باسلام
برای حل مشکل میتونید، برای فایل مورد نظر یک قانون بسازید به این ترتیب،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما به نظر من مشکل از جای دیگریست، فقط اینکه می فرمایید با غیر فعال کردن اون قسمت در فایروال، اون ابزار کار میکنه برام جای تعجب داره.... چون همون طور که قبلاً عرض کردم و طبق مشاهدات، کومودوی شما اون ابزار را مسدود نمیکنه،
به هر حال اگر مشکلی باشه سعی میکنم گزارش بدم.
=====
در مورد سوال دوم آقا رضا پاسخ فرمودند.باید از ابزار حرفه ای KillSwitch استفاده کنید.
ضمن اینکه چندی پیش طبق آدرسی که جناب aylar6888 به من دادند که همینجا از ایشون تشکر میکنم، مطلبی را از بزرگواری مشاهده کردم در یکی از فروم های همسایه، که ظاهراً ایشون KillSwitch را در حد پنجره Active Connections نمیدونست! ولی من نظرم متفاوت است.پنجره ای مثل Active Connections اصلا به گرد پای قابلیت شبکه در KillSwitch نمیرسه. فقط تنها مزیت پنجره Active Connections ساده بودن و در دسترس بودن آن بود!! ولی قبلاً هم عرض کردم که کنترل شبکه در KillSwitch حرفه ای تر است!!
به فرموده:
در مورد پنجره Summary و Active Connections که من خودم موافق بازگشت اون هستم، نه به خاطر قابلیتش، بلکه به خاطر ساده کردنِ کار برای کاربر و در دسترس بودنش. و اینکه کلیات را با یک نظر مشاهده میکنید،
اما قابلیت کنترل/مشاهده/نظارت شبکه در KillSwitch به مراتب بالاتر و حرفه ای تر نسبت به Active Connections است، حتی قابلیت نظارت/نمایش حجم ترافیک ورودی و خروجی(
Send/Receive
) را دارد،
عکسی میزارم که در عکس میزان مصرف مرورگر دراگون توسط KS نشون داده شده:
حتی میتونید ارتباطهای فعال یعنی Active Connections را هم قطع بکنید، برای رهگیری ارتباطهای فعال در KS، باید عرض کنم که به هر ارتباط و فرآیند فعال در زیر عنوان وضعیت به صورت Established نمایش داده می شود، یعنی این فرایند روی شبکه فعال و برقرار است. و خب، قاعدتاً شما فقط و فقط می توانید یک ارتباط فعال را قطع نمایید. و عدم وجود یک فرآیند فعال روی شبکه خواه ناخواه قابلیت بستن/قطع را هم از آن فرآیند روی شبکه خلع میکند.
در تصویر زیر ارتباط فعال است و شما می توانید این ارتباط را Close یا اصطلاحاً مسدود یا درست ترش قطع کنید:
در تصویر زیر پروسه ارتباطی روی شبکه ندارد، و فقط در حالت Listen یعنی " فالگوش" قرار دارد، قابلیت قطع هم غیر فعال است:
===
حتی سرعت بالای KS در نظارت و نمایش ناگهانی اتصالات/ارتباطات محل اشکال نیست، مگر اینکه مشاهده آن اتفاق برای کاربر را مد نظر قرار بدهیم، که این مورد توسط فایروال نقض می شود، یعنی هر ارتباطی قبل از اینکه در KS به حالت Established یعنی برقرار درآید، ابتدا توسط فایروال کومودو به کاربر گوشزد و نمایش داده می شود، و بعد ازکسب مجوز از فایروال در مرحله بعد توسط KS کنترل می شود، پس این مورد را من منتفی میدونم.
و آدرس مقصد و مبدا هم قابلیت نمایش به صورت نام را دارد و هم به صورت آدرس IP و امکاناتی دیگر....
در مطالب این پست قصد پاسخگویی نداشتم فقط نکته آموزشی مطرح بوده.
مرسی,