با غیر فعال کردنش هم درست نمیشه
متاسفانه گزینه ای به نام Continue Anyway هم نیست که بشه رفت تو سایت
البته بگم بگیر نگیر داره یه بار میزاره یه بار نه
با غیر فعال کردنش هم درست نمیشه
متاسفانه گزینه ای به نام Continue Anyway هم نیست که بشه رفت تو سایت
البته بگم بگیر نگیر داره یه بار میزاره یه بار نه
یا Norton Toolbar رو کلا غیر فعال کنید، یا روی Continue to site anyway کلیک کنید، بار اول میرید به سایت نورتون ولی از این پس دیگه جلوی ورودتون به سایت مسدود شده رو نمیگیره.
اما یه مشکل دیگه بعضی اوقات دو تا آیکن نورتن کنار هم تو system try هست و تا ریست نکنم درست نمیشه البته این مشکل مختص من نیست چند تا از دو ستام هم همین مشکل رو دارن و ازم سوال میکنن
Last edited by D o l f i n; 28-01-2014 at 17:20.
همونطور که گفتید فقط مشکل شما نیست، تو انجمن نورتون هم مطرح شده ولی من راه حل یا دلیل خاصی براش پیدا نکردم، ظاهرا بعد از یک Patch این اتفاق برای برخی کاربر ها رخ داده و پیشنهاد دادن که با Norton removal tool یک بار نرم افزار مورد استفاده رو حذف و مجددا نصب کنید، ولی اگر همیشه این اتفاق رخ نمیده به نظرم دلیلی برای اینکار نیست برای من هم چندبار رخ داده که بعد از restart مشکل حل شده.
سلام دوستان. من امروز آخرين نسخه اينترنت سکيوريتي رو نصبش کردم که نسخه 21.1.0.18 هستش،
بعد واسه آپديت کردن زدم که ديدم حدود 190 مگابايت آپديت ميخواد!![]()
به نظرتون حجمش بيش از حد زياد نيست؟قبلاً ها اينطوري نبود. تازه سرعت آپديتش هم خيلي کمه الآن گذاشتم معلوم نيست چند ساعت طول بکشه
.
آپدیت اولیه طبیعی هست و حجم زیاده ولی بعد از اولین آپدیت کردن بقیه در حد 5 مگ هستش البته در صورتی که مرتب و هفتگی برای آپدیت کردن اقدام کنید
فک کنم بعضی از فایل های بازی هام رو پاک می کنه راهی هست که بفهمم؟
رو آیکن نورتون کلیک راست کنید، View Recent History رو بزنید، قسمت Quarantine رو چک کنید.
autokma.exe فیل ترورجانه؟
Last edited by vxp; 31-01-2014 at 16:33.
وقتی محصولات microsoft رو کرک کنید این فایل ایجاد میشه، ممکنه مخرب باشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)