تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 124 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام.
    من تازه بازی رو نصب کردم..
    چقدر کنترل ماشین سخته.. یک ثانیه دکمه رو میگیری همچین میره.... راهی نیست کنترلش بهتر بشه؟ (با همون پورشه‌ی اول بازی امتحان کردم)
    نه عزیز راهی نداره . یکم بازی کنی دستت میاد !

2. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام.
    من تازه بازی رو نصب کردم..
    چقدر کنترل ماشین سخته.. یک ثانیه دکمه رو میگیری همچین میره.... راهی نیست کنترلش بهتر بشه؟ (با همون پورشه‌ی اول بازی امتحان کردم)
    سلام
    باید مسابقه بدی تا ماشینت اپدیت بشه.اون موقع کنترل ماشین بهتر میشه ولی چه فایده با 5 تا مسابقه دادن یه ماشین جدید برات بازی میشه(پیدا میکنی) که دوباره کنترل ماشین عین روز اول میشه و باید دوباره مسابقه بدی و ...............هی میچرخه این پروسه

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من بیشتر ماشینا رو با Marussia آزاد کردم .
    ولی آونتادور عجب ماشینیه . بعد از Marussia ، همین آونتادور رو دوست دارم .
    marussia رو کامل آپگریت کردم خیلی خوبه ماشینش ولی من آونتادور رو کلا به همه چیز ترجیح میدم

بچه ها مدونین که آپدیت این بازی به صورت Launcher خود بازی هست و به صورت پچ قابل نصب نیست ...
    من خودش رو دارم اما کرک نیست کسی Launcher کرک شده ش رو نداره ...
    مشخصات آپدیت رو بگو تا ما هم آپدیت رو بگیریم.

سلام
    منم بازیو گرفتم!!
    تو نسخه قبلی یادمه پلیس که ماشینمونو میگیرفت دردسر داشتو اینا... منم به خاطر همین سریع ریستارت میکردم
    ایندفم یه بار منو گرفت تسک منیجر رو باز کردم بازیو بستم! حالا اینجا هم پلیس ماشینو بگیره کاره خاصی میکنه یا میگیره ول میکنه؟: دی
    اسم ماشینای خوب رو هم میشه بگیین. . .
    یه سوالم از همه: شما با کیبرد بازی میکنین یا دسته بازی دارین؟ اگه جفتشو دارین میشه بگین با کدوم بیشتر حال میکنین؟
    سوال آخرت اینکه بستگی به خودت داره با کدوم راحتتر باشی ولی اگه می خوای با دسته بازی کنی باید دسته ای مثل xbox360 داشته باشی تا همه کنترلهای بازی رو روی دسته داشته باشی.
    خودم با دسته راحتترم ولی با کیبورد خوبیش اینه که میتونی جهت هارو همزمان بگیری که توی کنترل تاثیر داره ضمن اینکه کلا تغییر جهت با کیبورد کمی راحتتره تا دسته.

سلام
    من هر کاری کردم نشد ! نمیتونم فول اسکرین بازی کنم !!!
    و نمیتونم وضوح تصویر رو 1440*1900 بذارم چون بازی کند میشه..
    کمک لطفا
    برای فول اسکرین کردن باید alt+enter بزنی.برای کند شدن هم چون سیستمت نمیکشه میتونی گرافیکها رو روی low بذاری و رزولوشن رو هم کمتر کنی.

5. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این ماشین های که باز میشه رو هم باید بگردیم دنبالش ؟!! الان پورشه 918 هستم ولی نمیدونم کجاست ؟!!!!!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

این ماشین های که باز میشه رو هم باید بگردیم دنبالش ؟!! الان پورشه 918 هستم ولی نمیدونم کجاست ؟!!!!!
    شما باید اول ماشینو ببری و مال خودت کنی بعد با NUM ها میتونی بری رو ماشین و سوار بشی!
    لازم به پیداگردن نیست و نیستن که بری پیدا کنی!

8. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی از جواباتون
    دسته بازی گرفتم. به نظرم از کیبرد بیشتر حال میده... ویبره که میزنه هم یه حس خاصی میده!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

مرسی از جواباتون
    دسته بازی گرفتم. به نظرم از کیبرد بیشتر حال میده... ویبره که میزنه هم یه حس خاصی میده!
    مطمئنا" اون طوریه!
    ولی دوستان کمک نکردن من دستمو تنظیم کنم!
    منم با همون کیبورد بازی کردم که دیدم همچینم سخت نیست ولی دشواره!

11. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مطمئنا" اون طوریه!
    ولی دوستان کمک نکردن من دستمو تنظیم کنم!
    منم با همون کیبورد بازی کردم که دیدم همچینم سخت نیست ولی دشواره!
    چیشو تنظیم کنی؟
    سی دی درایورشو نداری؟
    من وصل کردم خودش شناخت... فقط سی دی شو گذاشتم که شوکاش نصب شد...
    موشکل کجاس؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازی کردم ولی واقعا نا امید شدم که اینقدر سازنده بازی ضعیف هست این کجا و اون کجا!
    من کاری به این ندارم که چون ماشین آپگرید نشده واسه همینن فرمونش سخته ماشین گاری هم که باشه وقتی با سرعت 150 تا می ری با یه حرکت به سمت راست و چپ روشو بر نمی گردونه بلکه تغییر مسیر میده من موندم سازنده گیم پلی این بازی ایا توی عمرش پشت فرمون نشسته و به این نتیجه رسیده که یه ماشین اگه هندلینگش بهبود پیدا نکرده باشه واقعا این طوری میشه یعنی استون مارتین رو اگه نبری آپگرید کنی اگه فرمون رو تکون بدی توی سرعت 180 روشو بر می گردونه و می ره توی دل دیوار؟
    گرافیک بازی حتی 1 صدم فورتزا هاریزون نیست اینو هرکی اعتراض داره بیاد نشون بدم البته قبلش باید داروی ضد سکته مصرف کنه اگه تاحالا با گرافیک فورتزا هاریزون مواجه نشده. خط داستان بازی هم اصلا جذاب نیست و مشخصه که با یه روند تکراری می خواد سر ته بازی رو هم بیاره. خلاصه واقعا برای افرادی که اکس باکس دارن اصلا توصیه نمی کنم برای PC باز ها هم که راهی جز این نیست که به گیم پلی بازی عادت کنن چون انتخاب دیگه ای در کار نیست عادت نکنن چه کنن. آدمی نیستم که از این بابت خوشحال بشم دوست داشتم این بازی کیفیت بهتری داشت تا کسانی که PC گیمینگ می کنن ببینن که ریسینگ به چی می گن. این واقعا کیفیت پائینی داره...
    البته باید این رو هم بگم من این رو روی PC تست کردم این احتمال وجود داره که اگه روی ایکس باکس ببینم نظرم اینقدر هم بد نباشه در مورد گرافیک.... چون معتقدم توی تغییر جهت ها FPS بازی حتی از 10 هم میاد پائین تر چون سرگیجه می گیرم وقتی تغییر مسیر میدم ... ولی هیچ بحثی در رابطه با گیم پلی ضعیف و غیر حرفه ای بازی وجود نداره گیم پلی بازی واقعا بد هست و امیدوارم با قیمت صفر ریال برسه دستم واسه ایکس باکس چون 100 سال سیاه واسه تست کردنش هم خرج نمی کنم براش... همین 5.5 گیگ هم که دانلود کردم بسه... گرچه مکنه الان چند نفر از اعضای غیر رسمی سازمان مبارزه با شکستن حق کپی رایت بریزن سرم و بگن اگه پول می دادی پای بازی اینو نمی گفتی جوابم اینه که من فورزا هاریزون رو هم مفت گیر آوردم پس ربطی به پول دادن نداره بازی اگه بازی باشه عاشقش میشی.
    دوستداران و فن های این بازی از من به دل نگیرن ولی من شخصا حتی سر سوزن نپسندیدم و ترجیح می دم با یه گیم جذاب تر اوقاتم رو پر کنم.
    موفق باشید
    Last edited by Spaniuly; 23-11-2012 at 00:18.

14. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

مسیر میده من موندم سازنده گیم پلی این بازی ایا توی عمرش پشت فرمون نشسته و به این نتیجه رسیده که یه ماشین اگه هندلینگش بهبود پیدا نکرده باشه واقعا این طوری میشه یعنی استون مارتین رو اگه نبری آپگرید کنی اگه فرمون رو تکون بدی توی سرعت 180 روشو بر می گردونه و می ره توی دل دیوار؟
    به به ببین کی اینجاس ! دی !

Handling بازی که مورد تحسین واقع شده از سایتا و مجلات معتبر و خود منم کاملا راضی بودم ....حالا این مورد بیشتر به سبک Driver هم داره خب پس بحث نمی کنم زیاد

گرافیک بازی حتی 1 صدم فورتزا هاریزون نیست
    باید پاشم بیام ارومیه با هم تست کنیم ! دی ! این چه حرفیه آخه دیگه این به سلیقه هم ربط نداره ، اگه بالاتر نباشه مطمئن باش پایین تر نیس ! ازوون حرفا بودااا! (اینم بگم گیم پلی Forza رو دیدم )

البته باید این رو هم بگم من این رو روی PC تست کردم این احتمال وجود داره که اگه روی ایکس باکس ببینم نظرم اینقدر هم بد نباشه در مورد گرافیک
    PC n 360 ! دیگه الان برا همه ثابت شده گرافیک بهتر رو PC هسش !

گیم پلی بازی واقعا بد هست
    دوست عزیزم دلیل ؟ اینو دلیل نمیبینم : کردم بسه... گرچه مکنه الان چند نفر از اعضای غیر رسمی سازمان مبارزه با شکستن حق کپی رایت بریزن سرم و بگن اگه پول می دادی پای بازی اینو نمی گفتی جوابم اینه که من فورزا هاریزون رو هم مفت گیر آوردم پس ربطی به پول دادن نداره بازی اگه بازی باشه عاشقش میشی.!

گیم پلی بحثش مهمه به این سادگیا زیر سئوال نمیشه برد عزیز !

ترجیح می دم با یه گیم جذاب تر اوقاتم رو پر کنم.
    دادگاه تموم نشده هنوز ! دی !

موفق باشی

16. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •