من الان اسپلیتر دارم . گفتم شاید اگه میکروفیلتر بزنم بعد اسپلیتر رو بهش بزنم کیفیت خط بره بالاتر
من الان اسپلیتر دارم . گفتم شاید اگه میکروفیلتر بزنم بعد اسپلیتر رو بهش بزنم کیفیت خط بره بالاتر
دوستان یک سوال نویز ما چطوره؟ شاتل سرویس 128 !!!
راستی مسیر ایتالیا چجوریه؟ یک چیز البتر اینه که پینگم از سرور خارجی خیلی بهتر از داخلیه مث اینه تو امضام که 102 شده از داخلی با سرور خارجی حدود1000 مایل اون ور تر پینگم86 شد!؟
Downstream Upstream SNR Margin :6.5 17.0 db Line Attenuation :40.5 25.0 db Data Rate :1312 512 kbps Max Rate :1696 976 kbps CRC :2 0
آقا اينم بدون اسپيليتر . . .
Last edited by hamijoon; 01-10-2013 at 13:14.
تا جایی که من اطلاع دارم دان استریم بستگی به isp داره
به هر حال خط معمولی دارید و فکر کنم نباید مشکل خاصی داشته باشید
وضعیت الان کمی مشکل داره
درست اسپلیتر نصب شده؟
به اين صورت وصل كردم كه رو اسپيليتر يه سوكت تكي هست كه به اون لايني كه از پريز تلفن مياد رو وصل كردم . 2 تا سوكت هم كه يه طرف ديگش داره كه از تلفنش وصل كردم به تلفن خونه . چون تلفن طبقه پايينه . واسه بالا هم كه از پريز وصل كردم به پشت مودم .
الان طرح 2 مگ خريدم اما عدد ها همونجوري هستند و سرعتم تغييري نكرده
وقتی خطت خوبه کاری نداشته باش اگرم میخای میکروفیلتر بگیری جداگانه بهش بزن
یعنی یکی از پورت های اسپلیتر رو زدی به تلفن و یکی رو زدی به تلفن؟
سلام بر همگی من اطلاعات مودم رو چک کردم SNR Margin بالا ست که این خوبه اما Attenuation هم خیلی بالا که این یکی بده!!ادر کل اساتید محترم چاره کار چیه در ضمن من خط تلفن رو عوض کرم و از نوع روکش دار استفاده کردم که گرون هم بود و مودم رو هم تازه عوض کردم![]()
Last edited by mohsen_860240537; 02-10-2013 at 00:42.
یکی از پورتهارو زدم به تلفن . واسه مودم چیزی نزدم . گفتم که سیستم من طبقه بالا هست . سر ارتباط مودم با سیستم هم باید یه اسپیلیتر بزارم ؟
من دقیق متوجه نشدم!
کامل تر بگی بهتر متوجه میشم
ببین فقط پورت اسپلیتر قسمت کامپیوتر رو به تلفن نزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)