پیشاپیش مبارک دوست عزیزم
در کل میشه واسه بازی راضی کننده اس ؟! با توجه به بازی هایی که الان موجوده تو بازار ؟!
مکس پین 3 و هیتمن و کال اف دیوتی و فارکری و ... ؟؟ رو. کاغذ کاری ندارم اینکه بدون مشکل بشه بازی کرد شرطه واسم![]()
پیشاپیش مبارک دوست عزیزم
در کل میشه واسه بازی راضی کننده اس ؟! با توجه به بازی هایی که الان موجوده تو بازار ؟!
مکس پین 3 و هیتمن و کال اف دیوتی و فارکری و ... ؟؟ رو. کاغذ کاری ندارم اینکه بدون مشکل بشه بازی کرد شرطه واسم![]()
کلا از اجر معنوی بالایی برخورداره صفحات قبل رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو میتونی، فقط 13 تا پست دیگه![]()
مرسی روحیه !
![]()
دوست عزیز آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاوره ی گمراه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
من بر اساس سوال دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب دادم
برو یه نگاه بکن بعد بیا بگو که مشاوره ی گمراه میدم!!!!!!!!!!!!!!
خوب نگاه کن که میگه منظورش core i 7 هست
لطفا دقت کن بعد نظر کسیو نقد کن
Last edited by Abdolreza2012; 20-07-2013 at 21:37.
دوست من، باهم عناد نداریم که! شما پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یک نقل و قول در پستی که ادرس دادم زدید انگار منظورتون مقایسه e530 با 4540 هست. در حالی که الان تصریح فرمودید با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یک صفحه عقب تر از پست شماست منظورتون مقایسه با z500 بوده!!! حالا مسئله از کی بود من یا شما؟
بگذریم، اینجا همه با هم دوستیم، سو تفاهم هم پیش میاد
موفق باشید.![]()
من نگفتم که ما با هم مشکل داریم
من بر اساس اون سیستمی که اون دوستمون گفته بود
گفتم این Thinkpad E530 لپ تاپش ضعیفترهcpu:core i7 ram:8gb hdd:750gb vga:2gb ati 7650 ddr5 up to 4
بنابراین من مشاوره گمراه کننده ای ندادم
هم شما باید دقت میکردین و هم من باید کامل تر میگفتم که باعث اشتباه نشه
+
درسته با هم دوستیم![]()
از اونجایی که 4540 دکمه خاموش کردن مانینتور نداره، پیشنهاد میکنم این نرم افزار رایگان رو نصب کنید، خیلی ساده سبک و کار راه انداز هست.
![]()
با یک بار کلیک تنظیمات روشنایی و دوبار کلیک شات دان/ اسکرین سیور
با ویندوز 7 و 8 سازگاری کامل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mosi_alfa; 21-07-2013 at 03:32.
کنار ساعت روی علامت موس(synaptics pointing) کلیک کن و از سربرگ device setting گزینه ستینگ را بزن و در پنجره باز شده تیک اسکرولینگ را بذار
فکرکنم مشکل حل شود.
دوستان 4540 با سی پی i7 چندتا گرافیک داره ؟!؟
فقط همون 7650 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)