با سلام
من میخوام از شاتل بگیرم الان از مخابرات دارم که افتضاحی بیش نیست
فقط ی سوال داشتم مثلن سرعت 256 ECO سرعت دانلود ساعات رایگانش و ساعات غیر رایگانش چجوریاس ارزش داره یانه ؟ ممنون میشم پاسخ بدید![]()
با سلام
من میخوام از شاتل بگیرم الان از مخابرات دارم که افتضاحی بیش نیست
فقط ی سوال داشتم مثلن سرعت 256 ECO سرعت دانلود ساعات رایگانش و ساعات غیر رایگانش چجوریاس ارزش داره یانه ؟ ممنون میشم پاسخ بدید![]()
سلام،
سرعت توی روز دور و بر دو مگه و شب هم معولا حدودا ۱۰۰ باید باشه. البته بعضی جاها بیشتره. فقط حواستون باشه که شبانه در اکثر موارد نمیتونید بیشتر از ۳۰ گیگ دانلود کنید و بعد از اون سرعتتون محدود میشه و روی ۸ kB قفل میشه.
ممنون از جوابتون
ولی اخه 8 kb خیلی بی انصافیه ک
هیچ شرکت دیگه ای بهتر از شاتل شبانه نمیده؟ جایی ک سرعت رو limit نکنن؟
فن اوا 1 مگ بگیر سرعت شبانت زیر 190 نمیاد![]()
خواهش میکنم.والا تا جایی که من میدونم شبانهها همهشون منفجر شدن. میخوای شما درباره فناوا که دوستمون گفتن یه تحقیقی بکن ببین چه جوریاس.
خدا لعنت کنه این شاتل دروغ گو رو ... به خدا دیگه دارم دیوونه میشم از دست این شاتل ... دروغ گفتن هم حدی داره به خدا ... حرومشون باشه ...
من ۲ روز پیش تغییر دادم به آرت ۷ که سرعتم بهتر بشه ۱ روز که کلا درگیر بودم که سرعت رو درست کنن الانم که نیم ساعت با پشتیبانی کلی صحبت کردم سرعتم از هر چی سایت که خودشون میگفتن مثل microsoft و opera حدود ۳۰ تا ۴۰ بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول که سرعت دانلود روز محدود به ۱۳۰ شده بود ! با پیگیری تهران و اهواز درستش کردن رفت بالای ۳۰۰ و الان
توی روز ۳۰۰ تا ۵۰۰ متغیر هست شب که میشه سرویس آرت ۷ که ۲۴۰ هزارتومن پول دادم باید این سرعت داشته باشه ؟!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!
شما تو سایت 195 با ارائه مستندات ازشون شکایت کن و بعدش که بهت زنگ زدن هر چی از دهنت درومد بهشون بگو یا اگه تو شهرتون حضوری میتونی بری نمایندگی شاتل،که حضوری برو شیشه شونو بیار پایین....
بابت اینترنت زیاد درگیر نشید چون ارزش نداره خودتونو ناراحت کنید همیشه قبل از خرید و انتخاب بهترین شرکت در شهر خودتون در فروم ها مشاوره بگیرید
تا در انتخاب دچار اشتباه نشید
فعلا راضیم.آرت ۴دارم و در طی ۲۰روز ۵۰گیگ زدم سرعتم رو روی ۲۴۵۰بستند و تست که میکنم اکثرا بالای ۲مگ هست.۵۷تومن دادم
الان ۲مگ مخابرات با ۵۰گیگ حجم بالای ۷۰تومن هست
کل اگه باماهی ۵۷تومن ۵۰گیگ اینترنت با کیفیت و بدون قطعی بهم بده کلاهم رو میندازم هوا!دوستان ISP دیگه ای میشناسن که با این پول ۵۰گیگ با سرعت ۲مگ بده؟
که اگه محدود بازی شد کوچ کنیم
البته پسر عموم این سرویس رو داره و میگه اگه زیره ۵۰تا بزنی شاتل محدود نمیکنه
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
نه
سرعتم روی سرور های داخلی همون طور هست. هنوز تغییرات روی سرورای داخلی انجام نشده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)