تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 755 اولاول ... 377783848586878889909197137187587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه raminrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و atrin777 خان
    ببین من نه میگم این کار و بکن نه میگم نکن فقط بهت میگم هرکدوم چه خوبیا و چه بدیهای داره
    به هر حال تصمیم آخر با خودت بازم میگم تحقیق کن
    * ولی شماهم رسمش و رعایت نکردی نه به ما گفتی برای چه کاری میخوای نه گفتی برای چقدر کار در روز یا ماه
    میخوای و نه گفتی با چقدر هزینه اولیه وثانویه
    یه دفعه از در اومدی و گفتی این خوبه همه دوستان هم لطف کردن (منهای خودم) شما رو راهنمایی کردن
    خوب به اندازه سوالت جواب گرفتی
    ولی انجور که من متوجه شدم (اگر اشتباه بگو) شما یه پرینتر کم هزینه میخوای که رنگی هم بزنه راحت هم بتونی خودت شارژش کنی چرا درد سر برای خودت می خری اگر کارت خیلی زیاد نیست و اگر میخوای حتما HP بخری و اگر نمیخوای شیر موز و جنیفر بهت بده
    خوب یه Photosmart D5163 بخر انقدر قیمت نداره و چون (تا اونجای که من یادمه ) کار تریجای 134 و 131و فکر کنم یادم نیست 130 هم
    روش کار میکنند واین کارتریجها حجمشون دوبرابر هستش وخوب شارژش هم کم کم یاد میگیری خودت برای ملت هم شارژ میکنی و اگر حتی کارتریج وخراب کردی خوب فقط یه کارتریج ضرر کردی
    ولی از اون مهم تر چون این پرینتر Service Station درست و حسابی داره (همونجای که کارتریج توش پارک میشه و جوهراضافه توش ریخته میشه) اگر هم بر حسب شارژ خیلی کثیف شد خودت میتونی با یه تیکه دستمال یا پنبه
    یه جورای تمیزش کنی در کل مکانیک بهتری داره
    لینک مشخصاتش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رامین
    Last edited by raminrt; 14-06-2008 at 15:51.

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا دوباره تشكر

بايد عرض كنم كه من به يه پرينتر جوندار نياز دارم چون تعداد پرينتام زياده شايد در حد روزي 30 تا درضمن قبلا با موفقيت كامل چندتا كارتريج شارژ كردم و مشكل آنچناني با شارژ كارتريج ندارم ولي حوصله ( وقت ) اين كه هر روز بخام كارتريج شارژ كنمو ندارم

در ضمن كيفيت هم اي بفهمي نفهمي برام مهمه البته بايد بگم كه نميخام باهاش عكس با كيفيت آنچناني پرينت كنم ولي خوب زياد ضايع هم نباشه ديگه .
    هرچقدر هم هزينش پايينتر باشه بهتره ( البته منظورم هزينه نگهداري و كارتريج واينجور چيزاست )

بازم از زحمات شما دوستان عزيز تشكر ميكنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezapourmanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    زير گنبد کبود

پيش فرض

سلام دوستان من پرينتر سامسونگ «ام ال 2510» دارم بعد از حدود 3000 برگه پرينت تونر آن را شارژ کردم ولي حالا بعد از شارژ کردن باز هم چراغ روي آن و همچنين پيام «تونر ايز لو » يعني تونر کم يا در حال تمام شدن است را مي دهد يکي من را راهنمايي کند قبلا از شما متشکرم.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا دوباره تشكر
    بايد عرض كنم كه من به يه پرينتر جوندار نياز دارم چون تعداد پرينتام زياده شايد در حد روزي 30 تا درضمن قبلا با موفقيت كامل چندتا كارتريج شارژ كردم و مشكل آنچناني با شارژ كارتريج ندارم ولي حوصله ( وقت ) اين كه هر روز بخام كارتريج شارژ كنمو ندارم
    در ضمن كيفيت هم اي بفهمي نفهمي برام مهمه البته بايد بگم كه نميخام باهاش عكس با كيفيت آنچناني پرينت كنم ولي خوب زياد ضايع هم نباشه ديگه .
    هرچقدر هم هزينش پايينتر باشه بهتره ( البته منظورم هزينه نگهداري و كارتريج واينجور چيزاست )
    بازم از زحمات شما دوستان عزيز تشكر ميكنم
    سلام دوستان و دوست عزیزم atrin777
    از نظر من پرینتر جوندار یعنی 2800 (همون CP 1700 قدیم ) که A3 ولی شما حاضرید 650 تا 700 هزار تومان خرج کنی این پرینتر رو بخری تازه یه کیت مخزن جوهر به مبلغ ؟؟؟؟(بستگی به نوع کیت وآدمش داره) هم به اون اضافه کن
    که می خوا هی روزی 30 تا چاپ داشته باشی با این حساب یعنی سالی نهایتا 12000 پرینت
    (اگر مارو آدم حساب میکنی) شما یه پرینتر کوچیک از همون رده که گفتم بخر و سر دو سال عوضش کن درد شارژ رو
    هم به جون بخر حالا هفته ای یه بار که اینقدر آدمو از کار عقب نمیندازه این پرینترا 80 تا 100 هزار تومانه
    ***اینم بگم که پرینتر هرچی حرفه ای تر میشه خرجهای جانبیش هم زیاد تر میشه(تعمیرات و قطعات یدکی و...)

آقا atrin777 و دوستان میخوام(توی یه پست دیگه) دو تا داستان تخیلی تعریف کنم عاجزانه خواهش میکنم به خودتون نگیرید
    رامین

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان من پرينتر سامسونگ «ام ال 2510» دارم بعد از حدود 3000 برگه پرينت تونر آن را شارژ کردم ولي حالا بعد از شارژ کردن باز هم چراغ روي آن و همچنين پيام «تونر ايز لو » يعني تونر کم يا در حال تمام شدن است را مي دهد يکي من را راهنمايي کند قبلا از شما متشکرم.
    دوست عزیز سلام
    من توی manual این پرینت نگاه کردم متاسفانه چیزی راجع به ریست کردن تونر نداره پس باید کارتریج این پرینتر هم مثل پرینترای HP چیپست (Memory Chipset)داشته باشه شما یا باید این چیپست و عوض کنی یا باید با این خطا بسازی البته من چیز زیادی از سامسونگ نمیدونم و این بر حسب پرینترای HP میگم
    رامین

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان خیلی عزیز تمام شخصیتها و مکانها و مهمتر اعداد در این داستان ها تخیلی بوده و هیچ ربطی به واقیعت نداره لطفا و خواهشان به خودتون نگیرید
    دو تا داستان کوتاه .... تخیلی . پرینتری
    -------------------------------------------------
    1. آقایی جهت خرید پرینتر وارد می شوند و میفرمایند که جهت کارهای چاپی زیادشون احتیاج به یه پرینتر لیزری عالی با قدرت و سرعت بالا دارن که طیف وسیع کار رو پوشش بده
    فروشنده به ایشون 9040 HPو یا 9050 HPرو توصیه میکنندو میگن که بسته به انتخاب لوازم جانبی از 2.5 میلیون شروع میشه (مثلا فروشنده فقط HP داره.... قحطی برند دیگه )
    جناب خریدارمیفرمایند نه اینقدر حرفه ای یه چیز کوچیکتر!!!!!
    فروشنده میفرمایند که اگر حتما میخواهید A3 بزنه فقط HP 5200 هست 1300000 تومان
    جناب خریدارمیفرمایند نه اینقدر حرفه ای یه چیز کوچیکتر A3 هم نزد اشکال نداره !!!!!
    فروشنده میفرمایند که اگر سرعت بالا رو A4 میخواید یا 4250 ویا 4350 بردارید یا جدید تر P3005 که بسته به مدل از 450 هزار تومان شروع میشه تا یک وخورده میلیون (خورده بسته به لوازم جانبی داره)
    جناب خریدارمیفرمایند نه اینقدر حرفه ای یه چیز کم سرعت تر !!!!!
    جناب فروشنده که تا حالاشم خیلی صبر به خرج داده میفرمایند آ قا شما چقدر میخواید برای خرید این پرینتر خرج کنید؟
    جناب خریدارمیفرمایند یه چیزی حول و حوش 100 تا 150 هزار تومان............
    خوب ایشون یه 1020 می خرن و میرن به کارشون برسن
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2. یه جوجه تکنسین برای تعمیر یه پرینتر به محل مشتری مراجعه میکنه میبینه که یکی از 5 تا پرینتر Hp Deskjet 1280 مشتری ایراد جالبی داره که با ور رفتن و باز کردن کل پرینتر و تعویض یه قطعه پرینتر درست شده به کار عادی خود ادامه میده (بدبخت بیچاره)
    بعد جوجه تکنسین به این فکر میفته که خوب این پرینتر چنتا کار کرده ؟؟؟؟
    و با تعجب میبینه حول حوش پانصد هزار تا پرینت گرفته
    جوجه از جناب مشتری میپرسه که آقا شما با این پرینترا چکار میکنید ؟؟؟؟!!!!!
    و کاشف به عمل میاد که این 5 تا بدبخت نقش چاپخونه رو هم بازی میکنن و یه واحد شارژ هم در کنار واحد چاپ بر قراره که مدام کارتریج شاژ میکنه
    خب جوجه تکنسین که مهندسیش گل کرده می پرسه که با این حجم کار شما نمی خواهید پرینترای حرفه ای تری بخرید ؟
    خوب جناب مشتری هم با اطمینان میگه میگه اینا خودشون کلی و نصفی حرفه ای هستن کار مارو هم خوب راه میندازن..... آتیش هم بگیرن خرجشون (نو شون ) 200 هزار تومانه!!!!!!!!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تمام حقوق برای نویسنده محفوظ
    رامین
    Last edited by raminrt; 16-06-2008 at 14:24.

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان خیلی عزیز تمام شخصیتها و مکانها و مهمتر اعداد در این داستان ها تخیلی بوده و هیچ ربطی به واقیعت نداره لطفا و خواهشان به خودتون نگیرید
    دو تا داستان کوتاه .... تخیلی . پرینتری
    -------------------------------------------------
    1. آقایی جهت خرید پرینتر وارد می شوند و میفرمایند که جهت کارهای چاپی زیادشون احتیاج به یه پرینتر لیزری عالی با قدرت و سرعت بالا دارن که طیف وسیع کار رو پوشش بده
    فروشنده به ایشون 9040 HPو یا 9050 HPرو توصیه میکنندو میگن که بسته به انتخاب لوازم جانبی از 2.5 میلیون شروع میشه (مثلا فروشنده فقط HP داره.... قحطی برند دیگه )
    جناب خریدارمیفرمایند نه اینقدر حرفه ای یه چیز کوچیکتر!!!!!
    فروشنده میفرمایند که اگر حتما میخواهید A3 بزنه فقط HP 5200 هست 1300000 تومان
    جناب خریدارمیفرمایند نه اینقدر حرفه ای یه چیز کوچیکتر A3 هم نزد اشکال نداره !!!!!
    فروشنده میفرمایند که اگر سرعت بالا رو A4 میخواید یا 4250 ویا 4350 بردارید یا جدید تر P3005 که بسته به مدل از 450 هزار تومان شروع میشه تا یک وخورده میلیون (خورده بسته به لوازم جانبی داره)
    جناب خریدارمیفرمایند نه اینقدر حرفه ای یه چیز کم سرعت تر !!!!!
    جناب فروشنده که تا حالاشم خیلی صبر به خرج داده میفرمایند آ قا شما چقدر میخواید برای خرید این پرینتر خرج کنید؟
    جناب خریدارمیفرمایند یه چیزی حول و حوش 100 تا 150 هزار تومان............
    خوب ایشون یه 1020 می خرن و میرن به کارشون برسن
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2. یه جوجه تکنسین برای تعمیر یه پرینتر به محل مشتری مراجعه میکنه میبینه که یکی از 5 تا پرینتر Hp Deskjet 1280 مشتری ایراد جالبی داره که با ور رفتن و باز کردن کل پرینتر و تعویض یه قطعه پرینتر درست شده به کار عادی خود ادامه میده (بدبخت بیچاره)
    بعد جوجه تکنسین به این فکر میفته که خوب این پرینتر چنتا کار کرده ؟؟؟؟
    و با تعجب میبینه حول حوش پانصد هزار تا پرینت گرفته
    جوجه از جناب مشتری میپرسه که آقا شما با این پرینترا چکار میکنید ؟؟؟؟!!!!!
    و کاشف به عمل میاد که این 5 تا بدبخت نقش چاپخونه رو هم بازی میکنن و یه واحد شارژ هم در کنار واحد چاپ بر قراره که مدام کارتریج شاژ میکنه
    خب جوجه تکنسین که مهندسیش گل کرده می پرسه که با این حجم کار شما نمی خواهید پرینترای حرفه ای تری بخرید ؟
    خوب جناب مشتری هم با اطمینان میگه میگه اینا خودشون کلی و نصفی حرفه ای هستن کار مارو هم خوب راه میندازن..... آتیش هم بگیرن خرجشون (نو شون ) 200 هزار تومانه!!!!!!!!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تمام حقوق برای نویسنده محفوظ
    رامین
    داستان دومت خيلي آموزنده بود .

راستي واقعا تخيلي بود ؟

پروفشنال mazdakaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

معرفي محصول
    پرينتر شبكه، رقيبي براي پرينترهاي چاپ عكس

پرينترهاي مدل CLP-610ND، 660N و 660ND از جديدترين پرينترهاي رنگي شبكه‌اي سامسونگ بوده كه از قابليت Sync Thru و برنامه كنترل چاپگر شبكه سامسونگ بهره مي‌برند.

اين چاپگرها نياز به درام و محفظه‌ تونر زائد جداگانه نداشته و در اين مدل‌ها محفظه تونر زائد، درون نوار انتقال تصوير (Image Transfer Belt) تعبيه شده و هد درام و تونر هر دو داراي كارتريج CMYK هستند. از نظر تئوري اين خصوصيت باعث كاهش هزينه‌ها مي‌گردد.
    از لحاظ مشخصات، مدل CLP-610ND با 20 صفحه در دقيقه سرعت، كندترين چاپگر در بين اين سه مدل بوده و مدل‌هاي 660N و 660ND هر كدام 24 صفحه در دقيقه توانايي چاپ دارند. همچنين مدل 610ND از يك پردازشگر 360 مگاهرتزي برخوردار است كه با اين وجود در مقايسه با پردازشگر مدل‌هاي 660N و 660ND كه 533 مگاهرتز است از سرعت و عملكرد بسيار قابل قبولي برخوردار هستند.
    610ND از نظر رنگ ظاهري خاكستري مات است كه تنها رنگ‌هايي كه در ظاهر اين مدل ديده مي‌شود رنگ CMYKي لوگوي آن بوده كه روي سيني چندمنظوره اين چاپگر قرار دارد و همين طور يك دكمه استپ نارنجي رنگ. همه سيني‌ها از جلو قابل دسترس بوده و داراي درگاه‌هايي در اطراف هستند.
    نقطه قوت و زيبايي در اين مدل چاپگر در حقيقت سرعت و كيفيت چاپ آن است. سرعت چاپ متن در آن بسيار بالا بوده و خصوصيت دوبلكس داخلي آن باعث سهولت در چاپ در هر دو طرف و صرفه‌جويي در كاغذ مي‌شود.
    چيزي كه در مورد اين چاپگرها شگفت‌آور است، كيفيت چاپ رنگي و سياه و سفيد چه در مورد عكس و چه در مورد متن است كه در عين حال كه چاپگرهاي اداري هستند، همانند چاپگرهاي عكس، چاپ‌هاي زيبا، واضح و شفاف را در اختيار كاربران مي‌گذارند.
    در چاپ دو رو در مورد 50 صفحه pdf ، انتظار بر دو برابر شدن زمان چاپ بود كه با اين حال اين زمان آن قدر چشمگير نبوده و در ضمن هيچ گونه مشكلي در ارتباط با داغ كردن بيش از حد يا به هم چسبيدن كاغذها مشاهده نشده است.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

Olivetti و عرضه يك چاپگر جديد به بازار

Olivetti يكي از توليدكنندگان چاپگرهاي فروشگاهي، چاپگر جديدي به بازار داخلي عرضه كرد.

طبق اعلام ماديران، نمايندگي فروش چاپگرهاي اين برند در بازار داخلي، pr-2 plus ،يك چاپگر 5/10كيلوگرمي است با ويژگي‌هايي چون امكان چاپ چك، بليت، انواع فرم و فيش‌هاي بانكي، اوراق بهادار و انواع قبوض.
    چاپ دفترچه‌هاي بانكي، پاسپورت، بليت هواپيمايي، راه‌آهن و چك، امكان فارسي‌سازي سخت‌افزاري با حروف مختلف، قابليت نصب اسكنر، قابليت خواندن جوهرهاي مغناطيسي (MICR) و تجهيز به پايانه‌هاي Serial، Parallel، USB2/0 از ساير ويژگي‌هاي اين چاپگر است.
    </B>

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

چاپگرهاي تازه‌وارد EPSON

مدل Stylus cx9300F به عنوان چاپگر جديد چند كاره EPSON در بازار داخلي معرفي شده است.طبق اعلام ماديران، نمايندگي فروش چاپگرهاي اين برند، CX 9300F يك چاپگر چند كاره (Allinone) است كه قابليت استفاده آسان به صورت دستگاه كپي و فاكس رنگي بدون نياز به كامپيوتر را داشته و به چهار كارتريج جوهر مجزا مجهز است.

وضوح چاپ 5760×1440 نقطه در اينچ، قابليت چاپ تا حداكثر سايز A4 بدون حاشيه، قابليت چاپ روي كارت حافظه و امكان ذخيره‌سازي در كارت حافظه بدون نياز به كامپيوتر و قابليت چاپ مستقيم از دوربين ديجيتال برخي از ويژگي‌هاي اين چاپگر است.
    Cx9300f همچنين به LCD با سايز 5/2اينچ مجهز است و با سيستم عامل windows 98/2000/xp/vista/mac/me سازگار است. سرعت چاپ متن اين چاپگر نيز 32صفحه در دقيقه و سرعت اسكن آن 1200×2400نقطه در اينچ است.سرعت كپي متن اين چاپگر نيز 30صفحه در دقيقه است.اين چاپگر با قيمت 242هزار تومان و ضمانت ماديران به فروش مي‌رسد.
    اين نمايندگي همچنين مدل stylas photo R1900 را از چاپگرهاي جديد جوهرافشان EPSON معرفي كرد كه به 8كارتريج جوهرفجر شامل جوهرهاي Ultra chrome Hi-Glass و Glassy optimizd براي براق كردن سطح عكس و دو پورت usb 2/0 مجهز است.
    قابليت چاپ تا حداكثر سايز A3+ روي كاغذ تك‌برگ و رول، قابليت چاپ مستقيم از دوربين ديجيتال و قابليت چاپ روي DVD و Printable-DC از ساير ويژگي‌هاي اين چاپگر است.سرعت چاپ رنگي و سياه و سفيد اين چاپگر نيز 12صفحه در دقيقه و وضوح چاپ آن 5760×1440نقطه در اينچ است.
    R1900 با سيستم‌هاي عامل windows2000/xp/vista/mac سازگار است و با قيمت 699هزار تومان و ضمانت ماديران به فروش مي‌رسد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •