دبليو 810 دوربين بهتري داره (2مگا با اتوفوكوس)
حافظه جانبي داره (همراه گوشي 512 مگ هست)
قيافش هم بهتره (البت سليقه اي هست)
ولي 550 مموري 256 داره بدون ارتقا
دوربين 1.3 بدون اتوفوكوس
![]()
دبليو 810 دوربين بهتري داره (2مگا با اتوفوكوس)
حافظه جانبي داره (همراه گوشي 512 مگ هست)
قيافش هم بهتره (البت سليقه اي هست)
ولي 550 مموري 256 داره بدون ارتقا
دوربين 1.3 بدون اتوفوكوس
![]()
از لحاظ صدا
صدای و810 اصلا قابل مقایسه با و550 نیست
550 میترکونه
اما خوب اشکالهای بزرگی که داره همونایه که R@r#m@n بالا گفت
550 از 810 هم فکر کنم حدود 50 تومن ارزونتره
احمد جان شما بايد اول گوشي رو از طريق كابل USB به سيستم وصل كني بعد توي My computer يه درايو باسه گوشيت ساخته ميشهنوشته شده توسط ahmad rayaneh
عكسها و فايلهاي صوتي و تصويري رو بايد توي پوشه خودش بريزي (Image - Sound - Video)
و برنامه ها و بازيها هم بايد توي پوشه Other بريزي و بعدش از توي گوشي اونارو نصب كني![]()
سلام. من يه گوشي w810 دارم كه از رو ميز افتاد پايين و ديگه صفحه اش نيومد بعد كلي بالا پايين و تعمير كردن بهم گفتن 4 تا از آي سي فلشاش سوخته و اگه تعويض كنن احتمال داره درست بشه . مي خواستم ببينم كسي مي دونه اينايي كه گفتم يعني دقيقا چي شده؟ و گوشيم درست مي شه؟ ممنونم
خوب اگه دادي و تست كردن و گفتن كه آي سيهاش سوخته كه ديگه نميشه كاريش كرد بايد بدي به يه تعميركار موبايل تا مشكلش رو حل كنه چون مشكلش سخت افزاريه و كاريش نميشه كردنوشته شده توسط smh
![]()
مرسی جیگر اینم یه راه ولی من از file manager در PC Suiteـش استفاده کردم و پشت سرش مستقیم نصب میکنم .نوشته شده توسط Mehdi_MaX
راستی مهدی جون یه چیز دیگه این که من یه بلوتوث دارم و تاحالا با گوشیهای نوکیای خودم و باقی نوکیاها از 6230 و 3660 و 6600 گرفته تا 7610 و 6630 و N70 که تست کردم , کار کرده و خیلی هم مشتی جواب داده ! ولی این w700 رو نمیشناسه و w700 هم سیستم منو نمیشناسه !
به نظرت مشکل از کجاس ؟![]()
یه چیز دیگه اینکه اگه بخوام این قابای 5 تومنی w800 رو روش بندازم مشکلی نداره ؟
والا تا حالا از بلوتوث براي ارتباط استفاده نكردمنوشته شده توسط ahmad rayaneh
فقط اگه سي دي نصب داشته باشه بايد درست نصبش كني شايد اينكارو درست نصب نكني![]()
به نظر من اينكارو نكن يه قاب شيشه اي بگير بنداز روش تا خط نيفته و مشلي هم براش پيش نميادنوشته شده توسط ahmad rayaneh
![]()
مرسی مهدی جان.
اولا مشکلم واسه بلوتوث یه 2 ساعت پیش حل شد.
دوما من واسه خرابی و خط واینجور حرفا نگفتم , فدای سر شما !
فقط میخواستم ببینم قاب w800 هم بهش میخوره یا نه و اینکه این 5 تومنیا چه فرقی با فابریک دارن.
3_ و سوما که من قاب کریستالی w800 رو براش گرفتم و در کمال تعجب یه جوریه ! انگار واسه w700 کوچیکه؟ به زور بسته میشه ! چرا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)