تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 181 اولاول ... 377783848586878889909197137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.
    من از ایرانسل به همراه اول ترابرد کردم.
    الان یه مشکلی دارم.وقتی میخوام تلگرام رو روی کامپیوتر نصب کنم اون کد فعال سازی واسه گوشیم sms نمیشه
    آیا این طبیعیه؟واسه نرم افزار های دیگه مثلا فیس بوق و گوگل هم پیامک تایید نمیاد؟؟؟؟
    خیر طبیعی نیست شما هم مثل تمامی کسانی که از اپراتورهای رایتل و ایرانسل به همراه اول ترابرد داشتن این نوع پیامک ها رو دریافت نمیکنید و باید شکایت کنید و پیگیری و کوتاه هم نیایید چون حق شما و یکی از قوانین ترابرد هستش مگر نه تا همیشه اینطوری باقی میمونه . نگاه کنید جوابیه همراه اول رو بعد 3 روز پیگیری من ولی من در متن درخواست خودم در سامانه 195 دوباره درخواست تجدید نظر رو میدم تا برسه به مقام عالی وزارت ارتباطات و با من تماس بگیرن و ببینم این چه زورگویی هستش و این چه نوع ترابردی هستش که فرق بین مشترکان قائل میشن . و تقصیر رو می اندازن گردن خود تلگرام و الباقی خدمت دهنده ها و در اخر هم میگن ما اینها رو پشتیبانی نمیکنیم پس چرا خودتون صفحه رسمی تلگرام و اینستاگرام دارید ؟ چرا خطوط غیر ترابردی همراه اول پشتیبانی میشن ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

از کجا بفهمم مشکل هویتی داره ؟ مال خودمه سیم کارت . رفتم همراه اول مشخصاتم همش درست بود

بار اول هم حضوری درخواست دادم سیم کارتم گرفتم. الان دو ماهه سیم کارت دارم ولی ترابرد رد میشه .
    سامانه 195 شکایت کنین و مدارک ارائه بدید تا رسیدگی بشه بخش ترابرد رو برای شکایت انتخاب کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خیر طبیعی نیست شما هم مثل تمامی کسانی که از اپراتورهای رایتل و ایرانسل به همراه اول ترابرد داشتن این نوع پیامک ها رو دریافت نمیکنید و باید شکایت کنید و پیگیری و کوتاه هم نیایید چون حق شما و یکی از قوانین ترابرد هستش مگر نه تا همیشه اینطوری باقی میمونه . نگاه کنید جوابیه همراه اول رو بعد 3 روز پیگیری من ولی من در متن درخواست خودم در سامانه 195 دوباره درخواست تجدید نظر رو میدم تا برسه به مقام عالی وزارت ارتباطات و با من تماس بگیرن و ببینم این چه زورگویی هستش و این چه نوع ترابردی هستش که فرق بین مشترکان قائل میشن . و تقصیر رو می اندازن گردن خود تلگرام و الباقی خدمت دهنده ها و در اخر هم میگن ما اینها رو پشتیبانی نمیکنیم پس چرا خودتون صفحه رسمی تلگرام و اینستاگرام دارید ؟ چرا خطوط غیر ترابردی همراه اول پشتیبانی میشن ؟

اینایی که از همراه اول به ایرانسل ترابرد میکنن مشکل پیامک تلگرام و شبکه های اجتماعی رو ندارن؟؟

4. این کاربر از amir_82111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اینایی که از همراه اول به ایرانسل ترابرد میکنن مشکل پیامک تلگرام و شبکه های اجتماعی رو ندارن؟؟
    تا اونجایی که من اطلاع دارم اونها هم براشون این اتفاق می افته ولی نه در حد همراه اول و به این گستردگی . ولی برای رایتل چنین مشکلی گزارش نشده و خود من نیز تست کردم هیچ مشکلی نداره .

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ترابرد من به همراه اول امروز فعال شده و من صبح بسته اینترنت نوترینو آلفا پلاس زدم ولی پیامک تاییدش اصلا نمیاد
    و هر بار که کد بسته رو میزنم میگه وضعیت بسته اینترنت شما از طریق پیامک ارسال خواهد شد ولی هیچ پیامکی نمیاد و از شارةژم هم واسه بسته کم نمیشه

7. این کاربر از amir_82111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یه سوال
    دلیل دوستان برای ترابرد به همراه اول چیه؟!؟

9. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خب شهر ما همراه اول آنتن دهیش و سرعت اینترنتش خیلی بهتر از ایرانسله

11. 2 کاربر از amir_82111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سوال
    دلیل دوستان برای ترابرد به همراه اول چیه؟!؟
    اینترنت همراه اول تو شهرستان ها بهتره تا ایرانسل
    ایرانسل اینترنتش 4 صبح بهت سرعت فضائی میده ولی 6 بعدازظهر تا دم صبح میشه 128
    شکایت تو 195 هم جواب نداده .

من ترابرد رو تو هر 3 اپراتور چک کردم .

رایتل که اصلا از خونه بیرون نرفتم همش غیر حضوری
    دو تا خط دائمی از ایرانسل و رایتل داشتم بردم روی اپراتور همراه اول
    درسته مشکل زیاد داشته و دارد ولی حداقل بعد از دوبار درخواست و چند بار تماس با 9990 حداقل یک مدیر و مسئولی پیدا شد و با پیگیری اش دو تا خط رو برام فعال کرد .
    ایرانسل یک نمونه ترابرد داشتم بالای 15 بار برای خط های مختلف درخواست دادم نه کد پیگیری اش اومد و نه خبری شد .
    مطمئن باشید اگر اپراتور درستی بود مدیرهاش به جز سیم کارت کارمندی خودشون خط اپراتور دیگه ای رو نمیگرفتند .

13. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راستی بعد ترابرد پیامک های بانک میاد یا نمیاد؟
    Last edited by amir_82111; 08-10-2016 at 17:56.

15. این کاربر از amir_82111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ترابرد من به همراه اول امروز فعال شده و من صبح بسته اینترنت نوترینو آلفا پلاس زدم ولی پیامک تاییدش اصلا نمیاد
    و هر بار که کد بسته رو میزنم میگه وضعیت بسته اینترنت شما از طریق پیامک ارسال خواهد شد ولی هیچ پیامکی نمیاد و از شارةژم هم واسه بسته کم نمیشه
    24 ساعت طول میکشه تا تمامی خدمات سیم کارت شما کامل برقرار بشه . و به عنوان هدیه 900 مگابایت اینترنت هدیه و با شارژ اولیه سیم کارت از جانب شما 5000 ت اعتبار هدیه داخل شبکه بهتون میده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •