Helene Fischer آهنگ Atemlos durch die Nacht
Helene Fischer آهنگ Atemlos durch die Nacht
من دارم دیسکوگرافیش رو مستقیم میکنم از تورنت ، هر وقت لیچ شد لینکش رو اینجا قرار میدم.صداش واقعا معرکه هست ، تو المان 5 بار عنوان بهترین خواننده رو گرفته در حالی که کلا 10 سال هست تو کار اواز هست.
ما اشتباهی به جای دسکوگرافی مجموعه کلیپش رو مستقیم کردیم ، حالا لینکهاش رو میگزارم امیدوارم خوشتون بیاد.(فرمتها متاسفانه MPEG هست)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by GHAGHALEELEE; 15-07-2014 at 17:52.
تبریکات صمیمانه من رو هم پذیرا باشید دوستان
جا داره یک تشکر و خسته نباشید و عذرخواهی هم از لوو بکنیم چون بعد از حذف از یورو در دو سال اخیر خیلی مورد انتقاد و بعضا بد و بیراه طرفداران آلمان قرار گرفت و خیلی ها در حد یک مربی اماتور اوردنش پایین ولی تو این جام خودشو اثبات کرد و از زیر بار انتقادات سربلند بیرون اومد و دیدیم که گل و پاس گل قهرمانی آلمان حاصل تعویض های طلایی خودش بود
و یه خسته نباشید هم بگیم به همه اعضای تیم ملی و بازیکنان
بچه ها متشکریم
![]()
گزارشگر بازی گفت که اوزیل مسلمونه.درست گفت؟
بله ایشون مسلمون هستند.
Özil is a practising Muslim. He recites from the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] before his matches. Talking to the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -based daily [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , Özil said, "I always do that before I go out (on the pitch). I pray and my teammates know that they cannot talk to me during this brief period." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] He observes fasting during the Islamic month of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] but he has admitted that: "Because of my job I cannot follow Ramadan properly. I do it only the few days I can, only when I have a free day. But other than that it's impossible, because you have to drink and eat a lot to stay at peak fitness." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند جایی هم الآن تصاویر و مطالبی در این مورد دیدم اما یه خورده قبول کردن این موضوع با توجه به خالکوبی روی بدنش و وضعیت ظاهری همسرش سخته.من فک می کنم بیشتر یه موضوع تبلیغاتی یا شایعه ای بیشتر نباشه
والا عرض کنم که این چیزا طبیعیه، توی ایران هم اینگونه ظواهر نظیر خالکوبی کاملن مشهوده ، حالا زندگی در یک کشور مدرن صنعتی مثل آلمان که دیگه جای خودش رو داره. ولی چون خودش این رو بیان کرده حداقل میشه گفت شایعه نیست، راست و دروغش هم با خودش
البته ایشون صرفن عنوان کرده مسلمان، اما معلوم نیست فرقه ی ایشون چیه.![]()
با احترام به عقاید همه و همه ادیان و فرقه ها نمی خوام تاپیک رو منحرف کنم اما از وقتی که اون حرف رو از گزارشگر دیدم و انتهای بازی و مراسم قهرمانی و پارتنرهاقبول این موضع برام سخت اومد.آخه ببین اگه بدن خالکوبی یا تتو داشته باشه غسل کردن که یکی از امور معمول و واجب مسلموناست(شیعه و سنی) نمی تونه انجام بشه پس بدن پاک نیست و بدنی که پاک نباشه نماز نمیشه خوند و کسی هم که نماز یه مدتی نخونه اسلامش ایراد بزرگ داره.
ضمناً یه فرد مسلمون(شیعه و سنی) نمی تونه با یه فرد غیر مسلمون ازدواج کنه و فرد مسلمان هم وضعیتش اونجوری نیست که پارتنر مسوت داشت...
هیچ ارتباطی به من نداره که حتی برادرم مسلمون باشه نماز بخونه یا نه خیلی مرد باشم خودم رو اصلاح کنم اما تعجبم از یه گزارشگر هست که حتماً اطلاعات این چنینی ریاد داره اما بازم این موضع رو اعلام می کنه
نمیدونم چی بگم........................
فقط میتونم بگم آقای مسی بفهم گل دقیقه آخر چه حسی داره.
این به اون در
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 15-07-2014 at 22:04.
فکرش رو بکن اگه لوو دست از لج بازی بر نمیداشت و تغییر سیستم نمیداد؟کمتر ازت اسم برده شد امشب سرمربی![]()
لام رو توی هافبک دفاعی نگه میداشت و باقی ماجرا....
این تنها یادگاری کچل خان توی تیم ملی بود که بحمدلله با درایت رهبر انقلاب و....جلوی این توطئه کثیف گرفته شد.
بعد یه سری آدم معلوم الحال میان میگن آلمان از پپ الهام گرفته!
الهامم کجا بود دلتو خوشه!؟
داشت گند میزد به هرچی.........استغفالله![]()
Last edited by yuseph; 15-07-2014 at 19:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)