که نگرفت....دوتا شاهکار هم رو این بیرون اومدناش داشت که اگه خوش شانس نبود الان از 8 تایی شدن حرف میزدیم! حالا که شما از انصاف حرف میزنید باید اعتراف کنید اون بازی خیلی عملکرد ضعیفی داشت.نوئر اون بازی نهایت می تونست تک به تک رونالدو رو بگیره
عملکرد کاسیاس فصل قبل درسته بعضی بازیا خیلی ضعیف بود اما خیلی از بازیها هم عالی بوده....
مثلا عملکردش تو دور گروهی و به طور مشخص بازی برگشت با یوونتوس. بعد اون هم با شالکه که کار خاصی هم برا انجام دادن نداشت اما همون موقع که توپ واسش اومد با سوپر واکنش نذاشت بازی به تساوی بکشه که میتونست خیلی چیزا تغییر کنه. بازی برگشت با دورتموند و بازی رفت بایرن که بازم همون اخرین ذقایق موقعیت عالی رو از گوتزه گرفت وگرنه الان خیلی چیزا تغییر کرده بود. تو کوپا هم که نیاز به تعریف نداره یک گل خورد اونم تو فینال که تو تاریخ این جام بی سابقه بوده.....تازه فک میکنم رکورد کلین شیتای متوالی خودشو پارسال شکست.
این فصلم بد شروع شد برای تیم رئال و همینطور برای ایکر....بعد اون هم تیم اوج گرفت هم کاسیاس عالی داره بازی میکنه... بازیای خوب زیاد داشته الکلاسیکو و بازی ویارئال و .... پس میبینی عملکرد کاسیاس واسه بودن جزء پنج تا خیلیم خوب بوده اما خب اره واسه بردنش کمه.
من خودمو میگم....ایکر اون توپو نگرفته بود من بش خرده میگرفتم....یا گل چهارم...چون دیدیم که میتونه بگیره!اون دوستمون یه طوری میگه که تک به تک رونالدو رو نگرفت که انگار بایرن 4 تا به رئال زده بود و همون گل باعث شد که حذف بشه.
بحث اینه شما میگی رو هیچکدوم نمیتونست کاری کنه!