تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 419 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

یک سوال

ایا مودم D-LINK 2750U با مودم جیبی ایرانسل Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem

همخوانی داره یا نه؟

لطفا زودتر جواب بدهید ممنون
    خیر ساپورت نمیکنه

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید خود شما شخصا تست کردید این مورد را یا نه در سایت یا جای خواندید؟

یعنی حتی تری جی هم ساپورت نمیکنه؟

فور جی که معلومه ساپورت نمیکنه

من بحثم از سایورت اینکه ایا این دو مودم با هم ست میشند یا نه؟

باز هم ممنون

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ببخشید خود شما شخصا تست کردید این مورد را یا نه در سایت یا جای خواندید؟

یعنی حتی تری جی هم ساپورت نمیکنه؟

فور جی که معلومه ساپورت نمیکنه

من بحثم از سایورت اینکه ایا این دو مودم با هم ست میشند یا نه؟

باز هم ممنون
    ببینید فرقی نمیکنه که حالت شبکه چی باشه. مودم هایی که فقط 3g ساپورت میکنن نوع کانکشنشون به صورت ppp هست ولی مودم های 4g که تو بازار هستن و من دیدم نوع اتصالشون به صورت ethernet هست و مشکل از اینجا شروع میشه. تو کانکشنهای کلاسیک نیاز به یه کانکشن بود و شماره تماس و یوزر و... ولی تو نوع اترنت این موارد وجود نداره
    پس حالت شبکه مهم نیست نوع اتصال به مودم مهمه که توضیح دادم
    Last edited by IVAN; 12-07-2016 at 21:51.

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود
    دوستان این آنتن را می خوام خریداری کنم، کسی فروشنده داخلی سراغ نداره؟یا مورد مشابه آنتن را اگه پیشنهاد بدین ممنون میشم
    فروشنده سراغ ندارم اما شرکت سراغ دارم براتون بخرن و ارسال کنن به ایران ایا لینک سایت را میخاهید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Novan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان ماشالا تو اینترنت چندین فریمور برای e5336 هست، مودم من e5336Bs-2 هستش که فریمورش نسخه 21 هستش، دیروز نزدیک بود اشتباها فریمور e5336s-2 (دقت کنین که B نداره) بریزم که نسخه 24 بودش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن که کجا میتونم آخرین نسخه اش رو بگیرم
    چرا سایتی چیزی نیست که توضیح بده تغییرات فریمورها چیه؟ شاید خیلی جرئی باشن و ارزش آپدیت کردن نداشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

...edited edit
    Last edited by n3w1; 13-07-2016 at 16:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

edited edit.....
    Last edited by n3w1; 13-07-2016 at 16:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام .
    نور مستقیم خورشید بیفته روش به جزء گرم شدن مودم دانگل چه اتفاق دیگه ای میافته ؟ سرعتش کم میشه ؟
    سلام

ببخشید من در بخش مربوطه که شما در مورد آنتن توضیح دادید سوال کردم که ناظر محترم انجمن شبکه اینترنت خواستند من سوالم رو اینجا بپرسم

کابل آنتن باید امپدانسش 50 اهم باشه یا 75 اهم؟ اگه امپدانس ورودی مودم50 اهم باشه پس احتمالا کابل هم باید 50 اهم باشه دیگه؟
    برای این آنتن بهترین کابل مقرون به صرفه که میشه تهیه کرد چیه؟ (شماره RG کابل و امپدانسش چقدر باید باشه؟)
    حداکثر طول کابل آنتن چقدر میتونه باشه؟

لطفا در مورد ساخت بالون آنتن و نحوه نصب دایپل روی بوم اگه میشه توضیح بدید.

من درست متوجه نشدم چجوریه ؟ بعد از اینکه در نرم افزار design yagi روی دکمه calculate و بعد روی دکمه Balun کلیک میکنیم شکل شماتیک بالون رو نشون میده. آیا باید اینرو روی کاغذ با مقیاس واقعی پرینت بگیرم و بعد روی فیبر pcb طرحشو با اسید بسازم؟
    بعد 2 سر folded dipole باید به کدام قسمت pcb وصل شه و سیم مغزی و شیلد کابل آنتن به کجای pcb باید وصل شوند؟

و اینکه اون قسمت folded dipole چطوری باید روی بوم نصب بشه ؟ قسمت شکاف گپ folded dipole زیر محور بوم قرار میگیره یا بالای محور بوم قرار میگیره ؟ قطر خم شدگی فولدد دایپل 25 میلیمتر هست پس باید قطر بوم از 25 میلیمتر کمتر باشه اگر قسمت شکاف گپ folded dipole بخواد زیر محور بوم قرار بگیره؟

با تشکر

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کابل آنتن باید امپدانسش 50 اهم باشه یا 75 اهم؟ اگه امپدانس ورودی مودم50 اهم باشه پس احتمالا کابل هم باید 50 اهم باشه دیگه؟
    برای این آنتن بهترین کابل مقرون به صرفه که میشه تهیه کرد چیه؟ (شماره RG کابل و امپدانسش چقدر باید باشه؟)
    حداکثر طول کابل آنتن چقدر میتونه باشه؟

لطفا در مورد ساخت بالون آنتن و نحوه نصب دایپل روی بوم اگه میشه توضیح بدید.

من درست متوجه نشدم چجوریه ؟ بعد از اینکه در نرم افزار design yagi روی دکمه calculate و بعد روی دکمه Balun کلیک میکنیم شکل شماتیک بالون رو نشون میده. آیا باید اینرو روی کاغذ با مقیاس واقعی پرینت بگیرم و بعد روی فیبر pcb طرحشو با اسید بسازم؟
    بعد 2 سر folded dipole باید به کدام قسمت pcb وصل شه و سیم مغزی و شیلد کابل آنتن به کجای pcb باید وصل شوند؟

و اینکه اون قسمت folded dipole چطوری باید روی بوم نصب بشه ؟ قسمت شکاف گپ folded dipole زیر محور بوم قرار میگیره یا بالای محور بوم قرار میگیره ؟ قطر خم شدگی فولدد دایپل 25 میلیمتر هست پس باید قطر بوم از 25 میلیمتر کمتر باشه اگر قسمت شکاف گپ folded dipole بخواد زیر محور بوم قرار بگیره؟

با تشکر
    با سلام .

تا اونجایی که میدونم به سوالاتتون جواب میدم .

شماره RG کابل و امپدانسش چقدر باید باشه؟
    دوستان کابل RG-6 رو پیشنهاد کردن که 75 اهمی هم هست .

آیا باید اینرو روی کاغذ با مقیاس واقعی پرینت بگیرم و بعد روی فیبر pcb طرحشو با اسید بسازم؟
    خیر ؛ پیشنهاد میکنم سایت زیر رو به عنوان نمونه ببینید که یه آنتن برای فرکانس 787MHz ساخته .

همانطوریکه در عکسهای زیر میبینید طول بالون 126 میلیمتر هست (این اندازه با توجه به velocity factor ، فرکانس و ... متغیر هست پس عدد رو درست وارد کنید) و از وسط خم میکنید و سیم مغزی به folded dipole لحیم میکنید و سیم شیلد هم به به یکدیگر متصل میشوند (به folded dipole اتصالی نخواهند داشت) .

همانطوریکه در سایت زیر گفته شده ، folded dipole رو میتونید به سه حالت مختلف روی بوم نصب کنید (عکس زیر) و مزیت خاصی نسبت به هم هم ندارند . شما باید ببینید چطوری میتونید به ساده ترین و راحتترین روش folded dipole و المنتها رو روی بوم نصب کنید .

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

با سلام . تا اونجایی که میدونم به سوالاتتون جواب میدم . دوستان کابل RG-6 رو پیشنهاد کردن که 75 اهمی هم هست . خیر ؛ پیشنهاد میکنم سایت زیر رو به عنوان نمونه ببینید که یه آنتن برای فرکانس 787MHz ساخته . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همانطوریکه در عکسهای زیر میبینید طول بالون 126 میلیمتر هست (این اندازه با توجه به velocity factor ، فرکانس و ... متغیر هست پس عدد رو درست وارد کنید) و از وسط خم میکنید و سیم مغزی به folded dipole لحیم میکنید و سیم شیلد هم به به یکدیگر متصل میشوند (به folded dipole اتصالی نخواهند داشت) . همانطوریکه در سایت زیر گفته شده ، folded dipole رو میتونید به سه حالت مختلف روی بوم نصب کنید (عکس زیر) و مزیت خاصی نسبت به هم هم ندارند . شما باید ببینید چطوری میتونید به ساده ترین و راحتترین روش folded dipole و المنتها رو روی بوم نصب کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از راهنمایی شما خیلی متشکرم

12. این کاربر از n3w1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •