تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 203 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نوئر اون بازی نهایت می تونست تک به تک رونالدو رو بگیره
    که نگرفت....دوتا شاهکار هم رو این بیرون اومدناش داشت که اگه خوش شانس نبود الان از 8 تایی شدن حرف میزدیم! حالا که شما از انصاف حرف میزنید باید اعتراف کنید اون بازی خیلی عملکرد ضعیفی داشت.
    عملکرد کاسیاس فصل قبل درسته بعضی بازیا خیلی ضعیف بود اما خیلی از بازیها هم عالی بوده....
    مثلا عملکردش تو دور گروهی و به طور مشخص بازی برگشت با یوونتوس. بعد اون هم با شالکه که کار خاصی هم برا انجام دادن نداشت اما همون موقع که توپ واسش اومد با سوپر واکنش نذاشت بازی به تساوی بکشه که میتونست خیلی چیزا تغییر کنه. بازی برگشت با دورتموند و بازی رفت بایرن که بازم همون اخرین ذقایق موقعیت عالی رو از گوتزه گرفت وگرنه الان خیلی چیزا تغییر کرده بود. تو کوپا هم که نیاز به تعریف نداره یک گل خورد اونم تو فینال که تو تاریخ این جام بی سابقه بوده.....تازه فک میکنم رکورد کلین شیتای متوالی خودشو پارسال شکست.
    این فصلم بد شروع شد برای تیم رئال و همینطور برای ایکر....بعد اون هم تیم اوج گرفت هم کاسیاس عالی داره بازی میکنه... بازیای خوب زیاد داشته الکلاسیکو و بازی ویارئال و .... پس میبینی عملکرد کاسیاس واسه بودن جزء پنج تا خیلیم خوب بوده اما خب اره واسه بردنش کمه.
    اون دوستمون یه طوری میگه که تک به تک رونالدو رو نگرفت که انگار بایرن 4 تا به رئال زده بود و همون گل باعث شد که حذف بشه.
    من خودمو میگم....ایکر اون توپو نگرفته بود من بش خرده میگرفتم....یا گل چهارم...چون دیدیم که میتونه بگیره!
    بحث اینه شما میگی رو هیچکدوم نمیتونست کاری کنه!
    Last edited by SA3EDLORD; 26-11-2014 at 14:05.

2. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

حالا بذار ببینم شما چقدر منصفانه نگاه می کنی...نظرت در مورد برنده شدن نویر، یا اونطور که گفته میشه انتخابش در سه نفر نهایی برای توپ طلا چیه؟ بهترین بازیکن سال فوتبال دنیا می تونه باشه؟
    بدون شک یک بازیکن از تیم ملی آلمان می تونه برنده باشه
    +
    چیزی که نوئر به عنوان گلر نشون داده فراتر از دروازه بانیه و یه سبک جدید هست که همه 11 نفر در گردش توپ شرکت موثر داشته باشن. حالا قابلیت های دروازه بانی رو هم اضافه کنی میبینی یک سوئیپر مطمئن داری که می تونه خیلی عالی هم دروازه بانی کنه.

همون بازی با رئال نوئر اگه بیرون نمیاد چنتا تک به تک نصیب رئال میشد. چه تضمینی بود تو دروازه می موند و اون تک به تک ها گل نمیشد؟! من تنها یادمه تو بازیه شالکه و اینتر که نوئر توپ رو با هد زد افتاد وسط زمین و استنکویچ از وسط زمین زد رفت تو گل، وگرنه گل دیگه ای رو بیرون آمدناش نخورده پس ریسک تا حدودی مطمئنی هست.

اون دوستمون یه طوری میگه که تک به تک رونالدو رو نگرفت که انگار بایرن 4 تا به رئال زده بود و همون گل باعث شد که حذف بشه.
    +
    خلاصه کسیکه دروازه بان اول تیمش نبوده وجودش تو 5 دروازه بان برتر بیشتر به خاطر گذشتش هست نه عملکرد اون فصلش.

4. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بدون شک یک بازیکن از تیم ملی آلمان می تونه برنده باشه
    با توجه به عملکرد فوق العاده امسال رونالدو، این جمله می تونه مصداق بارز نگاه غیر منصفانه باشه.
    البته من به شما خرده نمیگیرم. دوست دارید یکی از تیم محبوبتون برنده باشه. گرچه اگر قرار به انتخاب آلمانی ها باشه، انتخاب من کروسه. چرا؟ چون تو تیم ماست! می بینید؟ همه آخرش همینطوری فکر می کنیم

6. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جون ما نگاه کن چرا سال 2010 اسپانیا قهرمان جهان شد کسی حرفی از توپ طلا بردن کاسیاس یا ژاوی و انیستا حرفی نزد حالا آلمان قهرمان شده فرت و فرت دارن میگن نویر باید توپ طلا ببره تازه اون تیم اسپانیا خیلی از این تیم آلمان قوی تر و زیباتر بازی می کرد و شاهکار کاسیاس مقابل تک به تک روبن که همه یادمون هست من نمیدونم چطوری باید آمادگی رونالدو و کارهایی که کرده را فراموش کرد بعد توپ طلا را داد یک بازیکن دیگه پارسال ریبری حالا امسالم نویر واقعا خنده دار هست

8. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

البته من به شما خرده نمیگیرم. دوست دارید یکی از تیم محبوبتون برنده باشه. گرچه اگر قرار به انتخاب آلمانی ها باشه، انتخاب من کروسه. چرا؟ چون تو تیم ماست! می بینید؟ همه آخرش همینطوری فکر می کنیم
    خوشم اومد از حرفت ، این بحث به جایی نمیرسه بخاطر همون نکته ای که گفتی بولد کردم

فک کنم اگه به شما بود الان جایزه بهترین گلر سال رو بهش میدادی.
    نگاه منصفانه خیلی کمک میکنه.
    نه اگه به منم بود میگم حق نویر هست بهترین گلر امسال
    ولی توپ طلا گرفتنش میتونه ابعاد تازه ای از مسخره بازی های
    من فقط دلیل بودن کاسیاس رو تو لیست رو گفتم همونطور که اون دوستمون گفت :
    عملکرد کاسیاس واسه بودن جزء پنج تا خیلیم خوب بوده اما خب اره واسه بردنش کمه

10. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

با توجه به عملکرد فوق العاده امسال رونالدو، این جمله می تونه مصداق بارز نگاه غیر منصفانه باشه.
    متاسفانه متوجه حرف من نشدی.
    من گفتم می تونه یکی از ستاره های تیم آلمان برنده باشه. فن خال و دلبوسکه هم همین حرف رو زدن.
    بعد هیچ جای حرفم نگفتم فقط حق نوئر یا بقیه آلمانیا هست.
    پرسیدی نوئر یا رونالدو، منم گفتم از آلمانیا می تونه یک نفر برنده بشه یعنی اینکه اونا هم شانس خوبی دارن و اگه از اونا کسی برنده اتفاق ناحقی نیوفتاده. اگه میگفتم بدون شک باید یکی از بازیکنای آلمان باشه حرفت درست بود اما همچین چیزی نگفتم.
    +
    خب هرکدوم از اونایی که منم گفتم در پست خودشون عملکرد فوق العاده ای داشتن..نداشتن؟ الان عملکرد رونالدو بهتر بوده یا مثلا نوئر؟ اگه تونستی به طور معقول عملکرد اینا رو با هم مقایسه کنی منو از یک بلا تکلیفی بزرگ فوتبالی در آوردی

مثلا رئال اگه کروس و مودریچ نباشن بازم رونالدو می تونه اینقد گل بزنه؟
    اگه رونالدو و بنزما و بیل نباشن، تیم می تونه اینقد گل بزنه؟ یک جاده دو طرفه هست.

هرکی تو پست خودش می تونه بهترین باشه ولی اینکه بگیم مثلا رونالدو از فیلیپ لام بهتر بوده معنی داره؟ نوئر از رونالدو بهتر بازی کرده معنی داره؟ اما فعلا همچین چیزی هست بدون مبنای مشخص خودش.

ولی توپ طلا گرفتنش میتونه ابعاد تازه ای از مسخره بازی های
    مگه پارسال نبود؟! سر یه بازی تمدید شد و اون برنامه هایی که همه می دونیم..
    کلا این جایزه گنگ هست. چطوری میشه عملکرد یک مدافع رو با مهاجم سنجید؟! در حد همون بهترین گل زن و بهترین گلر و تیم سال معقوله چون تا حدود زیادی مبنای مشخصی داره.

12. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اتفاقا دقیقا امسال شرایط طوریه که فقط و فقط رونالدو می تونه برنده باشه. درسته که نمیشه مثلا مدافع رو با مهاجم یا دروازه بان قیاس کرد، اما عملکرد فردی رونالدو اصلا قابل قیاس با تک تک بازیکنهای آلمان نیست. زدن ۱۹ -۲۰ گل تو لیگ قهرمانان چیزی نیست که هر ساله اتفاق بیفته.

14. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

legh عملکرد فردی نوئر هم توی پستش بی نظیر بوده. مخصوصا تو معتبر ترین تورنومنت دنیا یکی از بهترین بازیکنان جام بود.
    متاسفانه نوئر نمی تونه گل بزنه.
    یک ملاک دیگه ارائه بدین. ملاکی که برای همه قابل سنجش باشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

legh عملکرد فردی نوئر هم توی پستش بی نظیر بوده. مخصوصا تو معتبر ترین تورنومنت دنیا یکی از بهترین بازیکنان جام بود.
    شما رو ارجاع میدم به دوره ای که کاسیاس بی نظیر بوده و جام جهانی و یورو رو برد. گفتم در نهایت میشه مقایسه سیب و پرتقال چون شرایط مقایسه یکی نیست. ولی گاهی وقتها سیبه انقدر خوشگل و شیرین و تازه س که در مقایسه با یه پرتقال معمولی، خودشو نشون میده. خصوصا اگه سیب میوه مورد علاقه شما باشه

در ضمن این بی نظیرِ نویر، در بهترین حالت میشه اوجِ کاسیاس که چندین دوره متوالی ادامه داشته. که بازم به نظر من به کاسیاس نمیرسه. چون کاسیاس تو تیم ماست!

17. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بیخیااااال ، این بحث داره الکی کش پیدا میکنه
    فقط یه نکته :
    مگه کاسیاس 5 دفعه متوالی بهترین دروازبان شد ، کسی گفت باید توپ طلا بگیره ؟؟؟
    تو 2008 یکی از ارکان مهم قهرمانی اسپانیا بود (مخصوصا بازی با ایتالیا و پنالتی ها )
    تو جام جهانی 2010 هم بهترین دروازبان معتبر ترین تورنومنت شد ( تک به تک روبن )
    تو یورو 2012 هم موثر بود
    اون موقع کسی نگفت کاسیاسم میتونه توپ طلا بگیره

+

به نظرم بذاریم لیست 3 نفر نهایی مشخص شه

19. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •