تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 116 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1155

نام تاپيک: ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان از رای نت کسی اینترنت گرفته؟خیلی تعرفه های خوبی داره فقط نگران سرعت و قطعیشم

2. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

b

سلام. باتوجه به نیازتون حجم ها و سرعت های شرکت هایی که نزدیکتون هستن رو بررسی کنید و اقدام کنید به خرید رادیو وایرلس . با توجه به نوسان قیمت ها رادیو ها شدیدا گرون شدن و بازم امکان گرون شدن هست .
    اینترنت وایرلس هم میتونید به صورت پوینت تو پوینت که دوتا رادیو میخرید و یکیش برای خودتون و یکیشم اختصاصی برای خودتون در اختیار شرکت قرار میدید تا براتون روی دکل بزارن و مولتی پوینت که یه رادیو میخرید و از یه رادیو عمومی اینترنت میگیرید شاید یذره سرعت کمتری بهتون بده اما بازم خوبه .
    که فکر کنم هزینه همش بالای 2 در بیار غیر از وایرلس معمولی
    البته پرسجویی که کردم دیدم این دوتا شرکت چندان فایده ندارند.... با کمبود پهنای باند دارند یا مشکلات دیگه

یه چیزایی از فیبر و اینکه میخوان زیرساخت شهر رو اصلاح کنم شنیدم که خب طبق معمول ایران، وعده الکیه ولی منتظر میمونم ببینم چی میشه.... اگر فقط یه تغییرات کوچیک بدن با امکانات خیلی کمتر از تهران، اینجا راحت میشه 16 مگابیت گرفت.... تنها مشکلش فاصله 2-3 کیلومتری مرکز مخابراتی از شهر هست
    امیدوارم مخابرات یه کاری بکنه

داره خودمونی میشه RyanMiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

سلام دوستان
    برای یه جایی که زیرساخت مخابراتیش داغونه و و ADSL تا 200 و خورده ای میتونه بره.... غیر از ADSL چه سرویسی رو پیشنهاد میدید؟؟؟
    سرویس های وایرلس فقط دوتا شرکت ارائه میدن که شرکت کوچیک داخلی هستند البته یکیشون نماینده شکرت آذین کیا هست که نمیدونم چطوره

پیشنهاد شما چیه من دیگه اعصابم داغونه از این اینترنت (TD دارم ولی بدرد گیم نمیخوره)
    والا داداش تا جایی که امکانات تو ایران هست یا باس طرف adsl بری یا وایرلس یا TD

من پیشنهادم اینه که یه مودم tf-i60 بگیری, آنلاکش کنی, با توجه به نیازت سیم کارت های مختلف بزاری.
    مثلا واسه دانلود که حجم زیادی نیاز داری قاعدتا td یا fd مبین نت تهیه کن بزار یا اگه خط td ایرانسل جوابه وینکس تهیه کن نسبت به حجمش خیلی میصرفه.
    واسه ی گیم هم +4G همراه اول یا ایرانسل رو امتحان کن. اگر رایتل جواب میده چون خطوطش سبک تره اونم امتحان کردنش خالی از لطف نیست.

ولی با این وجود باز هم پیشنهاد میدم اگر میتونی هزینه کنی بری سمت وایرلس درسته حجم زیادی بابت دانلود نمیدن نسبت به هزینه ای که میدی ولی پایداری سرعتش فوق العاده بیشتره. هرچند یه رادیو خوبحداقل 1 تومنه.

5. این کاربر از RyanMiler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

البته پرسجویی که کردم دیدم این دوتا شرکت چندان فایده ندارند.... با کمبود پهنای باند دارند یا مشکلات دیگه

یه چیزایی از فیبر و اینکه میخوان زیرساخت شهر رو اصلاح کنم شنیدم که خب طبق معمول ایران، وعده الکیه ولی منتظر میمونم ببینم چی میشه.... اگر فقط یه تغییرات کوچیک بدن با امکانات خیلی کمتر از تهران، اینجا راحت میشه 16 مگابیت گرفت.... تنها مشکلش فاصله 2-3 کیلومتری مرکز مخابراتی از شهر هست
    متاسفانه با این وضعیت قطعا هزینه راه اندازی وایرلس بالای 2 تومن میشه . به صورت پوینت تو پوینت . ولی خب به خوبی جوابگوهه . نمیشه منتظر فیبر موند ، اون هم هزینه های خاص خودش رو داره دور از مخابرات باشی باید خودت هزینه کنی اگه نزدیک باشی هم بازم مودم خاص میخوادو کابل کشی توی خونه هزینه داره .

- - - Updated - - -

متاسفانه با این وضعیت قطعا هزینه راه اندازی وایرلس بالای 2 تومن میشه . به صورت پوینت تو پوینت . ولی خب به خوبی جوابگوهه . نمیشه منتظر فیبر موند ، اون هم هزینه های خاص خودش رو داره دور از مخابرات باشی باید خودت هزینه کنی اگه نزدیک باشی هم بازم مودم خاص میخوادو کابل کشی توی خونه هزینه داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

والا داداش تا جایی که امکانات تو ایران هست یا باس طرف adsl بری یا وایرلس یا TD

من پیشنهادم اینه که یه مودم tf-i60 بگیری, آنلاکش کنی, با توجه به نیازت سیم کارت های مختلف بزاری.
    مثلا واسه دانلود که حجم زیادی نیاز داری قاعدتا td یا fd مبین نت تهیه کن بزار یا اگه خط td ایرانسل جوابه وینکس تهیه کن نسبت به حجمش خیلی میصرفه.
    واسه ی گیم هم +4G همراه اول یا ایرانسل رو امتحان کن. اگر رایتل جواب میده چون خطوطش سبک تره اونم امتحان کردنش خالی از لطف نیست.

ولی با این وجود باز هم پیشنهاد میدم اگر میتونی هزینه کنی بری سمت وایرلس درسته حجم زیادی بابت دانلود نمیدن نسبت به هزینه ای که میدی ولی پایداری سرعتش فوق العاده بیشتره. هرچند یه رادیو خوبحداقل 1 تومنه.
    مبین نت دارم ولی همونطور که میدونید پینگ خیلی خوبی نمیده.... نمیگم بده ولی اتصال کابلی قاعدتا بهتره
    رایتل رو فقط تست نکردم، ایرانسل اینجا بهتر از همراه اول پینگ میده
    راستش از دیروز دنبالش بودم، این شرکت خصوصیا تعریفی نداردن، تو شهرمون کسی اونقدرا راضی نیست.... و با این هزینه ای که شما فرمودید ارزش تست کردن هم نداره

اون مسئله فیبر هم، سیم کشی شهر هم خیلی قدیمیه هم مرکز مخابراتی خیلی دوره..... از اون جهت دوستم گفت یه خبرایی هست.... (البته فیبر کشی تا خونه ها نیست، احتمالا یه قسمتی رو تغییر بدن.... نمیدون والا)

ممنون از جواباتون.... باید رایتل رو چک کنم دیگه تنها چاره همینه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تو سایتش نبود این طرح
    برای مشترکین جدیده
    برید قسمت تعرفه ها - ثبت نام سرویس جشنواره
    شماره تون واردکنید و ادامه خرید بزنید بهتون تعرفه های جشنواره نشون میده
    البته چیزی تایید نمیشه ها فکر نکنید اطلاعات وارد کنید ثبت نام میشید حتی میتونید اطلاعات الکی بزنید قیمتارو ببینید

داره خودمونی میشه navidrezazadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

بچه ها کسی تو محدوده سعادت اباد و شهرک غرب اینترنت پوینت تو پوینت شرکت خوب سراغ داره ////شرکت های شاتل و پارس انلاین کسی پوینت تو پونت گرفته ازشون اضلا دارن تو سایتشون که هیچی نزدن

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

برای مشترکین جدیده
    برید قسمت تعرفه ها - ثبت نام سرویس جشنواره
    شماره تون واردکنید و ادامه خرید بزنید بهتون تعرفه های جشنواره نشون میده
    البته چیزی تایید نمیشه ها فکر نکنید اطلاعات وارد کنید ثبت نام میشید حتی میتونید اطلاعات الکی بزنید قیمتارو ببینید
    برای مشترکین فعلی جشنواره خوبی نمی گذارد؟ بعد از 6 ماه باید تخلیه کنیم؟
    Last edited by 971971; 29-05-2020 at 01:19.

11. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

برای مشترکین فعلی جشنواره خوبی نمی گذارد؟ بعد از 6 ماه باید تخلیه کنیم؟
    دقیقا
    منم بخاطر همین مسخره بازی از صبانت اومدم بیرون
    واسه مشترکین جدیدش 1500گیگ بین الملل یکساله 16 مگ ماهی 40تومن بود فکر کنم
    بعد به ما تمدیدی ها که میرسید سرعت و قیمت فضایی میشد
    حالا خوبه ما دوتا خط داریم قبل اینکه اون یکی تموم بشه با خط دیگه سرویس مشترک جدید میگیرم
    یه مبلغی هم هزینه رانژه و مالیات و ... میشه که بازم بصرفست

13. 2 کاربر از amirtehrani93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

مشترک مرکز شهید عاطف که غیر از مخابرات سرویس داشته باشه اینجا هست؟
    یا کسی میشناسید؟
    چند تا سوال داشتم

15. این کاربر از sia0368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •