تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 168 اولاول ... 377783848586878889909197137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من فکر کنم کمپانی EA کرکرها (Cracker) رو خریده !!!
    منم به همین نتیجه رسیدم.
    مطمئنا EA برای جلوگیری از کرک شدن بازیش رفته و اسکیدراو رو خریده یا باهاشون حرف زده خلاصه یک جوری باهاشون ارتباط برقرار کرده و مثلا نشستن حرف زدن که تا یک یا دو ماه کرکی از بازی انتشار نکنه.
    وگرنه همین الان کرک فیفا روی میز مسئولین اسکیدراو حاضر و امادست.

2. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

منم به همین نتیجه رسیدم.
    مطمئنا EA برای جلوگیری از کرک شدن بازیش رفته و اسکیدراو رو خریده یا باهاشون حرف زده خلاصه یک جوری باهاشون ارتباط برقرار کرده و مثلا نشستن حرف زدن که تا یک یا دو ماه کرکی از بازی انتشار نکنه.
    منم موافق هستم اسکیدرو هنوز دو روز نشده از بازی همه رو کرک میکنه مگه میشه فیفا رو کرک نکرده باشه ..این سیاست ea هستش

4. این کاربر از delpiero107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

همچین چیزی غیر ممکنه !!!
    کرکر ها نمیان بشینن جلوی مسولای یک شرکت بعد باهاشون مصالحه کنن بگن باشه ما پول میگیریم که دیر کرک کنیم

هیچ ارتباطی بین تیم کرک کننده و مسولای شرکت برقرار نمیشه که لو نرن

6. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوستان همه ی حرفاتون درست اما یه چیزی ذهنمو درگیر کرده!!!
    چرا بازی های دیگه ای که همین EA منتشر میکنه مثله نیدفور اسپید یا مدال افتخار یا کرایسیسو غیره ، دو روزه کرکش می کنن میزارن واسه دانلود ولی هروقت فیفا میاد این مسخره بازیو درمیارن!!!!! فقطم واسه فیفا اینقد طولش میدنا ، خو اگه هکش سخته یا پیچیدست چرا برا بازی های دیگه ی EA اینطوری نیستو دوروزه کرک میشه !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حسم میگه یه خبرایی هست!

8. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه GamesEdit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

منم به همین نتیجه رسیدم.
    این مسئله با اینکه خبری مبنی بر اینکه این عمل صورت میگیره و جایی اعلام نشده ولی این مسئله تایید میشه EA از دو سال پیش به این فکر افتاده و به کرکر های معروف مثل اسکیدرو پول میده تا دیرتر بازی رو کرک کنن پارسال هم کرک های دیگه زودتر از کرک اسکیدرو بیرون اومد

10. این کاربر از GamesEdit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

منم به همین نتیجه رسیدم.
    بابا نفهمیدید حامد مزاح میکرد
    البته من به صورت ضد و نقیض شنیدم که EA هر سال درست در زمان ارائه FIFA کدهای سیستم DRM بازیهاش رو باز سازی و آپدیت میکنه به خاطر همین کرک شدن FIFA یه خورده طول میکشه!
    قبلا هم گفتم تا حالا بازی با سیستم DRM OFFLINE نداشتیم که کرک نشده باشه وبه احتمال زیاد این هم شده برای رو کم کنی گروههای هکر بالاخره به هر ترفندی هست کرک میشه ولی کی حالا بماند!!
    Last edited by mehdy.z; 20-10-2014 at 01:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

خب هکر حرفه ای که فقط اسکیدرو نیست که باهاش مذاکره بشه تموم بشه بره! اگه اینطور بود مطمئنا بقیه هکرها برای رو کم کنی فیفا و اینکه نشون بدن دست کمی از اسکیدرو ندارن و با اونا هم مذاکره بشه بازی رو ک.ر.ک میکردن! به نظرم همچین چیزی احتمالش خیلی کمه، من فکر میکنم برنامه نویسهای فیفا یه قدم از هکرها جلوتر افتادن و تکنیک خاصی استفاده کردن که هکرها درمانده شدن.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

خب هکر حرفه ای که فقط اسکیدرو نیست که باهاش مذاکره بشه تموم بشه بره! اگه اینطور بود مطمئنا بقیه هکرها برای رو کم کنی فیفا و اینکه نشون بدن دست کمی از اسکیدرو ندارن و با اونا هم مذاکره بشه بازی رو ک.ر.ک میکردن! به نظرم همچین چیزی احتمالش خیلی کمه، من فکر میکنم برنامه نویسهای فیفا یه قدم از هکرها جلوتر افتادن و تکنیک خاصی استفاده کردن که هکرها درمانده شدن.
    شما انگار هکرهای حرفه ای رو نمیدونی چه موجوداتی هستن مایکروسافت داره لنگ زمین میزنه از دست اینا. درسته تکنیک های حفاظت از بازی پیشرفته تر شده ولی هکرها هم نسبت به پارسال پیشرفته تر شدن. قبلی رو تونستن کرک کنن اینم میتونن. اینکه چه موقع و چجوری و چه دستهایی در میان هست معلوم نیست.

داره خودمونی میشه GamesEdit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بابا نفهمیدید حامد مزاح میکرد
    البته من به صورت ضد و نقیض شنیدم که EA هر سال درست در زمان ارائه FIFA کدهای سیستم DRM بازیهاش رو باز سازی و آپدیت میکنه به خاطر همین کرک شدن FIFA یه خورده طول میکشه!
    قبلا هم گفتم تا حالا بازی با سیستم DRM OFFLINE نداشتیم که کرک نشده باشه وبه احتمال زیاد این هم شده برای رو کم کنی گروههای هکر بالاخره به هر ترفندی هست کرک میشه ولی کی حالا بماند!!
    دوست عزیز نمیدونم بر اساس کدوم منبع و اسناد این حرفو میزنی که میگی سیستم DRM بازی رو در زمان ارایه بازی تغییر میدن اما به هر حال به فرض اینکه این حرفت مورد تایید باشه این عمل صورت نمیگیره به دو دلیل ! اول اینکه هیچ وقت هیچ شرکتی لحظه آخر به بازیش دست نمیزنه اگه مشکلی باشه واسش DLC یا همون اپدیت میده بیرون ! دوم اینکه اگه اینطوری که میگید باشه به محض کرک شدن بازی راحت میتونن سیستم بازی رو عوض کنن و کرکی که عرضه شده رو غیرفعال کنن در صورتی که اینطوری نیست یبار کرک بشه دیگه تموم شدست حالا هرچقد هم که بخوان سیستم بازی رو عوض کنن مگر اینکه از اول کد های بازی رو تغییر بدن که غیر ممکنه ! نکته دومی که هست اینکه پارسالم همه منتظر اسکیدرو بودن که کرک بده از طرفی بخاطر گندی که سر PES زد کمی اعتبارش کم شد واسه همین بیشتر روی FIFA کار کرد که مشکلی پیش نیاد شاید اینم دلیل دیر کرک شدن بازی از طرف اون گروه باشه ولی احتمال اینکه باهاش صحبت کرده باشن که کرک نکنه خیلی بیشتره چون هیچ حرفی در مورد بازی نمیزد پارسال هر کسی هم ازش سوال میکرد جواب درستی نمیداد گروه ریلودید هم هیمنطور بود ! اخرش یه کرکر دیگه بازی رو کرک کرد بخاطر اینکه این دوتا گروه کاری نکردن از فرصت استفاده کرد ولی چون کرکر مشهوری نبود کسی زیاد استفاده نکرد جالبش اینجاست که به محض کرک کردن بازی از طرف اون کرکر سریع اسکیدرو کرک بازی رو منشتر کرد که این " شایعه " که گفته میشد از طرف شرکت پول گرفته بزرگتر شد ! به هر حال از همه این حرفا گذشته همه ما فکر کنم قبول داریم که بازی فیفا بازی سنگینی هست و کرک کردنش کار هر کسی هم نیست و زمان بر هم هست بخاطر همین حالا حالا بازی کرک نمیشه

15. این کاربر از GamesEdit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان , بحث کردن برای ارتقای سطح اطلاعات خیلی خوبه اما تمامی صحبت هایی که میفرمائید همگی بدون منبع موثق هستند

اگر خواستید حرف همدگیر رو رد کنید به منبع لازم دارید نه طرز فکر !

موفق باشید

اینم آپدیت دوم بازی با تغییرات ذیل :

• Adjustments and improvements to shooting and goalkeepers.
    • (PS4) Fix for fans experiencing stuttering during online and offline gameplay.
    • Added ability to call out the keeper in Pro Clubs.
    • Fix for instances where Player Instructions in Seasons mode were not carrying over into gameplay via Team Management.
    • Further improvements to Player Search in Career Mode.
    • Adjusted Legendary difficulty in gameplay.
    • Improvements to Goal Line Technology.
    • Fix for match length issues in FIFA Ultimate Team Single Player Seasons matches.
    • Updated real-world injuries and suspensions in Match Day Live.
    • Improvements to ‘Looking Ahead’ audio in Career.
    • Fixes to Player selection in Team Management in multiplayer matches.
    • Tuned player specific audio speech in all modes.
    • XB1) Improvements to motion blur effects)
    • XB1) Fix to the display of FIFA Ultimate Team Legend players in the EA SPORTS Football Club widget)

17. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •