من از نسخه ۲۰۱۳ به اینور بازی نکرده بودم این نسخه که بازی کردم گیم پلی داخل زمینش کیفیت خوبی داره ، ولی در پاسخ بعضی انتقاد دوستان باید بگم چه این بازی چه بازی فوتبال دیگه در نهایت ویدئو گیم هستند اگه تجربه فوتبال واقعی رو میخواهید راهی نداره بجز اینکه فوتبال واقعی بازی کنید ، هر چقدر هم بتا تستر داشته باشن این دو شرکت باز یه سری قلق بعد از مدتی بدست میاد ، بسکتبال ۲ کی که خیلی محدود تره (شاید اندازه فقط یکی از لیگ های فوتبال اطلاعات برای ساختش نیاز باشه ) هم قلق هر نسخه اش بالاخره دستتون میاد دیگه فوتبال با اینهمه وسعت معلومه نقاط بحث پذیرش بیشتر باشه.
من چیزی که از بازی امسال کونامی زده شدم این چند نکته بود :
۱. فقر شدید محتوی همون لایسنس یه قسمتیش دست کونامی نیست واقعا یه قسمتش کم کاریشون هست مثلا میتونند ورزشگاه های بیشتری طرحی کنند ولی نمیکنند.
۲. لیگ برتر انگلیس افتضاح کار شده به معنی واقعی کلمه ! نه فقط کمبود لایسنس به طور کلی اصلا وقت صرف لیگ برتر نشده معلومه فقط یه ایمپورت از نسخه های قدیمی تر بوده.
۳. عدم انسجام ، وقتی لیگ بازی میکنم تو هر بازی اصلا حس نمیکنم جزئی از یه لیگ پیوسته هست انگار هر بازی جداگانه یه بازی دوستانه هست .
۴. گزارش ، بازی رقیب به قدری تو این مورد به اوج رسیده که باعث شده کونامی مثل فوتبال گزارشی سگا به نظر بیاد. بهصی وقتا تو بازی رقیب دیالوگ هایی میشنوی که تعجب میکنی واقعا مثلا مهاجم من تا اواسط فصل فقط سه گل زده بود گزارشگر و مترجم تحلیل میکردند میگفتند روی فرم خوبی نیست احتمالا ناشی از عدم اعتماد به نفس و فشاری هست که از طرف رسانه ها روش هست ! یعنی واقعا لذت بردم ی از این نکات ریز گزارشگری به قدری زیاد هست که واقعا حس میکنید گزارشگر زنده هست.