تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 457 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

باسلام

برای حل مشکل میتونید، برای فایل مورد نظر یک قانون بسازید به این ترتیب،

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما به نظر من مشکل از جای دیگریست، فقط اینکه می فرمایید با غیر فعال کردن اون قسمت در فایروال، اون ابزار کار میکنه برام جای تعجب داره.... چون همون طور که قبلاً عرض کردم و طبق مشاهدات، کومودوی شما اون ابزار را مسدود نمیکنه،

به هر حال اگر مشکلی باشه سعی میکنم گزارش بدم.

=====

در مورد سوال دوم آقا رضا پاسخ فرمودند.باید از ابزار حرفه ای KillSwitch استفاده کنید.

ضمن اینکه چندی پیش طبق آدرسی که جناب aylar6888 به من دادند که همینجا از ایشون تشکر میکنم، مطلبی را از بزرگواری مشاهده کردم در یکی از فروم های همسایه، که ظاهراً ایشون KillSwitch را در حد پنجره Active Connections نمیدونست! ولی من نظرم متفاوت است.پنجره ای مثل Active Connections اصلا به گرد پای قابلیت شبکه در KillSwitch نمیرسه. فقط تنها مزیت پنجره Active Connections ساده بودن و در دسترس بودن آن بود!! ولی قبلاً هم عرض کردم که کنترل شبکه در KillSwitch حرفه ای تر است!!

به فرموده:

در مورد پنجره Summary و Active Connections که من خودم موافق بازگشت اون هستم، نه به خاطر قابلیتش، بلکه به خاطر ساده کردنِ کار برای کاربر و در دسترس بودنش. و اینکه کلیات را با یک نظر مشاهده میکنید،

اما قابلیت کنترل/مشاهده/نظارت شبکه در KillSwitch به مراتب بالاتر و حرفه ای تر نسبت به Active Connections است، حتی قابلیت نظارت/نمایش حجم ترافیک ورودی و خروجی(
    Send/Receive
    ) را دارد،

عکسی میزارم که در عکس میزان مصرف مرورگر دراگون توسط KS نشون داده شده:

حتی میتونید ارتباطهای فعال یعنی Active Connections را هم قطع بکنید، برای رهگیری ارتباطهای فعال در KS، باید عرض کنم که به هر ارتباط و فرآیند فعال در زیر عنوان وضعیت به صورت Established نمایش داده می شود، یعنی این فرایند روی شبکه فعال و برقرار است. و خب، قاعدتاً شما فقط و فقط می توانید یک ارتباط فعال را قطع نمایید. و عدم وجود یک فرآیند فعال روی شبکه خواه ناخواه قابلیت بستن/قطع را هم از آن فرآیند روی شبکه خلع میکند.

در تصویر زیر ارتباط فعال است و شما می توانید این ارتباط را Close یا اصطلاحاً مسدود یا درست ترش قطع کنید:

در تصویر زیر پروسه ارتباطی روی شبکه ندارد، و فقط در حالت Listen یعنی " فالگوش" قرار دارد، قابلیت قطع هم غیر فعال است:

===

حتی سرعت بالای KS در نظارت و نمایش ناگهانی اتصالات/ارتباطات محل اشکال نیست، مگر اینکه مشاهده آن اتفاق برای کاربر را مد نظر قرار بدهیم، که این مورد توسط فایروال نقض می شود، یعنی هر ارتباطی قبل از اینکه در KS به حالت Established یعنی برقرار درآید، ابتدا توسط فایروال کومودو به کاربر گوشزد و نمایش داده می شود، و بعد ازکسب مجوز از فایروال در مرحله بعد توسط KS کنترل می شود، پس این مورد را من منتفی میدونم.

و آدرس مقصد و مبدا هم قابلیت نمایش به صورت نام را دارد و هم به صورت آدرس IP و امکاناتی دیگر....

در مطالب این پست قصد پاسخگویی نداشتم فقط نکته آموزشی مطرح بوده.

مرسی,

سپاس از این که عکس ها رو در جای دیگری بارگزاری کردید

بدبختانه این روش تعیین قانون هم برای برنامه ی تور کار نکرد. فعلا ناچار هستم اون گزینه ی 127.0.0.1 را از کار بندازم و ..

راستی اگر شدنی هست بفرمایید که برنامه ی KillSwitch رو از کجا می شه دریافت کرد

با سپاس

2. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

راستی اگر شدنی هست بفرمایید که برنامه ی KillSwitch رو از کجا می شه دریافت کرد

با سپاس[/QUOTE]

4. 3 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط [B
    pashangparsi6[/B];7519471]راستی اگر شدنی هست بفرمایید که برنامه ی KillSwitch رو از کجا می شه دریافت کرد

با سپاس
    سلام :
    شما روی همین آیکون اگه کلیک کنید تقاضای نصب میکنه و براتون دانلود ونصبش میکنه داخل اینترنت سکوریتی کومودو....
    اگر هم جدا بخواهید بگیرید و پرتابل استفاده کنید باید COMODO CLEANING ESSENTIALE رو که گمونم 16 مگابایت بیشتر نیست دانلود کنید که هم اسکنر پرتابل قوی در اختیار دارید و هم ابزارهای دیگه مثل کیل سویچ و اتوران ....هم قابل حمل هم قابل آپدیت آفلاین و آنلاین
    Last edited by aylar6888; 06-03-2013 at 12:13.

6. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام :
    شما روی همین آیکون اگه کلیک کنید تقاضای نصب میکنه و براتون دانلود ونصبش میکنه داخل اینترنت سکوریتی کومودو....
    اگر هم جدا بخواهید بگیرید و پرتابل استفاده کنید باید COMODO CLEANING ESSENTIALE رو که گمونم 16 مگابایت بیشتر نیست دانلود کنید که هم اسکنر پرتابل قوی در اختیار دارید و هم ابزارهای دیگه مثل کیل سویچ و اتوران ....هم قابل حمل هم قابل آپدیت آفلاین و آنلاین

من هر کاری میکنم این اسکنر کومودو به صورت آنلاین آپدیت نمیشه، اولش به صورت آفلاین آپدیت کردم ولی مثلا بعد از 2روز که از آپدیت آفلاینش گذشته میخوام بازش کنم و یه فایل رو اسکن کنم قبل از اسکن خودش رو آپدیت آنلاین نمیکنه و مستقیم میره سراغ اسکن فایل! در صورتی که رو یه سیستم دیگه امتحان کردم وقتی میخواستم یه فایل رو اسکن کنم اول خودش رو آپدیت آنلاین میکرد و بعد اسکن رو شروع میکرد، میشه بفرمایید چجوری باید آنلاین آپدیتش کرد؟در ضمن من فایروال کومودو هم دارم که همراه با اونم CCE هست ولی اونم هر کار میکنم اسکنرش به صورت آنلاین اپدیت نمیشه
    !

8. این کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

سلام :
    علی جان کیل سویچ من که روی کلینیگ اسنشیاله قسمت سند و رسیو نداره...این بخاطر ورژن کیل سویچمه یا چون مال اینترنت سکوریتی نیست اینطوریه؟؟؟
    شما باید قابلیت نمایش ترافیک ارسال و دریافت شده را فعال کنید:

از منوی View و گزینه Select Columns باید اون دو موردی که توی عکس نشون دادم را فعال کنید:

من هر کاری میکنم این اسکنر کومودو به صورت آنلاین آپدیت نمیشه، اولش به صورت آفلاین آپدیت کردم ولی مثلا بعد از 2روز که از آپدیت آفلاینش گذشته میخوام بازش کنم و یه فایل رو اسکن کنم قبل از اسکن خودش رو آپدیت آنلاین نمیکنه و مستقیم میره سراغ اسکن فایل! در صورتی که رو یه سیستم دیگه امتحان کردم وقتی میخواستم یه فایل رو اسکن کنم اول خودش رو آپدیت آنلاین میکرد و بعد اسکن رو شروع میکرد، میشه بفرمایید چجوری باید آنلاین آپدیتش کرد؟در ضمن من فایروال کومودو هم دارم که همراه با اونم CCE هست ولی اونم هر کار میکنم اسکنرش به صورت آنلاین اپدیت نمیشه
    !
    احتمال داره CCE در پس زمینه سیستم شما در حال دریافت آپدیت و به روز رسانی دیتابیس باشه، در واقع یکی از اولین کارهایی که CCE بعد از اجرا شدن انجام میده آپدیت خودکار دیتابیس است.

الان توی عکس میبینید که من فقط CCE را اجرا کردم (هنوز اسکنی نکردم) و بلافاصله CCE شروع به آپدیت خودکار میکنه،

شما الان CCE را اجرا کن و بعد KS را اجرا کن و ببین CCE در حال آپدیت شدن است؟(تنظیمات بالا را در KS انجام بده تا بتونی ببینی) اگر در حال اپدیت هست، CCE را نبندید، تا عملیان آپدیت در پس زمینه سیستم شما تمام شود. بعد هم نسخه دیتابیس را چک کن ببین تغییر کرده.

10. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون مشکل CCE حل شد، فقط اینکه همونطور که تو پست صفحه پیش گفتم تو KS تو قسمت network Send /Network Rceive جلوی نرم افزارهایی که به اینترنت اتصال دارن عدد 0 رو زده در صورتی که مثلا من با IDM حدود 50 مگ دانلود کردم ولی همچنان جلوی IDM تو قسمت network Send /Network Rceive عدد 0 رو زده و هیچ مقدار دریافتی و ارسالی رو نشون نمیده، برای نرم افزار های دیگه هم به همین شکله، یعنی مثلا با فایرفاکس یا کروم که وبگردی میکنم و میرم تو KS میبینم که هیچ Send و Recive براشون نزده و جلوشون فقط عدد 0 هست!
    اینم عکسش :

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

خیلی ممنون مشکل CCE حل شد، فقط اینکه همونطور که تو پست صفحه پیش گفتم تو KS تو قسمت network Send /Network Rceive جلوی نرم افزارهایی که به اینترنت اتصال دارن عدد 0 رو زده در صورتی که مثلا من با IDM حدود 50 مگ دانلود کردم ولی همچنان جلوی IDM تو قسمت network Send /Network Rceive عدد 0 رو زده و هیچ مقدار دریافتی و ارسالی رو نشون نمیده، برای نرم افزار های دیگه هم به همین شکله، یعنی مثلا با فایرفاکس یا کروم که وبگردی میکنم و میرم تو KS میبینم که هیچ Send و Recive براشون نزده و جلوشون فقط عدد 0 هست!
    اینم عکسش :

سلام

چیزی به ذهنم نمیرسه، احتمال ناسازگازی KS با کارت شبکه شما وجود داره، ویندوز 64 بیتی است؟

این مورد را قطعاً گزارش میدم.

13. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

چیزی به ذهنم نمیرسه، احتمال ناسازگازی KS با کارت شبکه شما وجود داره، ویندوز 64 بیتی است؟

این مورد را قطعاً گزارش میدم.

بله ویندوز 8 و 64 بیت است، خیلی ممنون از لطفتون ((:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من رفتم تو سایت GRC، چندتا از تست هاش رو انجام دادم که تو آزمایش باز بودن پورت ها پیغام failed داد و اعلام کرد چند تا پورت باز دارم، چرا کومودو همه پورت ها رو نبسته؟ باید کار خاصی انجام بدم که همه پورت ها بسته باشه؟

این تست All Services Port :

اینم تست Common Ports :

Last edited by fb.atheist; 08-03-2013 at 04:06.

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    من یه سیستم آلوده دارم ، که به دلایلی نمیخوام روش کمودو نصب کنم.
    الان با کابل کراس وصلش کردم به سیستمم که کمودو روش نصبه تا اسکن انجام بدم و درایو سی رو شیر کردم ، ولی اسکن انجام نمیشه
    روی هر کدوم از آیتمها کلیک می کنم و گزینه "اسکن ویت کمودو انتای وایروس" رو میزنم ، بلافاصله پنجره اسکن با درصد 100 باز میشه و چیزی پیدا نمیکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •