با ماسفت میشه ...خازن هم لازم نیست چون موتور خودش یه سیم پیچه.فرکانس هم باید یه چیز بین 1k تا 20k باشه شما حول و حوش 5k بزار.
با ماسفت میشه ...خازن هم لازم نیست چون موتور خودش یه سیم پیچه.فرکانس هم باید یه چیز بین 1k تا 20k باشه شما حول و حوش 5k بزار.
راستی کد برنامه رو با این عوض کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماسفت مدار محافظ و راه انداز نیاز داره خوب از ترانزیستور قدرت نمیتونم استفاده کنم؟ اونها که این جریان را جواب میدند؟
سلام خدمته دوست خوبم , آقا پژمان که خیلی حق به گردن من و این سایت داره.
دوست عزیز,با اجازه شما خواستم پیغام خصوصی برای شما بزارم,اما از اونجایی که بنده تازه عضوی از سایت شدم,چنین امکانیو به من ندادن.
جسارتا" مطالبیو برای شما در مورد خازن سنج با avr میخواستم خدمت شما بدم که با اجازتون برای شما به ایمیلتون ارسال میکنم.
موفق و سلامت باشید
دوست داره شما , Hadi DO
خب اگه خروجی PWM شما در حدی هست که میتونه جریان ترانزیستورو تامین کنه و ترانزیستور هم تو اون فرکانس زیاد داغ نکنه میشه از ترانزیستور قدرت استفاده کرد. برای حذف نویز یه خازن هم بسته به فرکانس PWM باید با موتور موازی کرد.
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
اشکالی نداره...ایمیل بفرستید.
سلام دوستان
من دنبال مداری هستم که یک ولتاز مرجع براش تعریف کنم و بعد ولتاز دومی بهش بدم
تا زمانی که ولتاژ دوم از ولتاژ مرجع بزرگتر بود خروجی 0 باشه و وقتی ولتاژ دوم 0 شد (یا از مرجع کوچیکتر ) خروجی برابر ولتاژ مرجع یا Vcc بشه
خب آیسی مقایسه گر که زیاد هست.مثل LM311 یا LM339
درسته ولی من دنبال مدار عملی هستم خودم نتونستم با OPamp به نتیجه دلخواه برسم
سلام
ایا میشه مداری درست کرد که یک کارت شبکه بیسم روش وصل بشه و مدار اطلاعاتی رو از طریق کارت شبکه بگیره و روی تابلو روان نشون بده؟
اگه شدنی هست لطفا راهنمایی کنید
میخواستم یک منبع تغذیه سوئیچینگ تا 6 آمپر درست کنم ، دوستان اگه لطف کنن راهنمائی کنند اول اصول کلی کار بعدش هم جزئیات ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)