بايد چجوري فعال بشم..ميخواستم خدمتي بكنم به دوستان و يك فايلي براش بفرستم![]()
بايد چجوري فعال بشم..ميخواستم خدمتي بكنم به دوستان و يك فايلي براش بفرستم![]()
با فعالیت و پست های مفید در یک انجمن که در اون تخصص دارید..../.
موفق باشید.../حسین.
عنوان یه تاپیک رو بخوام تغییر بدم..باید چه کنم؟؟
باید به ناظران و مدیران همون بخش اطلاع بدین , اگر صلاح دونستن عنوان تاپیک رو تغییر میدن .
سلام میخاستم به ایمیلم انقد اعلان پست های انجن نیاد باید چکار کنم؟!
درود
در دو پست زیر توضیحات لازم ارائه شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
①فونتی که ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده شده، چیه؟ توی Editor چنین فونتی مشاهده نمیشه!
اگه از Word کپی کردن، اسم فونت چیه؟
کادر نارنجی رو چطوری درست کردن آخه؟ با Table اینکار رو کردن؟!
②
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مصرع های هر بیت چطوری رو به روی هم نوشته شدن؟
با تشکر
Last edited by hamed29; 21-11-2014 at 20:11.
①
اگه در قسمت تنظیمات کاربر »» ویرایش اختیارات
تیک گزینه ی نمایش امضای شخصی رو برداریم بقیه امضای ما رو میـــبینن یا فقط برای خودمون حذف میشه؟
②
وقتی میخوام یه پست جدید ثبت کنم این کادر ظاهر میشه!
به خاطر چیه؟ تنظیمات مرورگر یا انجمن؟
مرورگر: کروم Version 32.0.1700.76 m
Last edited by hamed29; 24-11-2014 at 12:43.
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييت كنيد اول اينكه وقتي توي يك تاپيك پست ميزارم براي پيگيري جوابم بايد حتما به اون تاپيك برم يا از طريق صندوق ورودي هم ميتونم جوابمو بگيرم سوال دو اينكه چطور ميشه از يه پست يا تاپيك تشكر كرد سه اينكه چطوري سؤالمو توي يك تاپيك راحت تر پيدا كنم چهار اينكه كي اختيار تاپيك زدن براي من كه تازه واردم باز ميشه ممنون![]()
سلام؛
1 ) بالای اولین پست هر صفحه، یه قسمت هست با عنوان اختیارات تاپیک. روی مشترک شدن در این بحث کلیک کنید.
در صفحه ظاهر شده، نحوه اطلاع رساني و پوشه ای که تاپیک اونجا علامت میخوره رو مشخص و نهایتاً تأیید کنید.
2 و 4 ) دُرست یادم نیست ولی به نظرم 20 تا پست ایجاد کنید قابلیت های مورد نظرتون فعال بشن.
3 ) در لینک زیر چهارمین مورد (جست و جو ) رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed29; 23-11-2014 at 16:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)