آقاي پروويژن ما چهارشنبه توي سايت پروويژن براي ستاپ باكس ثبت نام كرديم اپراتور هم گفت تا جمعه مي فرستيم اما خبري نشد. ستاب باكس كساني كه توي سايت ثبت نام كردن كي ارسال ميشه؟ خواهشا زودتر بفرستين. نذارين واسه بعد عيد.
آقاي پروويژن ما چهارشنبه توي سايت پروويژن براي ستاپ باكس ثبت نام كرديم اپراتور هم گفت تا جمعه مي فرستيم اما خبري نشد. ستاب باكس كساني كه توي سايت ثبت نام كردن كي ارسال ميشه؟ خواهشا زودتر بفرستين. نذارين واسه بعد عيد.
من هم همچنين! روز چهارشنبه سفارشم را در سايت ثبت کردم و همان روز تاييد شد و نوشته بود "سفارش شما ارسال شد".
اما هنوز به دستم نرسيده! با چه پستي ارسال مي کنيد؟
راستي براي من نوشته هنوز بررسي نشده حاجي پروويژن خواهشا زودتر بررسي كنيد. ما امروز از صبح نشستيم توي خونه موبايلمون هم روشن بود اما خبري نشد
سلام
میخواستم ببینم که این محصول پروويژن تلتکس فارسی رو ساپورت میکنه یا نه؟
تی وی تیونر هیبرید USB + کپچر مدل: Paradise Hybrid TV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خواستم ببینم ایکس ویژه که با فرمت TRP ضبط میکنه
میشه فایلهای تصویری را به این فرمت تبدیل کرد و به وسیله یو اس پی دید
دوستان کسی می دونه چطور میشود در ایکس ویژن برنامه ای از شبکه ای را ضبط نمود ولی خودمان در شبکه ای دیگر مشغول دیدن برنامه ای دیگر باشیم.
در ضمن گویا ایکس ویژن mp3 را پخش نمی کنه ..
راستی کانورتی عالی برای trp سراغ دارید؟
راستش این گرمای ایکس ویژن خیلی نگرانم کرده ...
نه دوست عزيز -بايد دوتيونر داشته باشه كه ندارد!
درست است mp3پخش نمي كنه!
من كانورتي سراغ ندارم!
متاسفانه گرماي زيادي توليد ميكنه!ميتونيد يه فن روي اون طوري قرار بديد كه هوا رو به سمت دستگاه هدايت كنه!ميتونه كمي خنكش كنه!
آقاي كريمي پس اين فريمور جديد چي شد!شدید این دستگاه نیاز به ارتقا فریمور داره!!![]()
دوستان موقع رکورد فیلم با دستگاه دنای 4تا فایل { vi,vf,ai,ai}بیرون میده چجوری روی کامپیوتر پخش کنم یا اگر تبدیلی هم برای این فایلها باشه ممنون میشم معرفی کنید.
سلام دوستان
من درمورد stbپروويژن يه سوال داشتم ممنون ميشم جواب بديد!
گزينهparental guidanceدر بخش systemدر menuچكار ميكنه؟؟
Last edited by regedit021; 21-03-2010 at 02:00.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)