دوستان از رای نت کسی اینترنت گرفته؟خیلی تعرفه های خوبی داره فقط نگران سرعت و قطعیشم
دوستان از رای نت کسی اینترنت گرفته؟خیلی تعرفه های خوبی داره فقط نگران سرعت و قطعیشم
که فکر کنم هزینه همش بالای 2 در بیار غیر از وایرلس معمولی
البته پرسجویی که کردم دیدم این دوتا شرکت چندان فایده ندارند.... با کمبود پهنای باند دارند یا مشکلات دیگه
یه چیزایی از فیبر و اینکه میخوان زیرساخت شهر رو اصلاح کنم شنیدم که خب طبق معمول ایران، وعده الکیه ولی منتظر میمونم ببینم چی میشه.... اگر فقط یه تغییرات کوچیک بدن با امکانات خیلی کمتر از تهران، اینجا راحت میشه 16 مگابیت گرفت.... تنها مشکلش فاصله 2-3 کیلومتری مرکز مخابراتی از شهر هست
امیدوارم مخابرات یه کاری بکنه
والا داداش تا جایی که امکانات تو ایران هست یا باس طرف adsl بری یا وایرلس یا TD
من پیشنهادم اینه که یه مودم tf-i60 بگیری, آنلاکش کنی, با توجه به نیازت سیم کارت های مختلف بزاری.
مثلا واسه دانلود که حجم زیادی نیاز داری قاعدتا td یا fd مبین نت تهیه کن بزار یا اگه خط td ایرانسل جوابه وینکس تهیه کن نسبت به حجمش خیلی میصرفه.
واسه ی گیم هم +4G همراه اول یا ایرانسل رو امتحان کن. اگر رایتل جواب میده چون خطوطش سبک تره اونم امتحان کردنش خالی از لطف نیست.
ولی با این وجود باز هم پیشنهاد میدم اگر میتونی هزینه کنی بری سمت وایرلس درسته حجم زیادی بابت دانلود نمیدن نسبت به هزینه ای که میدی ولی پایداری سرعتش فوق العاده بیشتره. هرچند یه رادیو خوبحداقل 1 تومنه.
متاسفانه با این وضعیت قطعا هزینه راه اندازی وایرلس بالای 2 تومن میشه . به صورت پوینت تو پوینت . ولی خب به خوبی جوابگوهه . نمیشه منتظر فیبر موند ، اون هم هزینه های خاص خودش رو داره دور از مخابرات باشی باید خودت هزینه کنی اگه نزدیک باشی هم بازم مودم خاص میخوادو کابل کشی توی خونه هزینه داره .
- - - Updated - - -
متاسفانه با این وضعیت قطعا هزینه راه اندازی وایرلس بالای 2 تومن میشه . به صورت پوینت تو پوینت . ولی خب به خوبی جوابگوهه . نمیشه منتظر فیبر موند ، اون هم هزینه های خاص خودش رو داره دور از مخابرات باشی باید خودت هزینه کنی اگه نزدیک باشی هم بازم مودم خاص میخوادو کابل کشی توی خونه هزینه داره .
مبین نت دارم ولی همونطور که میدونید پینگ خیلی خوبی نمیده.... نمیگم بده ولی اتصال کابلی قاعدتا بهتره
رایتل رو فقط تست نکردم، ایرانسل اینجا بهتر از همراه اول پینگ میده
راستش از دیروز دنبالش بودم، این شرکت خصوصیا تعریفی نداردن، تو شهرمون کسی اونقدرا راضی نیست.... و با این هزینه ای که شما فرمودید ارزش تست کردن هم نداره
اون مسئله فیبر هم، سیم کشی شهر هم خیلی قدیمیه هم مرکز مخابراتی خیلی دوره..... از اون جهت دوستم گفت یه خبرایی هست.... (البته فیبر کشی تا خونه ها نیست، احتمالا یه قسمتی رو تغییر بدن.... نمیدون والا)
ممنون از جواباتون.... باید رایتل رو چک کنم دیگه تنها چاره همینه
برای مشترکین جدیده
برید قسمت تعرفه ها - ثبت نام سرویس جشنواره
شماره تون واردکنید و ادامه خرید بزنید بهتون تعرفه های جشنواره نشون میده
البته چیزی تایید نمیشه ها فکر نکنید اطلاعات وارد کنید ثبت نام میشید حتی میتونید اطلاعات الکی بزنید قیمتارو ببینید
بچه ها کسی تو محدوده سعادت اباد و شهرک غرب اینترنت پوینت تو پوینت شرکت خوب سراغ داره ////شرکت های شاتل و پارس انلاین کسی پوینت تو پونت گرفته ازشون اضلا دارن تو سایتشون که هیچی نزدن
برای مشترکین فعلی جشنواره خوبی نمی گذارد؟ بعد از 6 ماه باید تخلیه کنیم؟
Last edited by 971971; 29-05-2020 at 01:19.
دقیقا
منم بخاطر همین مسخره بازی از صبانت اومدم بیرون
واسه مشترکین جدیدش 1500گیگ بین الملل یکساله 16 مگ ماهی 40تومن بود فکر کنم
بعد به ما تمدیدی ها که میرسید سرعت و قیمت فضایی میشد
حالا خوبه ما دوتا خط داریم قبل اینکه اون یکی تموم بشه با خط دیگه سرویس مشترک جدید میگیرم
یه مبلغی هم هزینه رانژه و مالیات و ... میشه که بازم بصرفست
مشترک مرکز شهید عاطف که غیر از مخابرات سرویس داشته باشه اینجا هست؟
یا کسی میشناسید؟
چند تا سوال داشتم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)