تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 249 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حميد علي‌عسگر به دليل شکستگي دست بازي با استقلال را از دست داد.

حميد علي‌عسگر مدافع تيم فوتبال پرسپوليس از ناحيه دست دچار شکستگي شد. از همين رو اين بازيکن به دليل اينکه دست خود را گچ گرفته بازي با استقلال را از دست داد. به گزارش فارس، وي بايد 10 روز ديگر دستش در گچ باشد تا تکليفش براي بازي‌هاي بعدي مشخص شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: از مسئولان باشگاه استقلال مي خواهم رده بندي يک سايت را به عنوان رده بندي فيفا در داخل ايران جا نيندازند چرا که اين سايت وجاهت قانوني فيفا را ندارد.

حسين قدوسي ضمن بيان اين مطلب افزود: قبل از اين رده بندي بهترين تيم هاي جهان از سوي سايت آمار و تاريخ فدراسيون بين المللي فوتبال - فيفا - اعلام مي شد که از حدود شش ماه قبل و به دنبال درگذشت مدير اين سايت، ديگر فعاليت جدي صورت نمي گيرد. اين رده بندي جديد هم از سوي سايتي اعلام شده که هيچ ارتباطي به فيفا ندارد.

وي تاکيد کرد: از مسئولان باشگاه استقلال مي خواهم که رده بندي اين سايت را به فيفا ربط ندهند چرا که اين رده بندي وجاهت قانوني ندارد و نبايد طوري رفتار کنيم که همه فکر کنند اين رده بندي از سوي فيفا اعلام شده است.

چند روز پيش رده بندي بهترين تيم هاي فوتبال جهان از سوي سايت footballdatabase اعلام شد که طي آن استقلال به عنوان بهترين تيم ايراني معرفي شده بود. بعد از اين اعلام دو باشگاه استقلال و پرسپوليس بر سر اين رده بندي دچار اختلافاتي شدند و مديران عامل و روابط عمومي دو باشگاه مصاحبه هاي عليه يکديگر انجام دادند.

2. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اینا چکار میکنن تو تمرین که اینقد مصدوم میشن؟
    هر روز داریم یه خبر از مصدومیت بازیکنا میشنویم!

4. 4 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من پرسپولیسیم و اعتراف می کنم بدترین بازیکن پرسپولیس همین هادی نوروزیه . دروازه خالی رو می کوبه آسمون . اون پنالتی که تو بازی با سپاهان زد یادته ؟ اگر هم گل زده مطمئن باش شانسی بوده .
    منم که نگفتم نوروزی بهترین بازیکن پرسپولیسه، یا شما پرسپولیسی نیستی.
    به هر حال اگه به خراب کردن یه موقعیت و یه پنالتی باشه که همه ی بازیکنا را باید گردن بزنیم.
    هادی نوروزی همونیه که بازیه اولش خود تماشاگرای پرسپولیس هو میکردنش ولی به موند و تلاششو کرد و تو دربی هم سه گلس. دربی بازی خیلی خاصیه که کار هرکسی نیست توش گل بزنه. کاری که گلزنترین مهاجم ملی تاریخ نتونسته کنه.
    در مورد شانس هم بهتره حرف نزنم دیگه ...

6. 2 کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت LAND CORUSE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خير دوم پرسپوليس مشخص شد

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هرگز دربي قابل پيش‌بيني نيست.

عليرضا حقيقي پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه پس از برد مقابل فولاد در بهترين شرايط ممکنه قرار داريم و به دنبال گرفتن سه امتياز بازي جمعه هستيم.

به گزارش فارس، وي افزود: در فوتبال هيچوقت نتايج قابل پيش‌بيني نيست. چون فوتبال بالا و پايين دارد اما مي‌خواهيم با يک بازي خوب به بالاي جدول برويم تا به هواداران هديه بدهيم. انگيزه لازم در تيم وجود دارد و اميدوارم که به هدف‌مان برسيم.

وي در پايان خاطرنشان کرد: من در دربي‌ها هم روي نيمکت بودم و هم در ترکيب اصلي، تيمي موفق خواهد شد که صد درصد تمرکزش در زمين اجرا شود تا راحت‌تر دروازه حريف را باز کند.

*خير پرسپوليس در تمرين امروز رونمايي شد

خبر ديگر از پرسپوليس اينکه پس از حسين هدايتي محمد رويانيان اعلام کرد که روز چهارشنبه از دومين خير پرسپوليس که بابت حضور خلعتبري در جمع سرخپوشان دست به جيب شد رونمايي مي‌شود.

از همين رو رضا اميري صاحب يکي از بزرگ‌ترين شرکت‌ها که اهل خوزستان است در تمرين امروز پرسپوليس حضور پيدا کرد و از وي به عنوان دومين خير که به پرسپوليسي‌ها براي آمدن خلعتبري کمک کرد، رونمايي شد.

حقيقي: خوب هستم و مشکلي ندارم

هافبک تيم پرسپوليس گفت: دوست داشتم مقابل فولاد بازي کنم تا براي دربي آماده شوم.

رضا حقيقي پس از تمرين روز سه شنبه پرسپوليس درباره وضعيت سرخپوشان در آستانه دربي عنوان کرد:خدا را شکر وضعيت خوبي داريم.شکر خدا توانستيم فولاد صدرنشين را شکست بدهيم و اعتماد به نفس بالايي داريم.فکر و ذکرمان اين است که در بازي با استقلال برنده شويم.

به گزارش اوج، وي ادامه داد:براي دربي دو روز به اردو مي رويم تا با استراحت کامل به مصاف حريف برويم.در حال حاضر همه بازيکنان از آمادگي خوبي برخوردارند.

هافبک پرسپوليس درباره وضعيت خود گفت:من يک مصدوميت قبلي داشتم.دوست داشتم مقابل فولاد بازي کنم تا براي دربي آماده شوم.خدا را شکر اتفاقي نيفتاد.الان هم خوب هستم و مشکلي ندارم.

حقيقي درباره حضور محمد رضا خلعتبري در پرسپوليس گفت:خلعتبري بازيکن خوبي است و باعث مي شود روند ما خيلي خوب شود.ان شالله کمک مي کند تا برنده دربي شويم.به نظرم خلعتبري مي تواند دربي را براي ما در بياورد.

رويانيان: کاش عاليشاه محروم نمي‌شد

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: عجمان ITC خلعتبري را صادر کرده است و اينجا هم کارهايش را مي کنند.

محمد رويانيان در حاشيه تمرين روز سه شنبه سرخپوشان اظهار داشت: خوشبختانه بچه ها با نشاط و شاداب تمرين کردند و همه چيز خوب است. يک محروم داريم که کاش نمي شد. مي توانستند عاليشاه را محروم نکنند. بازي حساسي در پيش است و نمي دانم چرا تند تند کارت دادند.

به گزارش اوج، وي درباره حضور خلعتبري در دربي عنوان کرد: خلعتبري فعلا تمرين مي کند و مجوز بازي اش را بايد دايي صادر کند.

مديرعامل پرسپوليس درباره زمان صدور کارت بازي خلعتبري تاکيد کرد: مراحل نهايي اش در حال طي شدن است ولي خيلي ها دوست ندارند بازي کند. آنهايي که شعار مي دهند و عرق ملي دارند دست به دست هم دادند. خيلي متاسفم افرادي زنگ مي زنند به اين ور و آن ور و آنور آب. نمي دانم منظورشان چيست. عجمان ITC خلعتبري را صادر کرده است و اينجا هم کارهايش را مي کنند.

رويانيان در ادامه گفت: البته نگران نيستم که بازي کند يا نکند. اگر بازي کرد که خوب است و کمک بيشتري مي شود. ما تا اين 7 هفته که خلعتبري را نداشتيم. آقايان اين قدر بزنند که نيم فصل بازي کند، ما مشکلي نداريم.

وي درباره کري خواني قبل از دربي تصريح کرد: کري خواني ها قبل از دربي هميشه هست. اگر نباشد شماها چه مي کنيد؟ ما نباشيم شما چه مي کنيد؟

رويانيان درباره حضور بازيکنان جوان پرسپوليس در پرتغال اظهار کرد: 3 بازيکن ما به بيرامار پرتغال پيوسته اند که در دسته دوم پرتغال بازي مي کند. اسماعيل زاده قرارداد بسته و دو بازيکن ديگر نيز به زودي قرارداد امضا مي کنند. اسماعيل زاده با پيراهن بيرامار عکس هم انداخته است. ممکن است در اروپا آنها را بخواهند که حق ترانسفرش به باشگاه تعلق مي گيرد.

وي درباره اينکه گفته مي شود برخي بازيکنان از آمدن خلعتبري ناراحت هستند، افزود: اصلا چنين صحت ندارد. اکثر آنها با خلعتبري رفيق هستند. چون در تيم ملي با او همبازي بودند. اکثر آنها تماس مي گرفتند که کار را تمام کنم.

گزارش تمرين پرسپوليس

پيام صادقيان در تمرين گروهي پرسوليس حضور يافت.

وي که در تمرين عصر دوشنبه سرخپوشان دچار آسيب از ناحيه مچ پا شده بود،امروز بدون مشکل تمرين کرد.

به گزارش اوج، وي بدين ترتيب براي حضور در دربي مشکلي ندارد.

*محمد رويانيان در تمرين تيم پرسپوليس حضور يافت.وي به محض حضور در درفشي فر از طرف هواداراني که بيرون درب ورزشگاه بودند تشويق شد.

*حميد رضا علي عسگري با لباس شخصي در تمرين حاضر شد.دست راست وي گچ گرفته شده است و به همين دليل نمي تواند در بازي جمعه به ميدان برود.

*هواداران پرسپوليس عليه عادل فردوسي پور،علي فتح الله زاده و ميرشاد ماجدي شعار سر دادند.

*محمد رضا خلعتبري به شدت تشوبق شد.وي هم در تمرينات گروهي پرسپوليس حضور يافت.

*محمد رويانيان دقايقي با مارکار آقاجانيان گفت و گو کرد.

*بازي تحت فشار يکي از بخش هاي اصلي تمرين روز سه شنبه پرسپوليس بود.
    Last edited by kasra_khan2003; 03-09-2013 at 21:42. دليل: پست های پیاپی خلاف قوانین است!

8. 6 کاربر از LAND CORUSE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

پرسپولیس نیوز : پرسپولیسی‌های قدیمی هنوز هم قلبشان برای موفقیت تیم محبوب خود می‌تپد. آنها در آستانه شهرآورد 77 یکصدا با هم از پیروزی سرخپوشان سخن می‌گویند. هرچند در میان آنها کسی هم هست که رای به تساوی این دیدار می‌دهد. نزدیکی‌های شهرآورد پایتخت همه جا از این بازی صحبت می‌شود و هیچ محفلی نیست که چند ورزش‌دوست در آن حاضر باشند و کار به کری‌خوانی نکشد. در این اوضاع و احوال با چند پرسپولیسی قدیمی صحبت کردیم و نظرشان را درباره نتیجه بازی جویا شدیم.

آنچه در ادامه می‌خوانید پاسخ چند پرسپولیسی قدیمی به دو پرسش است؛
    1) نتیجه و کیفیت داربی 77 را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟
    2) برگ برنده پرسپولیس در این دیدار چیست؟

مهدی تارتار
    پیش‌بینی بازی :اگر هر دو تیم بدون ترس بازی کنند، پرسپولیس می‌تواند با جسارت بیشتری بازی کند و به همین دلیل می‌تواند برنده بازی باشد. فکر می‌کنم پرسپولیس برنده می‌شود.
    برگ برنده پرسپولیس :برگ برنده پرسپولیس در داربی، نتیجه دیدار قبلش برابر فولاد است. پرسپولیس برابر فولاد با انگیزه بالا پیروز شد و حالا شرایط روحی و روانی بهتری نسبت به استقلال دارد.

حمید درخشان
    پیش‌بینی بازی :داربی بازی جداگانه‌ای است چون تماشاگر زیادی دارد و حساسیت برای هر دو تیم بالاست. تیمی موفق می‌شود که خود را از نظر روحی و روانی آماده کند، از بازیکنان با تجربه بیشتری استفاده کند و از فرصت‌هایش به خوبی استفاده کند.
    برگ برنده پرسپولیس :هر دو تیم در این بازی برگ برنده دارند اما من وارد بحث فنی نمی‌شوم!

محمد زادمهر
    پیش‌بینی بازی :پرسپولیس برابر فولاد بهترین بازی فصل خود و استقلال برابر استقلال خوزستان بدترین بازی فصل خود را انجام دادند. پرسپولیس تیم جوانی است و استقلال بازیکنان باتجربه بیشتری دارد. هر دو تیم نیاز مبرمی به سه امتیاز بازی دارند و به همین دلیل بازی حساسیت زیادی دارد. هر دو تیم مرکز بازی را فشرده می‌کنند که این کار احتمالا به تساوی کشیده شدن بازی را بالا می‌برد مگر اینکه روی ضربات ایستگاهی تیم‌ها به گل برسند.
    برگ برنده پرسپولیس :برگ برنده پرسپولیس، تیم بودن آن است.

رضا شاهرودی :
    پیش‌بینی بازی :پرسپولیس داربی را با نتیجه یک بر صفر می‌برد.
    برگ برنده پرسپولیس :به نظرم مهدی سیدصالحی می‌تواند برگ برنده پرسپولیس باشد.

فرشاد پیوس :
    پیش‌بینی بازی :پرسپولیس با نتیجه 2 بر یک برنده می‌شود.
    برگ برنده پرسپولیس :پرسپولیس سه برگ برنده دارد؛ اول اینکه روحیه بالا دارد، دوم اینکه خلعتبری به بازی رسید که باعث می‌شود هواداران بیشتر تشویق کنند و سوم اینکه پرسپولیس ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه را در اختیار دارد.

مرتضی فنونی‌زاده :
    پیش‌بینی بازی :پرسپولیس هفته قبل برابر فولاد مثل دهه 60 بازی کرد. اگر عالیشاه در داربی بود خیلی خوب می‌شد. همچنین می‌دانم که دایی آنقدر باتجربه است که از خلعتبری در ترکیب ثابت استفاده نکند. اگر پرسپولیس خسرو حیدری را از کار بیندازد، 70 درصد قدرت استقلال کم می‌شود.
    برگ برنده پرسپولیس :خط دفاعی پرسپولیس در این فصل خیلی منسجم کار کرده و مشکلی ندارد اما برگ برنده پرسپولیس می‌تواند خط هافبک و حمله این تیم باشد.

مرتضی کرمانی‌مقدم :
    پیش‌بینی بازی :با بردی که پرسپولیس برابر فولاد کسب کرد، روحیه خیلی خوبی دارد. حیف که عالیشاه در داربی نیست چون حضورش خیلی به نفع تیم بود. روحیه پرسپولیس خوب است و این مساله پیروزی را برای این تیم رقم می‌زند.
    برگ برنده پرسپولیس :خط حمله پرسپولیس در داربی برگ برنده این تیم خواهد بود.

جواد منافی :
    پیش‌بینی بازی :داربی شرایط خاصی دارد و با بازی‌های دیگر فرق می‌کند. احساس می‌کنم بازی خوبی می‌شود که مردم از آن لذت می‌برند. ان‌شاءالله نتیجه‌اش هم به سود پرسپولیس است.
    برگ برنده پرسپولیس :در این بازی هر تیمی که آرامش بیشتری داشته باشد و با برنامه بازی کند، برنده می‌شود. تیمی که می‌خواهد پیروز شود باید دست از بازی احساسی بردارد چون این کار باعث می‌شود که برنامه‌ها آنطور که طراحی شده‌اند اجرا نشوند. همچنین جوان‌های پرسپولیس، برگ برنده این تیم هستند.

رضا وطنخواه:
    پیش‌بینی بازی :با تیتر درشت بنویسید که من نتیجه داربی را بعد از بازی اعلام می‌کنم! (با خنده) فکر می‌کنم آنهایی که نتیجه را پیش‌بینی می‌کنند جادوگر هستند! چون نمی‌شود چیزی را پیش‌بینی کرد. نکته مهم این است که اگر تیم‌ها دست از احتیاط بردارند بهتر است چون تماشاگران به ورزشگاه می‌آیند که بازی خوب و پرگل ببینند و فرقی نمی‌کند که کدام تیم می‌برد. مربیان باید احتیاط را کنار بگذارند.
    برگ برنده پرسپولیس :برگ برنده پرسپولیس سیدصالحی است. من از وقتی او را در تلویزیون دیدم خوشم آمد. او در زمین هرچه در توان دارد خرج می‌کند. اگر پرسپولیس در کنار سیدصالحی دو نفر را داشته باشد که ضربات سر او را ریباند کنند، موفق می‌شود. دوست داشتم عالیشاه هم در داربی بازی می‌کرد.
    Last edited by moh3en_sh; 04-09-2013 at 00:36.

10. 9 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر من نقاط ضعف تیم حریف اینها هستند که راحت میشه با کار روی این نقاط حریف را به آسانی شکست داد:
    رحمتی:
    یاد هادی طباطبایی افتادم که اون زمان می گفتند سانتر روی دروازه=گل ضعف بزرگ رحمتی که تیم ملی هم از اون ضربه خورد همین سانتر ها مخصوصاً سانتر توی محوطه 6 قدم هست که به احتمال 90% گل میشه

حیدری:

درسته سانترهای بسیار خوبی می کنه اما اگه دقت کرده باشید فقط با پای راستش سانتر می کنه و اگه توپ رو پای چپش باشه اینقدر این پا اون پا می کنه تا توپ بیاد رو پای راستش.به نظر من دفاع وقتی دید توپ رو پای چپ حیدری هست اصلاً باید بی خیال دفاع بشه و صبر کنه خودش بیاره رو پای راستش که در این صورت راحت میشه با آمادگی ذهنی بالا سانترش را بلوک کرد

تیموریان:

مستعد گرفتن کارت زرد که به نظرم صادقیان یا خلعت راحت می تونن از این بازیکن اخراجی بگیرند با کمی تنه به تنه حرکت کردن با تیموریان

مجیدی:

نقطه قوتش تو استارت زدن وقتی با دفاع حریف فاصله داره.به نظر من دفاع اصلاً نباید با مجیدی من تو من کنه و بیشتر باید حواسشون به حرکتهای مجیدی از گوشه ها باشن تا مرکز دفاع.اما قضیه روی کرنر ها یا خطاها فرق می کنه و در این زمان حتماً باید با مجیدی من تو من شدید کرد.این دو مورد رعایت بشه مجیدی خنثی است که اگه این موارد نبود الآن توی بهترین تیمهای اروپایی بازی می کرد

قاضی:
    فانتزی باز نیست و فقط به قدرت شوتهاش می نازه که این هم با کم کردن فاصله با قاضی امکان شوت زدن از قاضی گرفته میشه.رو ضربات هد هم با وجود سید جلال و بنگر نگرانی نداریم

منتظری:
    بد دریبل نمی خوره اما ضعفش رو پاسهای تو به عمق پشت سرش هست که این کار رو باید صادقیان انجام بده که استاد هست توش

و اینکه من به شخصه نقطه قوت وحشتناکی در تیم حریف نمی بینم که بخواد مایه دردسر بشه

خوشبختانه یکی از دلایلی که در برخی از دربی ها بازنده بودیم در تیم وجود نداره یعنی بازیکنان مغرور که شاخصش شیث رضایی بود
    Last edited by وین رونی; 04-09-2013 at 09:44.

12. 13 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به نظر من نقاط ضعف تیم حریف اینها هستند که راحت میشه با کار روی این نقاط حریف را به آسانی شکست داد:
    1-رحمتی:
    یاد هادی طباطبایی افتادم که اون زمان می گفتند سانتر روی دروازه=گل ضعف بزرگ رحمتی که تیم ملی هم از اون ضربه خورد همین سانتر ها مخصوصاً سانتر توی محوطه 6 قدم هست که به احتمال 90% گل میشه

2-حیدری:

درسته سانترهای بسیار خوبی می کنه اما اگه دقت کرده باشید فقط با پای راستش سانتر می کنه و اگه توپ رو پای چپش باشه اینقدر این پا اون پا می کنه تا توپ بیاد رو پای راستش.به نظر من دفاع وقتی دید توپ رو پای چپ حیدری هست اصلاً باید بی خیال دفاع بشه و صبر کنه خودش بیاره رو پای راستش که در این صورت راحت میشه با آمادگی ذهنی بالا سانترش را بلوک کرد

3-تیموریان:

مستعد گرفتن کارت زرد که به نظرم صادقیان یا خلعت راحت می تونن از این بازیکن اخراجی بگیرند با کمی تنه به تنه حرکت کردن با تیموریان

4-مجیدی:

نقطه قوتش تو استارت زدن وقتی با دفاع حریف فاصله داره.به نظر من دفاع اصلاً نباید با مجیدی من تو من کنه و بیشتر باید حواسشون به حرکتهای مجیدی از گوشه ها باشن تا مرکز دفاع.اما قضیه روی کرنر ها یا خطاها فرق می کنه و در این زمان حتماً باید با مجیدی من تو من شدید کرد.این دو مورد رعایت بشه مجیدی خنثی است که اگه این موارد نبود الآن توی بهترین تیمهای اروپایی بازی می کرد

5-قاضی:
    فانتزی باز نیست و فقط به قدرت شوتهاش می نازه که این هم با کم کردن فاصله با قاضی امکان شوت زدن از قاضی گرفته میشه.رو ضربات هد هم با وجود سید جلال و بنگر نگرانی نداریم

6-منتظری:
    بد دریبل نمی خوره اما ضعفش رو پاسهای تو به عمق پشت سرش هست که این کار رو باید صادقیان انجام بده که استاد هست توش

و اینکه من به شخصه نقطه قوت وحشتناکی در تیم حریف نمی بینم که بخواد مایه دردسر بشه

خوشبختانه یکی از دلایلی که در برخی از دربی ها بازنده بودیم در تیم وجود نداره یعنی بازیکنان مغرور که شاخصش شیث رضایی بود
    1- خوب باید ما هم راهکار سانتر داشته باشیم . گرچه توی این سالها انواع و اقسامش رو خورده حتی شوت چندین متری و ...
    2-احتمالا توی این بازی از میثم توی همون دفاع استفاده کنه دایی واسه اینکه پشتش خالی نمونه . متاسفانه عالیشاه نیستش اگه بود همون دوزار حمله ای که اس اس از سمت راستش میکرد رو نمیدیدیم . نیمه دوم در صورت بودن خلعت اون سمت میشه پاشنه آشیل اس اس ! بعد از بازی با کره که دچار مصدومیت شده بود خسرو دیگه خسروی سابق نیست و هم متزلزله هم سانتراش مث سابق نیست !
    3- ولی قدرت بدنی آندو بالاتر از اون دوتاست . دو بحثه : داور مسابقه توی تصمیم گیریا مهمه ! احتمالا 99 درصد من تو من ها اگه خطا هم باشن میگه آندو قدرت بدنیش بالاتر بوده و رد میشه !
    4-...
    5-با وجود سید جلال و بنگر و جلوشون حقیقی و کفشگری واسه شوت زنی مجال چندانی که نداره !
    6-احتمال خشونت توی بازی این بایشتره تا آندو . با دور زدنش توسط پیام یا خلعت میشه ضربه ایستگاهیهای خوبی گرفت

کلا بازی دربی بحثش جداست واسه استرس و حواشیش این صحبتها مال بازیای لیگیه که اینا بازی کردن . انشاا... هم پیام آماده باشه هم خلعت برسه به دربی

14. 10 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض تشکر خاتمی از هدایتی بابت بازگرداندن خلعتبری

پرسپولیس نیوز : در حاشیه مراسم تجلیل از زنده‌یاد ناصر حجازی، سید محمد خاتمی در برخوردی که با حسین هدایتی داشت از او به خاطر کمک به بازگرداندن خلعتبری از لیگ جعلی امارات به پرسپولیس تشکر کرد. پس از خاتمه‌ی مراسم بزرگداشت از مرحوم ناصر حجازی، سید محمد خاتمی در حال خروج از سالن با حسین هدایتی روبه‌رو شد که ضمن احوالپرسی از وی به جهت کمک مالی برای بازگرداندن خلعتبری از لیگ جعلی امارات به پرسپولیس تشکر کرد. خاتمی خطاب به هدایتی گفت: از همه‌ی شما که برای فوتبال این مملکت زحمت می‌کشید سپاسگزارم و همگی شما را دوست دارم.

16. 6 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان گرامی

بحث های حاشیه ای و شیطنت وکل کل خلاف قوانینه انجمن ورزشه ، مخصوصا الان که در آستانه ی دربی هستیم هم نظارت ما و به تبع اون برخورد با پستهای مشکل دار هم شدید تر خواهد بود .

لطفا فوانین انجمن رو رعایت کنید مضافا اینکه انتقاد مدیریتی در تاپیکها مطلقا ممنوعه ، این موارد باید از طریق انجمن انتقادات / پیشنهادات پیگیری بشه .

پیشاپیش ممنون از توجه همه

18. 11 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

استيلي: وضعيت قرمزپوشان بهتر از آبي‌هاست

حميد استيلي اظهار داشت: بالاخره بايد قبول کنيم که دربي هميشه حساس و مورد توجه ميليون‌ها هوادار ايراني است. قطعاً به نظر من امسال بازي يک مقدار نسبت به سال‌هاي ديگر جذاب‌تر و زيباتر خواهد شد.

به گزارش فارس،وي افزود: دليل اصلي‌اش هم اين است که تيم‌ها نسبت به سال‌هاي قبل شرايطشان بهتر است و زودتر مربيان خود را شناخته‌اند و آماده شدند. پرسپوليس 10 بازيکن جديد و جوان را به خدمت گرفته و روند خود را به خوبي دنبال مي‌کند.

وي افزود: از طرفي ديگر استقلال هم نتايج خوبي را گرفته و 9 مهره ملي‌پوش، کليدي و با تجربه دارد که در بازي مي‌توانند تأثيرگذار باشند. به نظرم ضربات ايستگاهي و جنگ هافبک‌ها در اين بازي مخصوصاً در خط مياني قطعاً برگ برنده موفقيت يک تيم است. البته دو تيم نقاط ضعف و قوت‌هايي دارند که بايد مربيان آنها را تا الآن شناخته باشند.

استيلي تأکيد کرد: آناليز بازي‌ها قطعاً در موفقيت‌ يک تيم بسيار مهم و ضروري است تا تيم مربوطه بتواند ضربه لازم را به حريفش بزند. پرسپوليس متأسفانه مهره خوب و تأثيرگذارش يعني عاليشاه را خيلي بد از دست داد اما از طرفي ديگر اميدوارم خلعتبري بازي کند چون از لحاظ روحي براي پرسپوليس خيلي عالي است.

پيشکسوت پرسپوليس درباره هواداران نيز گفت: هواداران هميشه به پرسپوليس کمک مي‌کنند و بعد از من از ژوزه، دنيزلي و يحيي خيلي خوب حمايت کردند. نقطه مثبتش فينال جام حذفي بود که علي‌رغم اينکه پرسپوليس باخت اما 100هزار نفر آمدند و پس از ضربات پنالتي خيلي خوب رفتند که همه گفتند برگ برنده بازي هواداران بودند. به نظرم صحه صدر هواداران بايد در دربي در حمايت از پرسپوليس بيشتر باشد تا کادر فني و بازيکنان بتوانند خود را ثابت کنند. خوشبختانه باشگاه نيز تمام کارهاي لازم را براي اينکه پرسپوليس در آرامش باشد انجام داده و اميدوارم به دور از غرور که به تيم‌ها ضربه مي‌زند فقط به بازي روز جمعه فکر کنند. البته باز هم مي‌گويم کار سخت است و تيمي موفق مي‌شود که تمرکز بالايي داشته باشد.

حقيقي: اگر نباشم به نيلسون روحيه مي‌دهم

عليرضا حقيقي درباره وضعيت پرسپوليس در آستانه داربي 77 اظهار کرد: شکر خدا هم از لحاظ روحي - رواني و هم از نظر بدني با تمرين‌هاي خوبي که انجام داده‌ايم، آماده هستيم. تمام تلاش‌مان را مي‌کنيم که بهترين بازي خود را انجام دهيم و سه امتياز ديدار مقابل استقلال را به دست بياوريم.

به گزارش ايسنا،او درباره شرايط خود گفت: در حال حاضر آمادگي بالايي دارم و خيلي باانگيزه‌ام. قبلا هم گفته‌ام تا زماني که آن بالايي نخواهد، بازي کردن عليرضا حقيقي که هيچ، برگي هم از شاخه درخت نمي‌افتد. قاعدتا نيمکت‌نشيني براي هر بازيکني خيلي سخت است اما چاره‌اي نيست بايد صبر کرد و در عين حال تلاش بيشتري انجام داد تا بالاخره به ترکيب اصلي رسيد.

حقيقي با اشاره به اينکه اگر مقابل استقلال در ترکيب نباشد به نيلسون روحيه مي‌دهد، گفت: در همه بازي‌ها به نيلسون روحيه مي‌دهم چرا که مشکلي با هم نداريم. مهم نتيجه گرفتن پرسپوليس است نه بازي کردن من.

او درباره خاطرات خود از داربي‌هاي گذشته هم گفت: فوتبال هميشه بالا و پايين زياد دارد. از داربي هم خاطرات تلخ و شيرين زيادي دارم. بايد از گذشته‌ها درس گرفت. اميدوارم بتوانيم اين بازي را ببريم و بالاي جدول بمانيم.

دروازه‌بان پرسپوليس همچنين درباره لغو اردوهاي تيم ملي و ناراحتي کي‌روش به ايسنا گفت: متاسفانه اين هم از بي‌خيالي مسئولان ماست. آماري شنيدم مبني بر اينکه در فيفا دي بعدي نزديک به 200 کشور دنيا بازي تدارکاتي دارند و فقط ايران است که ليگ خود را برگزار مي‌کند. متاسفم براي هر کسي که مسئول اين وضعيت است و دلش براي فوتبال نمي‌سوزد. خيلي زشت است که کي‌روش - که ايراني هم نيست - بيشتر از مسئولان ايراني براي تيم ملي دلش مي‌سوزد.

او گفت: وقتي تيم ملي به جام‌جهاني صعود کرد بعضي از مسئولان فقط به دنبال عکس گرفتن و مطرح کردن نام خودشان بودند و اين واقعا تاسف‌بار است. اميدوارم که مديران زودتر به خودشان بيايند و ديگر بيشتر از اين زمان را از دست ندهند. دير بجنبيم تيم ملي فرصت‌هاي آماده‌سازي را از دست مي‌دهد.

ورزش 3

20. 4 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •