سلام دوست عزیز
ممنون که پاسخ دادی.
فقط یه درخواست، خودت این فایلها رو روی سیستمت نداری برام ایمیل کنی؟
سلام دوست عزیز
ممنون که پاسخ دادی.
سلام دوستان --- من ی مدت این بازی رو بازیش میکردم 2012 رو ایرانو داشتمو تا سال 2020 هم رفتم حتی ی بار نایب قهرمان جهان شدم
الانم دارم لیگ ایرانو بازی میکنم با فوتبال منیجر 2015. ادیت کردم هم مربیارو هم بازیکنارو --- چند سرمربی تیمای بزرگ اومدن ایران -- ایرانیا رفتن جای اونا- خودمم شدم سرمربی پرسپولیس
تنها مشکلم اینه جز جز بازی رو متوجه نمیشم---- مثلا یهو میبینم ی بازیکن رفت ی تیم دیگه با اینکه تازه قراردادشو تمدید کردم ولی میره------- باشگاه پول داره ولی نمیتونه بازیکن بگیره
بودجه باشگاه90 هزار تا هست
مثلا جواد نکونام 9 هزار تا -نمیاد------------------ حتی بعضی وقتا ب بازیکنان دو برابر قیمتشونو پیشنهاد میدم نمیان--------ن با تیم پرسپولیس بلکه بارسا!! پاریس!! رئال!! منچستر !! رو داشتمم نمیومدن.
یا مثلا کادر فنیه جدید و با کیفت میخام -- هیشکی نمیاد....
یا باشاه های بزرگ ک مربی ندارن و شما انتخاب میکنی و ب قولی مساحبه میکنی باهاشون انتخابت نمیکنن با اینکه خیلی حرفه ای هستم --- تو کل مربی ها 4 تا مربی ورد کلاس هست ک من نفر اولم
با سه فصل بازی بدون باخت در لیگ برتر -- قهرمانی سه بار پشت هم لیگ قهرمانان اسی--- دو بار قهرمانی جهان
بازم بازیکنان نمیان------چند بار رفتم ب دانیال داوری پیشنهاد دادم نیومد ی دفعه دیدم فولاد ک بوجش کمتر بود گرفتش
یا مثلا اتوورو سپاهان میگیره
![]()
ی خاهشی دارن از همگی
این بازی باید زبانت خوب باشه تا بدونی چی ب چیه؟
![]()
اگ کسی اموزش فارسیه بازی رو داره یا وقت داره یکمی توضیح مفصل بده در باره چجوری استعداد پیدا کردن یا تمرین دادن و یا غریه. . .
![]()
ی دنیا ممنونش میشم
مرسی ممنون منتظر جوابتون هستم .....................1394/08/13
![]()
سلام دوستان --- من ی مدت این بازی رو بازیش میکردم 2012 رو ایرانو داشتمو تا سال 2020 هم رفتم حتی ی بار نایب قهرمان جهان شدم
الانم دارم لیگ ایرانو بازی میکنم با فوتبال منیجر 2015. ادیت کردم هم مربیارو هم بازیکنارو --- چند سرمربی تیمای بزرگ اومدن ایران -- ایرانیا رفتن جای اونا- خودمم شدم سرمربی پرسپولیس
تنها مشکلم اینه جز جز بازی رو متوجه نمیشم---- مثلا یهو میبینم ی بازیکن رفت ی تیم دیگه با اینکه تازه قراردادشو تمدید کردم ولی میره------- باشگاه پول داره ولی نمیتونه بازیکن بگیره
بودجه باشگاه90 هزار تا هست
مثلا جواد نکونام 9 هزار تا -نمیاد------------------ حتی بعضی وقتا ب بازیکنان دو برابر قیمتشونو پیشنهاد میدم نمیان--------ن با تیم پرسپولیس بلکه بارسا!! پاریس!! رئال!! منچستر !! رو داشتمم نمیومدن.
یا مثلا کادر فنیه جدید و با کیفت میخام -- هیشکی نمیاد....
یا باشاه های بزرگ ک مربی ندارن و شما انتخاب میکنی و ب قولی مساحبه میکنی باهاشون انتخابت نمیکنن با اینکه خیلی حرفه ای هستم --- تو کل مربی ها 4 تا مربی ورد کلاس هست ک من نفر اولم
با سه فصل بازی بدون باخت در لیگ برتر -- قهرمانی سه بار پشت هم لیگ قهرمانان اسی--- دو بار قهرمانی جهان
بازم بازیکنان نمیان------چند بار رفتم ب دانیال داوری پیشنهاد دادم نیومد ی دفعه دیدم فولاد ک بوجش کمتر بود گرفتش
یا مثلا اتوورو سپاهان میگیره
![]()
ی خاهشی دارن از همگی
این بازی باید زبانت خوب باشه تا بدونی چی ب چیه؟
![]()
اگ کسی اموزش فارسیه بازی رو داره یا وقت داره یکمی توضیح مفصل بده در باره چجوری استعداد پیدا کردن یا تمرین دادن و یا غریه. . .
![]()
ی دنیا ممنونش میشم
مرسی ممنون منتظر جوابتون هستم .....................1394/08/13
![]()
دوستان لطفا جواب بدید![]()
سلام دوست عزیز
ممنون که پاسخ دادی.
دوستان لطفا جواب بدید![]()
دوستان کسی جواب منو نمیده؟![]()
شرمنده رفیق
در مورد فایل ها اگر مال نسخه 2014 رو میخوای که روی سیستم ندارم یعنی با تغییر ویندوز پاک شدن ولی نسخه کامل 2014 با آخرین آپدیت بازی رو دارم که خیلی حجمش زیاده و نمیشه به راحتی فرستادش.
آخرین آپدیت نسخه 2015 رو میتونی از صفحه 67 تاپیک دانلود کنی و بعد بری سایتهای fmscout.com و fm-base.co.uk و اونجا هر آپدیتی که بخوای برای بازی موجوده.
داداش ایمیلم رو برات تو خصوصی میفرستم که اگر سوال داشتی بشه سریعتر جواب داد![]()
Last edited by onlyroma; 06-11-2015 at 00:18.
شرمنده داداش
سوالت خیلی مفصله چون نیومدن یه بازیکن به تیمت میتونه دلایل زیادی داشته باشه که خودش میتونه یه تاپیک جداگونه بشه. در ضمن بازی هم به اون شکل زبان لازم نداره فقط چندتا چیز پایه ای از زبان بدونی کفایت میکنه چون خیلی از کلمات بازی اصطلاحات مخصوص هستن که با چند بار دقت کردن بهشون حتی بدون اینکه معنیش رو بدونی کاربردش رو میفهمی.
توصیه من بهت اینه که یه بار بازی رو با یه تیم خوب اروپایی شروع کن و باهاش یه نیم فصل یا نهایتا یه فصل برو جلو اینطوری خیلی از نکات کلی بازی رو یاد میگیری.
یه ویدیو آموزشی هم روی آپارات هست که انگار بیشتر آموزش اولیست و تازه زبانش هم انگلیسیهلینکش پایینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by onlyroma; 06-11-2015 at 00:20.
ممنون رفیق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)