تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 278 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

در آغاز فعالیت MrViVa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سی دی درایور همراه مدل من نبود . ولی تمامی اطلاعات مورد نیاز و فایل های نصب و درایور ها رو توی درایو سی گذاشته بودن . ( میشه گفت فقط دی وی دی نزده بودن . )

2. این کاربر از MrViVa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داش مرسی که جواب دادی..من این لپ تاپو دو روز دیگه میگرم چندتا سوال دیگه داشتم 1.باتری ایا بعد اینکه اوردم خونه نیاز به 12ساعت شارژ نیازه یا نه ؟ 2.باتریش با توجه به اینکه در نمیاد آیا نرم افزار مدیریت باتری داره و کارایی نرم افزار به چه صورته مثلا رو چند درصد باتریش موقعی که با برق با لپ تاپ کار میکنی از مدار خارج میشه و اینکه بیشتر من تو خونه با برقش کار میکنم فقط در هفته دو بار به دانشگاه میبرمش ..3.و اینکه موقعی که باید به شارژ بزنی باتریش باید شارژش کامل خالی بشه یا وقتی رو یه درصد مشخص اومد باید به شارژ برنی 4.میخوام یه کولپد واسش بگیرم میگن اگه هارد و سی پی یوش یکی راسته یکی چپ باید دوفنه بگیری یا اگر هر دوتاش یه سمته یه فنه در کل چه کولپد مناسبی واسه این توصیه میکنی برا خنک موندش. این نکات واسم ابهامه چون تا حالا لپ تاپ نداشتم. ممنون میشم جواب بدید.
    1_من جای شما باشم شارز اولیه انجام میدم واسه اطمینان ضرر که نداره 2_منم وضعیتم مثل شماست.برنامه مدیریت باتری داره ولی برنامش بیشتر مناسب اینه که مثلا وقتی باتری تو شارز نیست چطوری بشه مصرف رو کنترل کرد(امیدوارم منطورم رو فهمیده باشید)باتری اگه پر بشه دیگه شارز نمیشه و اگه بالای 95% شارز داشته باشید و به شارز بزنید شارز نمیشه (مثلا اگه 96% شارز دارید لپ تاب رو به برق وصل کنید همون 96% میمونه)3-شما هر وقت خواستید میتونید بزنید تو شارز 4-برای این لپ تاپ 2 فن بهتره
    Last edited by daniyele_68; 23-12-2013 at 01:26.

4. این کاربر از daniyele_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان ممنون از توضیحات کامل و مفیدتون ..تنها شک من رو این هست که با توجه به اینکه من مدل 2 گیگ ماتشو میگیرم ایا صفحه نمایشگرش دارای پنل ipsهست یا خیر چندتا دوستان گفتن ipsهست ولی من بازم مطمئن نیستم.یعنی اصلا راهی وجود نداره که به صراحت موقع خرید مطمئن بشیم که دارای ipsهست یا نه ؟ رو جعبش هم که میگن ننوشته ..یه نکته دیگه درباره باتریش تو یه جا خوندم نوشته بود...معمولاً کاربران ساعات طولانی سیستم را به برق وصل می کنند که این کار نیز موجب overheat شدن سیستم می شود. جریان برق ثابت نه تنها عملکرد باتری را کاهش می دهد، بلکه موجب افزایش دمای باتری نیز می گردد، که این کار سرانجام منجر به افزایش دمای لپ تاپ می شود. پس لازم است به محض اینکه شارژ باتری پر شد آنرا از برق جدا کنید.!
    Last edited by blackkk; 23-12-2013 at 07:01.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سی دی درایور همراه مدل من نبود . ولی تمامی اطلاعات مورد نیاز و فایل های نصب و درایور ها رو توی درایو سی گذاشته بودن . ( میشه گفت فقط دی وی دی نزده بودن . )
    گذاشتن CD درایور مربوط به خیلی قدیمهاست که لپتاپها هارد کم ظرفیت داشتند ... درایورها و نسخه ی پشتیبان خودکار ویندوز اصل رو روی یک DVD بهمراه دستگاه عرضه می کردند
    البته در حال حاضر هم اکثرا نسخه هایی از لپتاپها که دارای ویندوز اصلی نیست بهمراه DVD درایور عرضه میشه. در نسخه های دارای ویندوز، روی خود هارد ذخیره میکنند
    دوستان ممنون از توضیحات کامل و مفیدتون ..تنها شک من رو این هست که با توجه به اینکه من مدل 2 گیگ ماتشو میگیرم ایا صفحه نمایشگرش دارای پنل ipsهست یا خیر چندتا دوستان گفتن ipsهست ولی من بازم مطمئن نیستم.یعنی اصلا راهی وجود نداره که به صراحت موقع خرید مطمئن بشیم که دارای ipsهست یا نه ؟ رو جعبش هم که میگن ننوشته ..یه نکته دیگه درباره باتریش تو یه جا خوندم نوشته بود...معمولاً کاربران ساعات طولانی سیستم را به برق وصل می کنند که این کار نیز موجب overheat شدن سیستم می شود. جریان برق ثابت نه تنها عملکرد باتری را کاهش می دهد، بلکه موجب افزایش دمای باتری نیز می گردد، که این کار سرانجام منجر به افزایش دمای لپ تاپ می شود. پس لازم است به محض اینکه شارژ باتری پر شد آنرا از برق جدا کنید.!
    دوست عزیز پنل های FHD از N550 با کد LG LP156WF4-SPB1 مشخص شده و از نوع IPS هست
    ضمنا صحبت آخرتون کاملا اشتباه و غیر علمی هست:
    ساعات طولانی سیستم را به برق وصل می کنند که این کار نیز موجب overheat شدن سیستم می شود. جریان برق ثابت نه تنها عملکرد باتری را کاهش می دهد، بلکه موجب افزایش دمای باتری نیز می گردد، که این کار سرانجام منجر به افزایش دمای لپ تاپ می شود. پس لازم است به محض اینکه شارژ باتری پر شد آنرا از برق جدا کنید.!
    1. برای اینکه لپتاپ بی جهت گرم نشه (معضل شایع در ویندوزهای هفت و بالاتر) حتما باید روش زیر رو بکار ببرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. بارها گفته شده اینقدر نگران باتری لپتاپ نباشید. همون اندازه که نگران شارژ/دشارژ باتری گوشی هوشمندتون هستید فقط در همون حد باید بفکر باتری لپتاپ باشید نه بیشتر .
    این صفحات اخیر متاسفانه فقط داره نگرانی های بی جهت در این باره مطرح میشه و دلیلش رو واقعا من نمی فهمم
    بنده تابحال روی لپتاپهای مختلف هم سلول باتری عوض کردم و هم خود باتری رو نو خریدم و با اطمینان بشما میگم نگرانی های شما مطلقا بیهودست. فقط هر ماه یکی دو مرتبه بذارید تا سقف %30-20 باتری خالی بشه. هیچوقت بیشتر از این درصد نذارید خالی بشه که مشکل زیر پیش میاد (تاپیک زیر رو حتما بطور کامل نگاه کنید)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    صحبتهای غیرکارشناسی هر کسی رو هیچوقت گوش ندید

3. درباره ی کولپد باید گفت چون ورودی های زیر این لپتاپ دو عدد و در دو طرف هست که البته با محل جایگیری دو تا فن چندان تناسبی نداره (تصاویر زیر) لذا بهتره از کولپدی استفاده کنید که دو عدد فن بزرگ (برای صدای کمتر) داشته باشه

چیزی مثل Deep Cool N8 آلومینیومی براق (برای خنک تر کار کردن) که من دو ساله دارم استفاده میکنم و کارکرد بسیار خوبی داره
    گرچه بد نیست یاداوری کنم موقع خرید کولپد به هاب های USB موجود در داخل کولپدها اهمیت ندید چون معمولا قابلیت انتقال دیتا ندارند و فقط برای تأمین برق 5V برای لوازم مصرفی مناسبند.

7. 3 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت MrViVa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

به نظر من برای این مدل احتیاجی به کولپد نیست . سیستم خنک کننده ی لپتاپ به قد کافی قوی هست . من داغ شدن اون چنانی ازش ندیدم حتی توی نرم افزار ها و بازی های سنگین .

خروجی های فن این لپتاپ بالای کیبورد هست .

9. 2 کاربر از MrViVa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان مثله اینکه یه مدل اومده که قوی تر از n550jv هستش اونم n56jr هستش نظرتون در موردش چیه لطفا بگید ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوستان لطفا در مورد n56jr یه نقدی بکنید ویه سوال در مورد همین لبتاپ n56jr

صفحه نمایشش فول اچ دی ipsهست؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ASUS N56JR-15.6" FHD Intel Core i7-4700HQ (2.4GHz) 12GB 750GB- Nvidia GTX 760M 2GB DDR5 DVDRW HDMI BT W8

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فک کنم از نظر گرافیک قوی تر از n550jvهست

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

نه از مدل 4 گیگیش ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •