تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 626 اولاول ... 377783848586878889909197137187587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من میخوام یک لب تاپ بخرم. در انتخاب بین چند مدل گیر کردم. اولا اینکه با توجه به نرم افزارهایی که میخواهم روی لب تاپ نصب کنم باید لب تاپی بخرم که قدرت پردازش بالایی داشته باشه. از طرفی بدمم نمیاد هر از چند گاهی گیم بازی کنم.این لب تاپ کانفیگ خوبی داره اما سی پی یوش تاپ نیست! مثلا لب تاپ Samsung NP350V5X-S03AE از Intel 3630QM Core i7 2.4GHz UpTo 3.4 GHz استفاده میکنه که واقعا قدرت پردازش بالایی رو به همراه میاره و بطبع پردازشگرش 10 وات مصرف بیشتری نسبت به cpu لب تاپ z500 داره. ولی کارت گرافیک ضعیف تری داره! البته رم و هاردش هم پایینه که قابل ارتقا هست. من تجربه کار (حرفه ای) با i7 رو ندارم.حالا به نظر شما چه لب تاپی برای من مناسبه؟ کدوم یک از حالات زیر خوبه :

1. لنوو Z500 بخرم و هیچ تغییر ندم. سی پی یوش کم نیاره؟ اصلا این 0.2 گیگ اختلاف کلاک cpu ها چقدر در برنامه های سنگین تو چشم میاد؟
    2. Samsung NP350V5X-S03AE بخرم، هارد و رمش رو ارتقا بدم؟ گرافیکش کم نیاره؟ مثلا گیمی هست که z500 باز کنه این نتونه لود کنه؟
    3.نظرتون راجع به Dell7520 چیه؟

اگه جوابتون Z500 هست، بهترین مکان خرید کجاست؟ آدرس مغازه؟ (قیمت کم، جنس درست و سالم با بک لایت و گارانتی معتبر) راستی بالاخره میشه بدون دردسر ویندوز 7 روی این لب تاپ نصب کرد یا نه؟
    شرمنده سوال زیاد شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

البته طراحی Z500 واقعاً عالیه .... حرف نداره ... تو دل برو هست ...

داره خودمونی میشه msf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من میخوام یک لب تاپ بخرم. در انتخاب بین چند مدل گیر کردم. اولا اینکه با توجه به نرم افزارهایی که میخواهم روی لب تاپ نصب کنم باید لب تاپی بخرم که قدرت پردازش بالایی داشته باشه. از طرفی بدمم نمیاد هر از چند گاهی گیم بازی کنم.این لب تاپ کانفیگ خوبی داره اما سی پی یوش تاپ نیست! مثلا لب تاپ Samsung NP350V5X-S03AE از Intel 3630QM Core i7 2.4GHz UpTo 3.4 GHz استفاده میکنه که واقعا قدرت پردازش بالایی رو به همراه میاره و بطبع پردازشگرش 10 وات مصرف بیشتری نسبت به cpu لب تاپ z500 داره. ولی کارت گرافیک ضعیف تری داره! البته رم و هاردش هم پایینه که قابل ارتقا هست. من تجربه کار (حرفه ای) با i7 رو ندارم.حالا به نظر شما چه لب تاپی برای من مناسبه؟ کدوم یک از حالات زیر خوبه :

1. لنوو Z500 بخرم و هیچ تغییر ندم. سی پی یوش کم نیاره؟ اصلا این 0.2 گیگ اختلاف کلاک cpu ها چقدر در برنامه های سنگین تو چشم میاد؟
    2. Samsung NP350V5X-S03AE بخرم، هارد و رمش رو ارتقا بدم؟ گرافیکش کم نیاره؟ مثلا گیمی هست که z500 باز کنه این نتونه لود کنه؟
    3.نظرتون راجع به Dell7520 چیه؟

اگه جوابتون Z500 هست، بهترین مکان خرید کجاست؟ آدرس مغازه؟ (قیمت کم، جنس درست و سالم با بک لایت و گارانتی معتبر) راستی بالاخره میشه بدون دردسر ویندوز 7 روی این لب تاپ نصب کرد یا نه؟
    شرمنده سوال زیاد شد
    میتونی به این مدل هم یه نگاه بندازی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از msf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

از رو dvd دستگاه همه برنامه هاي win 7 رو نصب كردم . خوبم دارن كار ميكنن

اما تو پوشه audio برنامه هاي زياديه. كدومشونو براي dolby بايد نصب كنم؟

رو بعضياشونم كه كليك ميكنم تا نصب كنم اصلا setup بالا نمياد كه بخوام بريزم

برنامه dolby home theater v4 رو هم ميخوام بريزم ارور زيرو ميده:

PCEE needs to be installed

فايل setup تو پوشه win7\ audio رو هم كه ميزنم ارور زيرو ميده :

driver installationfailed: could not find the device for this diver

بايد چيكار كنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان لب تاپ به نظرتون در مقایسه با Z500 چطوره ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    SARAKHS

پيش فرض

دوستانی که گرافیک 645 دارند،یه توضیحی اگه میشه راجبه کارت گرافیکشون بدن،مثلا تا حالا farcry3رو high اجرا کردند؟فریمش چقدر بوده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگه گرافیک برات مهم نیست میتونه گزینه خوبی باشه. اما میتونی کافیگهایی از مدل v3 رو هم با این قیمت گیر بیاری فکنم مدل i7 v3 هم توهمین رنج قیمت باشه. البته باز بسته به کارایی که از لبتابت داری باید هزینه کنی . اگر هم میخوای کمتر هزینه کنی z500 گزینه خوبیه .

ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بچه ها z400 چه فرقی با z500 داره؟؟؟ به جز سایز اسکرینش
    تفاوتشون چیه؟؟ کدومش قشنگتره؟

ضمنا z500 touch screen هس؟؟؟ شما ک خریدین تاچ هس؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من یک i5 ش رو خریدم درایور گرافیک هر دو رو نصب کردم روی win8 و تنظیمات بازی رو هم بلدم و انجام دادم فقط میخوام در قسمت advance option بجای نمایش گرافیک اینتل ، geforce رو نشان بدهد چکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من چند وقتی می شه که با این انجمن آشنا شدم
    و صحبت های دوستان را پیگیری میکردم تا اینکه چند روز این لپ تاب رو ابا قیمت 3030000 تومان با گارانتی 2 ساله سازگار رنگ سفید و همرا با کیف و موس و آنتی ویروس رایگان خریدم
    حالا هم از اینکه تو جمع شما شرکت کردم خوشحالم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •