تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 87 از 328 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

ببخشید یعنی اون یک چیز چی میتونه باشه؟
    عشق آسمونی

بعد یه نکته بقیه دوستان براشون سوال نشد یعنی؟؟؟18تا؟
    18 تا اونم تو 5 سال عجیبه

مطمئنا با هر 18 تا به مدت 5 سال نبودن که گذشته از صحبت ایشون رابطه هایی که از 1 روز تا 1 هفته و 2 هفته و 1 ماه و بگیر تا 1 سال و بالاتر و در مورد خیلی ها همزمان چند نفر توی همون مدتی که گفتم مثلا توی 1 ماه 5 نفر و ماه بعدی 2 و ... اون وقت 18 توی 5 سال زیاده ...

در حالی که امروز داشتن دوست پسر یا دوست دختر تبدیل شده به یه رقابت که هر کی بیشتر داشته باشه افتخارشم بیشتره اون وقت 18 تا احتمالا میشه 1800 تا

مهمتر از رابطه های زیاد تجربه هایی که باقی میمونه حالا خیلی ها از این تجربیات درس میگیرن و خیلی ها یه اشتباه رو 100 بار تکرار میکنند آخرشم میان میگن چرا ...
    Last edited by Mr_100_dolari; 26-12-2012 at 20:02.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

18 تا اونم تو 5 سال عجیبه
    دوستان گویا براتون سوئ تفاهم شده من نگفتم با 18 نفر تا لول آخر پیش رفتم که شما سریع چرتکه ؟ انداختید که پس چرا 1800 تا نشده
    گفتم من با همین روش و توضیحاتی که گفتم تونستم نظر مثبت 18 تا دختر را در قرار اول بگیرم . همشون خودشون برای قرار دوم باهام تماس گرفتن.(نظر مثبت که من فرد با شخصیت و درستی هستم نه اینکه نظر مثبت برا ازدواج بگیرم که)

من فقط مد نظرم این بود که به ایشون بگم اولا اعتماد به نفس داشته باش .دوما این کارا را خودم کردم و 100% جواب میدهد .
    چون خانم ها به جزئیات خیلی بیشتر از کلیات اهمیت میدهند .

تو یکی از پیج های فیس بوک که در مورد ازدواج هم هست یک نظر سنجی گذاشته بود که خانم های عزیز کدام یک از ویژگی های همسر آینده تون براتون در اولویت هست
    به ترتیب اولویت اینا رای آورده بود
    1-تیپ
    2-ثروت
    3-خانواده
    4-اخلاق

یعنی اخلاق و رفتار افتاده پشت اون سه تای دیگه .خوب چنین چیزی اصلا در جامعه ایران که زن و مرد با هم ارتباط کلامی ندارند عجیب نیست.

مثلا یک نمونه از خودم بگم که یک دختر خانمی بود (از همین هایی که به کافی شاپ دعوت شد که خیلی قیافه و تیپ خوبی داشت ولی بعد از قرار دوم اصلا دیگه تلفن هاش را جواب ندادم چون اخلاقش از زمین تا اسمان با اون چیزی که فکر میکردم فرق میکرد -بسیار بدگو و غیبت کن)

در مورد سیگار هم :الان پاتوق اکثر جوان ها شده کافه ها و اونجا هم که قلیون هست که اثراتش صد برابر بدتر از سیگاره .ولی اینقدر عادی شده که کسی اصلا به این موضوع اهمیت نمیده .

دوستان ضمنا این فکر که داشتن دوست دختر یک رقابت شده درسته اما اگه بهش به عنوان یک مسابقه نگاه کنید حتما توش می بازید.باید به این موضوع به عنوان یک سیری از تکامل زندگی نگاه کرد که هرکسی در زندگی نیازمند یک همدم برای بلوغ بیشتر فکری هست

3. 2 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدا چرا دختران با مد و کلاس امروزی قلیون کشیدن اینقدر براشون عادی شده؟. حتی بیشتر از پسر ها دیدم دختر ها قلیون میکشن. اونم دخترهایی از سطح اجتماعی و زیبایی بالا.!!!
    عجیبه!
    یادمه بچه که بودم فقط پدر بزرگ یا مادر بزرگ تو خونواده اجازه قلیون کشیدن داشت . نه بچه ها شون. دخترهای جوان که اصلا نزدیکش نمی رفتن. الان برعکس شده
    اما همچنان همه از آدم سیگاری بدشون میاد

5. 2 کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاک شود لطفا....
    Last edited by Saeed System; 27-12-2012 at 00:10. دليل: مفید نبودن

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من چرا ازدواج نمیکنم??????خدایا ببین چه سوالی!!!!!!!!باز یاد بدبختی هایی افتادم که چند ساعتی بود فراموششون کرده بودم،با دیدن این تاپیک داغ دلم تازه شد،خب بزار بگم چرا
    1.چون باید دوسال از بهترین سالهی جوونیم رو برم سربازی،جایی که فقط عمرم تلف میشه و جوونیم میسوزه،جایی که هیچ سودی برای کشور نداره و همش هزینه ی بیخودیه
    2.چون یه بابای پولدار ندارم تا یه کارخونه داشته باشه تا برم توی شرکتش،تا دستم بره توی جیب خودم،تا درآمد داشته باشم
    3.چون بابام نه جانبازی داره نه سهمیه ای که بتونم باهاش از سربازی معاف بشم و در استخدامی ها اولویت داشته باشم و دانشگاه ازاد رو مجانی بخونم
    4.چون یه بچه پولدار نیستم
    [حذف شد]
    Last edited by Ezel; 27-12-2012 at 01:06. دليل: خارج از ظرفیت تاپیک

8. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

راستش من اصلا دوست ندارم تو این بحث شرکت کنم چون بعضی وقتا توش کل کل پیش میاد و اعصاب آدم خورد میشه یا بعضی ها خیلی خیلی سطحی و بچه گانه فکر میکنن که بنظرم اصلا نباید تو بحث ازدواج شرکت

کنن مسایلی رو پیش میکشن که مربوط به طرز تفکر یه نوجوان دبیرستانیه که الان هنوز تو سنی نیست که بخواد به ازدواج فکر کنه چون به بلوغ فکری نرسیده (جسارت نباشه صحبتم کلی بود خیلی از نوجوون ها هم از 100 جووون و مسن و پیر بیشتر درک و فهم دارن)

آقای sms11 درباره این قسمت صحبتتون :

اینجوری که فکر میکنید نیست ظاهر بینی بین همه هست ربطی به جنسیت نداره. این یه خصوصیت فردیه که هر انسانی میتونه داشته باشه چه خانم چه آقا

خیلی از آقایون هم شیفته و عاشق ظاهر یا وضع مالی یه خانم میشن همچین برعکس خانم ها هم ممکنه اینجور باشن.

به نظرم الان همه عاقلانه تر فکر میکنن که زود تن به ازدواج نمیدن
    علیک سلام
    والا همین چند کلمه ایی که گفتم و مدیر انجمن هم زحمتشو کشیدن و قسمتیشو پاک کردن،من همینم نمیخواستم بگم .چون حس میکنم الان هر کسی که به یه اینترنت پیزوری داره و کمترین سواد رو داره میاد و اظهار فضل میکنه.یکی از دلیل هایی که مثل قبل اینجا کار نمیکنم همینه و بیشتر ترجیح میدم گوش بدم.چون حس میکنم جو این فروم کلا به همریخته و اون ادمای حرفه ایی قدیمی دیگه خبری ازشون نیست.من برای تمام حرفایی که میزنم دلیل و مدرک دارم.اصولا من ادمی نیستم(بر عکس خیلی ها) از روی باد هوا حرف بزنم.به خاطر همین حس میکنم اگه بحث از نزدیک باشه بهتره و میفهمم طرف مقابلم چطوریاس.بگذریم

اما در مورد مطلبتون:
    من نفی نکردم که مردها هم ظاهر بین نیستن اما اینقدر که زنها هستن،مردها نیستن.چون خیلی دیدم که اینطوری بوده.مثلا در مورد تیپ افراد
    یکی از دوستان فکر کنم گذاشته بود که اکثر دخترا تیپ رو به عنوان معیار میدونن.خوب این اگه برگفته از ظاهر بینی نیست پس چی میتونه باشه؟

با اجازتون با جمله اخرتونم موافق نیستم.تن ندادن به ازدواج عواقب بیشتر و خطرناکتری نسبت به تن دادن به ازدواج داره.مخصوصا تو وضعیت الان اجتماع ما
    Last edited by sms11; 27-12-2012 at 10:39.

10. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقای sms11 اصلا قسمت اول پست قبلیم منظورم شما نبودیم امیدوارم سو تفاهم نشه .

12. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

طرف اومده سوال پرسیده ایا دست خالی برم یا هدیه ای هم بگیرم؟
    بحث رو اونقدر پیچیده کردین که به حاشیه رفت . من ب جای اون اقا بودم بجای گوش دادن ب صحبت های تشریفاتی شما با ی تیپ تر و تمیز ( نه کت و شلوار گران قیمت ) و یه مکان معمولی میرفتم سر قرار ... خیلی هم عادی با طرف مقابلم حرفامو میزدم و با خوردن ی چای یا قهوه سر و تهشو هم میاوردم .
    این حرفایی هم زدم حرفایی بود که خودمو جای اون اقا گذاشتم و عرض کردم .

تنها مدلی که از مد نمیفته سادگی است .

14. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض تجربه هایِ قبل از ازدواج , بلایِ جانِ ازدواج

ترسی که بنده خودم از ازدواج دارم اینه که من آدم تنوع طلبی هستم.. با توجه به شناختی که از خودم دارم این احتمال رو میدم که پـس از
    مدتی نسبت بــه مخاطبم احساس یکنواختی پیدا کنم و در این صورت خیلی اتفاقهای بدی میفته. اهل ازدواجهای دوگانه ( دوهمسر) هــم
    اصلن نیستم.
    سلام .
    شما پرونده ی دو چیز خطرناک رو باز کردین که میتونه ریشه ازدواج رو از بیخ و بن دربیاره و بنیاد خانواده رو به بادِ فنا بده :
    1- قانع بودن یا نبودن به یک نفر که در غرب بهش میگن ONE MAN-WOMAN
    2- مقايسه ی همسرش با همه ی کسانی که قبل از ازدواج باهاشون ارتباط داشته .(این موهاش اینجوری هست اما اون یکی اونجوری بود - این دستاش اینجوری هست و اون یکی اونجوری بود و غیره ) .

فقط خدا میتونه ازدواجِ یک همچین کسی رو از ناکامی و شکست نجات بده
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-12-2012 at 05:17.

16. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض هشدار به خانومها : چطوری مچ مردِ شیاد و کلاهبرداری رو که ببه اسم ازدواج قصد اجرای یک نقشه ی شیطانی رو داره بگیرید و ازش دوری کنید

سلام.
    چیزی که خدمتتون عرض میکنم برای هشیاریِ بیشتر شماست نه برایِ بدبین کردنِ شما

متاسفانه عده ای از مردان هدفشون از مطرح کردنِ موضوع ازدواج فقط اینه که نقشه ی شیطانیشون رو اجرا کنند .
    این نقشه ی شیطانی چند چیز میتونه باشه :
    1- سرگرمی و تفریح برایِ مدتی و سپس بای بای .
    2- نقشه برای اسیر کردنِ اون خانوم و کشیدنش به منجلاب فساد و فحشا با استفاده از تهدید به رسوائی و بی آبروئی و نشر عکس و فیلم بین مردم و نت .
    3- باج خواهی با تهدید به رسوائی و بی آبروئی .
    4- مجبور کردنِ اون خانوم به همکاری برایِ سرقت یا فروش مواد مخدر یا بدام انداختن مردانِ ثروتمند و باج خواهی ازشون .

گرفتن مچ این مردانِ شیاد خیلی آسونه .
    1- در دیدارهای اولیه هرگز کارت شناسائی و چیزهای قیمتی با خودتون نبرید چون شما اصلاً خبر ندارین با یک مرد شریف قرار ملاقات دارین یا یک شیاد و کلاهبردار یا یک مرد عیاش خوش گذران یا یک عضو باندِ فساد و فحشا .
    2- ملاقاتهاتون حتماً در اماکن عمومی و شلوغ باشه و اگر ممکن هست یک نفر هم مخفیانه و دورا دور شما رو همراهی کنه .
    هرگز پیشنهادش رو برایِ ملاقات در یک مکانِ خصوصی مثل خانه یا محل کار یا پیک نیک در مکانِ دورافتاده قبول نکنین .
    اگر از قبول نکردنِ شما ناراحت شد اصلاً اهمیت ندین بلکه بیشتر مُصِر بشین که نباید قبول کنین و بیشتر بهش شک کنین اما به رویِ خودتون نیارید .

3- بعد اینکه مطمئن شدین از نظر ظاهر و قیافه مشکلی ندارین بهش بگین دیگه وقتشه که موضوع علنی بشه و خیال دارین به خانوادتون خبر بدین که باهاش آشنا شدین چون دیگه اصلاً صلاح نیست مخفیانه با هم در ارتباط باشین.
    4- اگر دیدین جا زد یا امروز و فردا میکنه و حاضر به ملاقات با خانوادتون نیست بدونین که یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست .
    مردِ شریفی که هدفش شرافتمندانه و ازدواج باشه هرگز از این حرف شما ناراحت و نگران نمیشه و نمیترسه بلکه خوشحال هم میشه .

یه مسئله ی مهم دیگه هم هست :
    حتی مردانی که واقعاً هدفشون از آشنائی ازدواج هست اگر دیدند اون خانوم قبل از ازدواج خیلی آسون خودش رو در اختیارش میذاره یکدفعه ازش متنفر میشه و میگه این به دردِ ازدواج نمیخوره چون به همون آسونی که خودش رو در اختیار من گذاشت فردا هم خودش رو در اختیار دیگران میذاره .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-12-2012 at 04:55.

18. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •