان و انتشارات مختلف بخرید و یا E-Book هاش رو به سادگی دانلود کنید(منظورم فارسیه)
    3- اینو که دیگه هر لینوکس کاری میدونه قدرت و سادگی بسته هایrpm یعنی چی
    4- در مورد محیط گرافیکی اوبونتو (اگه از اشکالات Xserver اون بگذریم)تا حدی باشما موافقم اما کی حاضره کارایی رو فدای محیط گرافیکی کنه
    5- من طرفدارهیچ توزیع خاصی نیستم (چون هدف تمام اونا یه چیزه) اما از بین توزیع های مختلف لینوکس اوبونتو،کوبونتو،سوزی و فدورا رو امتحان کردم
    هیچ کدوم مثل فدورا برام جالب و راحت نبود

تازه از نظر تکنولوژی، محصولات ردهت حداقل یکی دو سال از توزیعات دیگه جلوتره و همینطور از نظر امنیت(مثال بارزش همین SELinux که بعد از این همه وقت تازه تو اوبونتو 8.04 اونم فقط برای cups پیاده سازی شده)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظرم برعکس این جمله درست تره!

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظرم برعکس این جمله درست تره!
    من میدونم که پارسیکس که خیلی شباهت داره با اوبونتو از فدورا خیلی شیک تر از فدوراست پس اوبونتوهم بهتره
    گفتم که من دشمن درجه یک فدورا هستم

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

تفاوتش دراینه که
    :
    این = کاربر تنبل که میخواد همه چی واسش فراهم باشه!

شما چه استبناطی داری که deb از Rpm بهتره! (نظر من اینه که هیچ ربطی به هم ندارن برای مقایسه ) !!!!!!!

11. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

من میدونم که پارسیکس که خیلی شباهت داره با اوبونتو از فدورا خیلی شیک تر از فدوراست پس اوبونتوهم بهتره
    گفتم که من دشمن درجه یک فدورا هستم

ما اینجا یک هدف رو دنبال میکنیم. پیشتیبانی و گسترش گنو/ لینوکس!

این چه حرفی هست که دشمن هستید؟؟!!!

دلیل نمیشه تا اگر شما در مسئله ای بد شانس بودی یا مشکلی پیش اومده اون توزیع به درد نخور باشه! پس این همه کاربر که استفاده میکنند چی میشه!!!
    Last edited by Ahmad-Ra; 13-11-2008 at 22:00.

13. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •