تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 293 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

روبینیو نصف سرعت نیمار رو هم نداشت آقا!
    نیمار تو همه چیز از روبینیو سر تر هست ( هوش ، جایگیری ، شوت با هر دو پا ، سرعت ، حمل توپ با سرعت بالا )
    من خودم زمانی که رئال روبینیو رو فروخت دوست داشتم به بارسا بیاد اما خداییش نمیار کجا ، روبینیو کجا!
    نه در حد نیمار نبود اما شبیهش بود! کلا منظورم از پست این بود بازیکنای نمونه نیمار به در تیم رئال نمیخورن!

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

{همه چی ارومه دفاعا خوابیدن شک نداره هیچکس به دفاع بارسا }
    واقعا متاسفم برای بارسلونا کاشکی لاپورتا هنوز بود

3. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

PLZ...CB

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بارسا نیمار رو به هر قیمتی خرید نوش جونش
    رئال هم بیل رو به هر قیمتی خرید نوشه جونش
    من که تا حالا چیزه خاصی از نیمار ندیدم ( به خودم اجازه ندادم در مورد کسی که بارسا خریدتش نظر بدم چون برام مهم نبود)
    ولی از وقتی که رئال خواست بیل رو بخره یکی گفت بخاطر شکستش تو خرید نیمار بوده و ..... از این حرفا
    هممون میدونیم هر چند سال پرز یه بازیکن تاپ میخره
    پس
    من اصلا بازی شو ندیدم ولی فکر نکنم یک فانتزی کار تماشاگر پسند باشه ... توپ و باید بندازه عین ... دنبالش بدوئه
    تا بازیشو ندیدی نظر نده و توهین نکن

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

همین دیگه اگه یک فانتزی کار تماشاگر پسند بود تا حالا بایستی بازیش و می دیدم که
    مگه میشه بازیکنایی مثل رونالدو (واقعی) و ریوالدو و رونالدینیو و مسی باشن و تو بازیشو ندیده باشی
    با رسیدن رونالدو به مرز سی سال اونوقت رئال از این لحاظ دچار بحران میشه ...
    ولی منصفانه هست که به انتظار آینده نشست
    Last edited by M A S 0 U D; 02-09-2013 at 21:55.

7. 3 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بارسا نیمار رو به هر قیمتی خرید نوش جونش
    رئال هم بیل رو به هر قیمتی خرید نوشه جونش
    من که تا حالا چیزه خاصی از نیمار ندیدم ( به خودم اجازه ندادم در مورد کسی که بارسا خریدتش نظر بدم چون برام مهم نبود)
    ولی از وقتی که رئال خواست بیل رو بخره یکی گفت بخاطر شکستش تو خرید نیمار بوده و ..... از این حرفا
    هممون میدونیم هر چند سال پرز یه بازیکن تاپ میخره
    پس

داداش این رفیق ما که حرف بدی نزد.نظرشو گفت شما اینجوری صحبت میکنی.بعد هم صد در صد به خاطر پیروزی در خرید نیمار نبوده که رفته بیل رو خریده.شما مطمئن باش اگه نیمار رو خریده بود الان بیل توی تاتنهام بود.
    بعد هم در مورد نیمار فکر کنم کلا فوتبال بارسا رو نگاه نمی کنی یا اشتباهی فوتبال یه تیم دیگه رو میبینی.نیمار یه بازیکن هجومی هست و یکی از مهم ترین وظایفش گل زنی هست که تو این بازی مقابل اتلتیکو گل زد.بعدم اول فصله هنوز خیلی راه مونده.تازه به نظر من نیمار جوون تر از بیل هست و امید بیشتری به اون هست.
    بعد میگم منظورتون از بازیکن تاپ کاکا بود یا اسین؟با اون سرمایه رئال خرید بازیکن که سخت نیست راحت مثل فتح الله زاده بازار رو خراب میکنه ضمن خرید بازیکن.به نظر شما ارزش بیل 100 میلیون بود؟حالا کاری به پول فسخ قرارداد ندارم ولی به نظرتون ارزش این همه پول رو برای رئال داشت؟
    رئال اگه میتونه بازیکن های جوان خوب به فوتبال معرفی کنه و اجازه بازی در این سطح رو به اون ها بده مثل بارسا و گرنه خرید بازیکن با اون سرمایه هنر خاصی نیست.رئال هر سال داره بازیکن هایی رو میخره که یا ستاره اند یا جوان اند ولی امتحان پس داده مثل همین بیل.
    ولی بر عکس به عقیده من پولی که پای ایسکو داده شد درست بودش و بازیکن خیلی قابلی هست.(البته بماند که خودش طرفدار بارسا هست)
    بعد هم من نظر دوستمون رو تایید میکنم.بیل یه بازیکن سرعتی و قدرتی است که روی استارت ها و قدرت بدنی و شوت های خودش کار میکنه و به این مسائل اتکا داره.خداییش بازیکن تکنیکی و ظریفی نیست که بتونه بازیکن های زیادی رو دریبل بزنه و پاس های قشنگ(یعنی به طور مداوم نه گه گاهی)بده و بتونه دریبل های ریز بزنه.
    Last edited by MJ assassins creed; 02-09-2013 at 21:35.

9. 5 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همین دیگه اگه یک فانتزی کار تماشاگر پسند بود تا حالا بایستی بازیش و می دیدم که
    مگه میشه بازیکنایی مثل رونالدو (واقعی) و ریوالدو و رونالدینیو و مسی باشن و تو بازیشو ندیده باشی
    بله بله بالاخره رونالدوی چینی هم اومد که شما واقیشو دیدین
    شما بدونید که اگه رونالدو و ریوالدو و .... بقیه اگه تو تیمی مثل تاتنهام بازی میکردن قطعا ندیده بودمشون چون تو تیمه بزرگی نبودن که نشونشون بدن

داداش این رفیق ما که حرف بدی نزد.نظرشو گفت شما اینجوری صحبت میکنی.بعد هم صد در صد به خاطر پیروزی در خرید نیمار نبوده که رفته بیل رو خریده.شما مطمئن باش اگه نیمار رو خریده بود الان بیل توی تاتنهام بود.
    بعد هم در مورد نیمار فکر کنم کلا فوتبال بارسا رو نگاه نمی کنی یا اشتباهی فوتبال یه تیم دیگه رو میبینی.نیمار یه بازیکن هجومی هست و یکی از مهم ترین وظایفش گل زنی هست که تو این بازی مقابل اتلتیکو گل زد.بعدم اول فصله هنوز خیلی راه مونده.تازه به نظر من نیمار جوون تر از بیل هست و امید بیشتری به اون هست.
    بعد میگم منظورتون از بازیکن تاپ کاکا بود یا اسین؟با اون سرمایه رئال خرید بازیکن که سخت نیست راحت مثل فتح الله زاده بازار رو خراب میکنه ضمن خرید بازیکن.به نظر شما ارزش بیل 100 میلیون بود؟حالا کاری به پول فسخ قرارداد ندارم ولی به نظرتون ارزش این همه پول رو برای رئال داشت؟
    رئال اگه میتونه بازیکن های جوان خوب به فوتبال معرفی کنه و اجازه بازی در این سطح رو به اون ها بده مثل بارسا و گرنه خرید بازیکن با اون سرمایه هنر خاصی نیست.رئال هر سال داره بازیکن هایی رو میخره که یا ستاره اند یا جوان اند ولی امتحان پس داده مثل همین بیل.
    ولی بر عکس به عقیده من پولی که پای ایسکو داده شد درست بودش و بازیکن خیلی قابلی هست.(البته بماند که خودش طرفدار بارسا هست)
    بعد هم من نظر دوستمون رو تایید میکنم.بیل یه بازیکن سرعتی و قدرتی است که روی استارت ها و قدرت بدنی و شوت های خودش کار میکنه و به این مسائل اتکا داره.خداییش بازیکن تکنیکی و ظریفی نیست که بتونه بازیکن های زیادی رو دریبل بزنه و پاس های قشنگ(یعنی به طور مداوم نه گه گاهی)بده و بتونه دریبل های ریز بزنه.
    در مورد نیمار درست حق با شماست اوکی؟
    اون دستمون وقتی هنوز بازی بیل رو ندیده وقتی میاد میگه بازیکن خوبی نخواهد بود و تماشاگر پسند بازی نخواهد کرد من چی باید بگم؟؟؟؟؟
    بعد رئال سریعترین ضد حمله رو داره و با اومدن بیل ضد حمله هاش بسی سریعتر و بهتر خواهد بود
    منظور از بازیکن تاپ رونالدو بود عزیز بازیکن هایی مثل کاکا و ... منظورم نبود ( قبلش خرید رونالدوی برزیلی و زیدان و .... ) ( امیدوارم منظورمو گرفته باشین که دیگه نیاز به توضیح بیشتر نباشه)
    شما مدیر های ایرانی رو با خارجی اونم یکی مثل پرز مقایسه میکنین؟؟؟؟ همین مقایستون باعث میشه جوابی براتون نداشته باشم
    کار ندارم ارزش بیل چقدر بوده چون هر کسی یه نظری داره مطمئن باش پولشو در میاره واگرنه نمی خریدش
    بیل مهاجم نیست و انتظار گلزنی زیاد رو ازش نداریم

+

در آخر من جوری صحبت کردم مگه؟؟؟
    اون داره میگه مثل .... باید بدو دنباله توپ بعد حرف من یه جوری بوده؟؟؟؟

بهتره با کمال آرامش نظراتمونو بگیم
    Last edited by Abdolreza2012; 02-09-2013 at 21:54.

11. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

اون داره میگه مثل .... باید بدو دنباله توپ بعد حرف من یه جوری بوده؟؟؟؟
    منظورت از اون کیه؟
    بیل فانتزی کار نیست دیگه قبول کن عمرا مثل رونالدو بشه ... یه چیزی تو مایه های آلباست ...
    Last edited by M A S 0 U D; 02-09-2013 at 22:27.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منظورت از اون کیه؟
    بیل فانتزی کار نیست دیگه قبول کن عمرا مثل رونالدو بشه ... یه چیزی تو مایه های آلباست ...
    دقیق یادم نیست کی این حرفو زده بود

قبول دارم مثل رونالدو نخواهد شد
    و قبول هم دارم زیاد براش پول دادن
    ولی مطمئنم ضرر نخواهد کرد رئال و پولشو بدست میاره
    +
    همون آلبا مگه بازیکن بدیه؟
    هرچند به نظرم باهم فرق میکن تو بعضی چیزا

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بیست و سومین هت تریک مسی

مسی بار دیگر در مستایا طوفان به راه انداخت، این بازیکن آرژانتینی در لالیگا، تا به حال 6 گل در این استادیوم به ثمر رسانده است.

شب گذشته لئو مسی با سه گلی که وارد دروازه والنسیا کرد، 23مین هت تریک خود با پیراهن بارسا را ثبت کرد، او تا به حال 3 هت تریک هم برای تیم ملی آرژانتین داشته و در مجموع 26 بار هت تریک کرده است. او همچنین هت تریک روماریو در سال 1993 که در یک نیمه به ثمر رسیده بود نیز تکرار کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مسی با 3 گلی که دیشب به والنسیا زد و همچنین دو گل نخستش در هفته اول برابر لوانته، با پنج گل زده آقای گل لالیگا است، به خاطر داشته باشید که مسی به دلیل مصدومیت بازی دوم بارسا در لالیگا مقابل مالاگا را از دست داده بود. لئو اکنون با 220 گل زده در لالیگا از رکورد کوئینی پیشی گرفت و دومین گلزن برتر تاریخ بارسا در لالیگا است، در حال حاضر از این حیث تنها سزار در تاریخ بارسلونا از او پیش است.

FCBarcelona.ir

15. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •