تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 227 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

شما مثل اینکه حرف های من رو متوجه نشدی یا اینکه نمی خوای متوجه بشی. گفتم برای تعیین قدرت خرید شاخص PPP مهم هست که توی ویکی پدیا می تونی ببنی که ایران از همه کشورهای پیشرفته پائین تر هست. این سایتی که شما لینک دادی اصلا ربطی به شاخص PPP نداره و اون رو لحاظ نکرده اصلا که ربطی به بحث ما داشته باشه. فقط هزینه زندگی در شهرهای مختلف رو زده خودت یه کم فکر کن الان توی سایت شما هزینه زندگی در دهلی هند از نیویورک امریکا پائین تر هست پس آیا میشه نتیجه گرفت پس قدرت خرید در دهلی هند بیشتر از نیویورک امریکا هست؟ نه معلومه که نمیشه این نتیجه رو گرفت برای اینکه قدرت خرید بر اساس شاخص PPP هست. PPP هند 2,498 ولی واسه امریکا 15,080 در نتیجه قدرت خرید در امریکا بیشتر از هند هست. یا اصلا هند رو با ایران مقایسه کن: تو سایت شما هزینه زندگی در دهلی هند پائین تر از تهران ایران هست پس باید نتیجه گرفت که قدرت خرید در هند بیشتر از ایران هست؟ نه خیر هزینه زندگی ربطی به قدرت خرید نداره. قضیه خیلی ساده هست ولی شما ظاهرا نمی خوای بفهمی اصلا توضیحات سایت هایی که لینک دادم رو در مورد شاخص PPP خوندی؟؟؟ اگه می خوندی دیگه نیازی به لینک دادن این سایت که شاخص PPP رو لحاظ نکرده نبود. برای اینکه متوجه بشی داره اشتباه میکنی جواب این سوال رو بده اگه اونطور که شما میگی باشه و ملاک هزینه زندگی در شهرهاست پس قدرت خرید هند از ایران بیشتره چونکه هزینه زندگی در دهلی کمتر از تهران هست، آره ؟؟؟
    سلام espirit ,مخالف حرفات نیستم حرفت درست
    من اینجا فقط مقایسه مستقیم میکردم, ایران یه کیلو سیب اینقدره, ترکیه اینقدر و هند هم اینقدر.
    بحث شاخص ملی, درآمد سرانه و اینها ندارم
    اینجا 137تومان اینترنت میدم تقریباً 3~4% از حقوق ماهانم, اونور آب فامیل €25 میدن تقریباً 2.5% از حقوق ماهانه
    حالا برگردیم به تاپیک اصلی vdsl ...
    Last edited by dadash42; 11-04-2020 at 23:04.

2. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوست عزیز ولش کنید این بحث رو!
    ۲ حالت داره مقایسه مستقیم قیمتی بکنید ایران ارزون تر هست کاملا اما بحث نسبت به درآمد و شاخص هزینه باشه ایران گرون هست که اللبته همه چی از موبایل ماشین یا چیزهای دیگه هم گرون هست
    خیلی پست اضافه زده شد راجع به این مساله.

شما مثل اینکه حرف های من رو متوجه نشدی یا اینکه نمی خوای متوجه بشی. گفتم برای تعیین قدرت خرید شاخص PPP مهم هست که توی ویکی پدیا می تونی ببنی که ایران از همه کشورهای پیشرفته پائین تر هست. این سایتی که شما لینک دادی اصلا ربطی به شاخص PPP نداره و اون رو لحاظ نکرده اصلا که ربطی به بحث ما داشته باشه. فقط هزینه زندگی در شهرهای مختلف رو زده خودت یه کم فکر کن الان توی سایت شما هزینه زندگی در دهلی هند از نیویورک امریکا پائین تر هست پس آیا میشه نتیجه گرفت پس قدرت خرید در دهلی هند بیشتر از نیویورک امریکا هست؟ نه معلومه که نمیشه این نتیجه رو گرفت برای اینکه قدرت خرید بر اساس شاخص PPP هست. PPP هند 2,498 ولی واسه امریکا 15,080 در نتیجه قدرت خرید در امریکا بیشتر از هند هست. یا اصلا هند رو با ایران مقایسه کن: تو سایت شما هزینه زندگی در دهلی هند پائین تر از تهران ایران هست پس باید نتیجه گرفت که قدرت خرید در هند بیشتر از ایران هست؟ نه خیر هزینه زندگی ربطی به قدرت خرید نداره. قضیه خیلی ساده هست ولی شما ظاهرا نمی خوای بفهمی اصلا توضیحات سایت هایی که لینک دادم رو در مورد شاخص PPP خوندی؟؟؟ اگه می خوندی دیگه نیازی به لینک دادن این سایت که شاخص PPP رو لحاظ نکرده نبود. برای اینکه متوجه بشی داره اشتباه میکنی جواب این سوال رو بده اگه اونطور که شما میگی باشه و ملاک هزینه زندگی در شهرهاست پس قدرت خرید هند از ایران بیشتره چونکه هزینه زندگی در دهلی کمتر از تهران هست، آره ؟؟؟

* سایت اقتصاد آنلاینکه ایران رو با ترکیه مقایسه کرده PPP رو مقایسه کرده نه هزینه زندگی رو ولی این سایتی که شما لینک دادی هزینه زندگی رو حساب کرده نه PPP رو متوجه شدی؟؟؟

4. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام امروز با یکی از کارشناس های مخابرات منطقه صحبت کردم در مورد این طرحvdsl جهادی که میگن قراره بدن به مشترک ها.
    طرف برگشته میگه اینا حرف زیاد میزنن شما توجه نکن . فعلا خبری نیست. فقط جاهایی که مجتمع های مسکونی و تجاری بزرگ و مناطق تازه ساخت هست براشون انجام میدن. خلاصه تو یک محله باید انقدر تقاظا زیاد باشه یا ساختمان های واحد زیاد و مجتمع پر باشه بلکه کاری بکنند.
    آب پاکی رو ریخت رو دستمون.با همینadsl باید مشغول بود.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

6. 5 کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام امروز با یکی از کارشناس های مخابرات منطقه صحبت کردم در مورد این طرحvdsl جهادی که میگن قراره بدن به مشترک ها.
    طرف برگشته میگه اینا حرف زیاد میزنن شما توجه نکن . فعلا خبری نیست. فقط جاهایی که مجتمع های مسکونی و تجاری بزرگ و مناطق تازه ساخت هست براشون انجام میدن. خلاصه تو یک محله باید انقدر تقاظا زیاد باشه یا ساختمان های واحد زیاد و مجتمع پر باشه بلکه کاری بکنند.
    آب پاکی رو ریخت رو دستمون.با همینadsl باید مشغول بود.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk
    خوب برای فیبر هم که هینو می گفتن.چه ربطی به واحد داره اینا باید تا کابینت رو درست کنن تا کلی واحد و منطقه پوشش داده بشه .امیدوارم که سرکاری نباشه واقعا

8. 4 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

تو دبی اینترنت رو دارن با مگابایت میفروشن نه با مگابیت --- اونم حداقل سرویس 12 مگابایت دانلود با مودم رایگان / این کشور سر درازی داره

10. 4 کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

تو این دو هفته ای که گفتن vdsl میخوان بدن من یه مقدار پیگیر بودم
    دریغ از به نفر که بیاد بگه من جدیدا vdsl گرفتم
    یکی فقط تو توییتر بود اونم اوضاع مشخصی نداشت
    یه نفرو پیدا نکردم بگه محل ما زمین رو کندن کافو نوری گذاشتن
    تهه تهش لطف کنن تو همون مرکز مخابراتی تجهیزات vdsl بزارن به افرادی که نزدیکن برسه

12. 6 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

تهه تهش لطف کنن تو همون مرکز مخابراتی تجهیزات vdsl بزارن به افرادی که نزدیکن برسه
    بابا اون توییتری ها هم معلوم نبود اصلا برای کجا بودن درست بود یا نه. بعدم وقتی می گه 800000 پورت ینی خیلی ها رو باید پوشش بده نه یکی تو توییتر من خودم ثبت نام هم کردم هیچ خبری نشد (هم شاتل هم مخابرات)

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

البته این طرحی نیست که الان تازه بخوان کافوی نوری بذارن
    خیلی از مناطق تهران رو چند ساله دارن مجهز می کنن و الان که به تعداد معقولی رسیده می خوان طرح vdsl رو شروع کنن
    حالا تمام مناطق تهران رو خبر ندارم من ولی مثلا منطقه ما رو حدود 4 ساله که کافوی نوری گذاشتن
    و با این وضعیت تحریمی هم که هستیم بعید می دونم مخابرات بتونه تجهیزات نوری جدید بخره که بیاره تو تمام مناطق بذاره
    فعلا با مناطقی که امکانات دارن شروع می کنن تا برسه به مناطق دیگه ....

علاوه بر این مخابرات اونقدر هم پهنای باند نداره که یهو بیاد کل تهران رو یه جا vdsl کنه
    شرکت utel هم قطعا اون همه مودم نداره که بده به افراد
    به همین دلیل این طرح اوایلش خیلی آروم پیش خواهد رفت

15. 3 کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تو دبی اینترنت رو دارن با مگابایت میفروشن نه با مگابیت --- اونم حداقل سرویس 12 مگابایت دانلود با مودم رایگان / این کشور سر درازی داره
    شما با دوبی رو با ایران یکی می کنی؟ دوبی رو میگن مساحت شون با 5 انگشت دست اندازه گرفتن
    این مقایسه های مع‌الفارق رو بذارید کنار. همه چیز رو با شرایط موجود در نظر بگیرید. یک مقایسه وسعت و جمعیت و درامد و .... را هم داشته باشید.

17. این کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

اگه فیبر تا کابینت بیاد نویز هم از بین می ره برای vdsl ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •