مورینیو چی داشت میگفت به فرگی؟
این بشر چقدر میتونه حرکات عجیب داشته باشه
مورینیو چی داشت میگفت به فرگی؟
این بشر چقدر میتونه حرکات عجیب داشته باشه
امیدوارم نانی تو تیم بمونه ...
هم جلو ردینگ هم این بازی خوب بود داره به روزای اوجش برمیگرده
دم رونالدو هم گرم .. هم واسه اینکه خوشحالی نکرد و هم واسه اینکه زیاد خوب بازی نکرد هر کس دیگه ای جای این بود بیشتر از 1 گل میزد : دی
WE WILL NEVER DIE! a
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مورینیو ی 2004 فرق داره باور کنید .. اون موقع با وجود ناداوری از خود بیخود شده بود ( هیچوقت اون شب یادم نمیره ) . و الان این حرفا رو میزنه ..
اینارو هم ببنیم :
Gary Lineker: "The referee has absolutely killed Manchester United!"
اوون :
Disappointing that a game of that size was decided by a refereeing decision. Can understand why he sent him off but got to say it was harsh.
Mike Phelan says "the fourth official was even shocked, and he told us he had no idea what happened!
Jose Mourinho: "Arbeloa told me he thought Nani didn't even see him."
Last edited by *M!L4D*; 06-03-2013 at 03:29.
سلام به همه
در کل بازی خوبی بود اتفاقاتی افتاد که پیش بینی نمیشد اما به نظر من اگه برفرض نانی اخراج هم نمیشد بازی با همون نتیجه 1-0 ( گل به خودی در شرایط کاملا مشخص آفساید و اشتباه محرض داوری ) تموم نمیشد و زمین و زمان دست به دست هم میدادن تا رئال یه گل بزنه چرا که منچستر کاملا دنبال یه بازی منطقی و تدافعی بود که بیشتر از اینکه گل بزنه جلوی گل زدن رئال رو بگیره که کاملا هم منطقی بود
صحنه اخراج نانی شاید بحث برانگیز بود اما هوادارای منچستر نباید فراموش بکنن که تنها صحنه بحث برانگیز نبوده چرا که خیلی ها نظرشون اینه که صحنه هند رافائل هم خطا بوده و داور باید پنالتی می گرفته و صحنه های دیگه ...
به طور کل بیاید از این بحث ها بگذریم داوری شاید تاثیر گذاشت اما رئال یا بهتره بگم این رئال اصلا و ابدا کمتر از این منچستر نیست
کریستیانو رونالدو بدترین بازی فصل خودشو انجام داد که میشه بهش حق داد چون کاملا جو الدترافورد گرفته بودش و انگار اصلا دوست نداشت تیم محبوبش ببازه تا جاییکه در صحنه های پایانی ژابی آلونسو ( اسپانیایی و رئالی متعصب ) اصلا بهش پاس نمیداد و پاس ها به مودریچ ختم میشد
از طرفی شما بیاید موقعیت گل ها و مالکیت توپ و بقیه نکات رو حتی در نیمه اول که کسی اخراج نشده بود مقایسه کنید باز هم رئال سرتره ( میتونید نگاه کنید تو سایت گل هست )
و همه اینها به کنار من با دوستان عزیز منچستری صحبتی که دارم اینه :
اگه در حق کسی ناعدالتی شده توسط داورها باور کنید رئال بیشترین ضررو کشیده و این در سال های متمادی مقابل بارسلونا دیده شده هر چند رئال تنها تیم نبوده و چلسی و آرسنال از جمله قربانی ها بودن
اما اگه از این موضوع هم بگذریم بیایم به نحوه قرعه دوتا نگاه بندازیم گروه مرگ که رئال توش بود متشکل بود از :
- قهرمان اسپانیا
- قهرمان آلمان
- قهرمان انگلیس
- قهرمان هلند
این گروه چقدر میتونه سخت باشه ؟ اما واقعا منچستر با کی بازی کرد ؟ با کی بازی کرد که در حد و اندازه های غولی مثل دورتموند باشه که همه داریم می بینیم چیکار می کنه و امشب چطور شاختار رو نقره داغ کرد
و از همه این ها هم که بگذریم :
رئال مادرید در طول کمتر از ده روز سه تا بازی فوق العاده سخت داشت
همه در دنیا از بارسلونا از فوتبالی قوی و کامل یاد می کنن و منچستری ها که بارها در سال های 2009 و 2011 طعم شکست رو در مقابل این رقیب اسپانیایی چشیدن بهتر میدونن و درک می کنن این مطلب رو
حالا رئال باید در کمتر از 10 روز باید دو بار با این تیم بازی کنه !! شما میتونید تصور کنید چه فشاری به بازیکنا میاد ؟ نه فقط فشار بازی و خستگی بلکه فشار روحی چرا که اگه مثلا رئال بازی رو می باخت نه تنها از جام حذفی حذف میشد بلکه چون بازی حیثیتیه روحیه بی نهایت افت می کرد حالا بازی با بارسلونا یه بار نه اینکه در طول چهار روز دو بار !!
در حالیکه منچستر باید با نوروویچ بازی کنه !!!
و بعد بارسلونا رئال باید به مصاف منچستری بره که میدونه فقط میخواد دفاع کنه بخاطر نتیجه خوبی که در خانه حریف گرفته
شما خودتون رو بذارید جای رئال
فکر کنید منچستر در مقابل بارسلونا بازی کنه اونم نه یه بار بلکه دو بار پشت سرهم و در طول چهار روز
این منچستر در مقابل بارسلون نمیتونه بایسته اینو خودتون هم میدونید ( درسته بارسلون افت کرده اما هنوزم برای تیم های دیگه بارسلونه ) میگم برای تیم های دیگه چون این بازیکنای رئال رو بقیه تیما ندارن یا بهتر بگم شرایط رئال رو ندارن
و فکر کنید شما یکی از این بازی هارو به بارسلون ببازید اونم به رقیبی دیرینه و آتشین ( شکر خدا میزان نفرت این دو تیم از همدیگه رو میدونید )
نمیخوام بگم تیمتون بد بازی کرد و غیره نه اتفاقا فوتبال منطقی بازی کرد و در کل بازی خوبی بود همونطور که بالاتر هم گفتم اما ازتون میخوام یه کم رئال رو درک کنید درسته کریس رونالدو داره اوزیل داره دی ماریا داره و .... اما همه اینا انسانن
اینا همونایین که از بارسلونا 5 تا خوردن و در شرایط خیلی سختی دارن تست میشن شرایطی که حتی بارسلونا تا الان نگذرونده و نه حتی شما
پس بجای شکایت از داور که بعضی از تصمیماتش هم به ضرر منچستر بود و به ضرر رئال نتیجه رو قبول کنید چون رئال مادرید در این مقطع بهتر از منچستر فوتبال بازی می کنه
و در آخر نظر نهاییم اینه که اگرم نانی اخراج نمیشد درسته شاید بازی فرق می کرد اما بهتون قول میدم رئال در جهنم رو می شکست اما یه گل میزد حتی اگه خود فرگوسن میومد تو دفاع شرکت می کرد این تیم رئال مادرید تیمی که اسم و رسم و عنوان و حیثیت و آبرو و در نهایت افتخاراتش در دنیای فوتبال افسانه حساب میشه و میلیاردها برابر بزرگتر از اسم هایی مثل رونالدو که در بازی امشب کاملا مجذوب و مغموم تیم سابقش شده بود ما دوستش داریم اما رئال مادرید خیلی بزرگتر از این حرف هاست درست همونطور که منچستر یونایتد خیلی بزرگتر از بکهام بود یا نیستلروی یا ....
چیزی که شما منچستری های عزیز بهتر از ما رئالی ها میدونید باشگاه فدای بازیکن و شرایط نیست ...
Last edited by M A X I M U M; 06-03-2013 at 06:25.
سلام ، درک میکنم طرفدارای منچستر رو که به داوری باختن ... متاسفم
فقط می تونم بگم خیلی بده اینجوری حذف شدن
دوستانی که می گن اخراج تاثیر نداشت فقط کافیه نیمه اول و اوائل نیمه دومو ببینن که رئال تا پشت محوطه میومد ولی بعدش کار خاصی نمی تونست بکنه
بدون شک این باخت گردن داور هست چون مطمئنا اگه ده نفره نمی شدیم مورینیو یه همچین ریسکی نمی کرد اربلوا رو بکشه بیرون مودریچ رو بیاره
نانی تا زمانی که تو زمین بود واقعا داشت خوب بازی می کرد گیگزانگار نه انگار که 40 سالشه واقعا با جون و دلو تعصب بازی می کرد در کل تا قبل از اخراج همه خوب بودن
فقط بعد از گل اول رئال تمرکزمونو از دست دادیم ... انصافا گل دوم گل بدی بود
رونالدو هم به وضوح نمی خواست گل دیگه ای بزنه
ماکلیت توپ که اصلا معیار نیست و این واقعا بی انصافی بگید رئال تو نیمه اول سرتر بود موقیعیت های منچستر رو با موقعیت های خودتون مقایسه می کنید ؟؟؟؟؟!!!!!!!!از طرفی شما بیاید موقعیت گل ها و مالکیت توپ و بقیه نکات رو حتی در نیمه اول که کسی اخراج نشده بود مقایسه کنید باز هم رئال سرتره ( میتونید نگاه کنید تو سایت گل هست )
در ضمن این جمله رو مورینیو گفته: تیمی که بهتر بازی کرد بازی رو باخت
می تونید منچستریونایتدو هم به این لیست اضافه کنیداگه در حق کسی ناعدالتی شده توسط داورها باور کنید رئال بیشترین ضررو کشیده و این در سال های متمادی مقابل بارسلونا دیده شده هر چند رئال تنها تیم نبوده و چلسی و آرسنال از جمله قربانی ها بودن
با نهایت احترامی که برای هوادارای بارسا قائلم با این افت بدحتی تیم های دیگه هم می تونن برای بارسا مشکل درست کنن هرچند که مقطعی هستش به نظرماین منچستر در مقابل بارسلون نمیتونه بایسته اینو خودتون هم میدونید ( درسته بارسلون افت کرده اما هنوزم برای تیم های دیگه بارسلونه ) میگم برای تیم های دیگه چون این بازیکنای رئال رو بقیه تیما ندارن یا بهتر بگم شرایط رئال رو ندارن
----------------------------
به هرحال دیگه تموم شد و این فقط انگیزه یونایتدی ها رو برای دابل بیشتر می کنه
فکر می کنم بازی سختی در انتظار چلسی باشه در آف آی کاپ
Last edited by shakerifar; 06-03-2013 at 09:28.
به خدا دیشت انقدر اعصابم خورد بود که اگر این جا پست میدادم بن میشدم.به داور تبریک میگم و به رئال و یونایتد تسلیت.رئالی ها عددی نبودند که بخوان ما رو حذف کنند.مشتی تیم اماده خور میخوان بیان قهرمان اروپا بشن؟؟ولی خیالشون راحت اصلا اصلا به 10 نمیرسند.
ای کاش بد بازی میکردیم و میباختیم نه این که با داوری ببازیم.جالبه بعضی هواداری رئال میگن برد حقشون بوده و تصمیم داور درست!به خدا نانی اصلا ندید بازیکن حریف رو.
افتخار میکنم که یونایتدی هستم و با بازیکنای خوبی که از سرتاسر دنیا میریم و پیدا میکنیم میایم در مقابل رئال پیروز از میدان خارج میشیم.ما قهرمان بودیم.ما برنده بودیم.رئال بازنده این بازی بود.
به همه ی هوادارای یونایتد تبریک میگم.
United
Nani : Now I totally know why Valdés reacted that way in El Clasico.
نانی: ”من اکنون به خوبی دلیل آن واکنش والدز در الکلاسیکو را درک میکنم.“
Rooney: "Barca won over us with Football, Madrid won over us with a Robbery"
رونی: ”بارسا ما را با فوتبال برد، رئال مادرید ما را با دزدی برد.“
کين: اخراج ناني درست بود
کاپيتان پيشين منچستريونايتد اعلام کرد اخراج هافبک اين تيم در ديدار با رئال مادريد درست بوده است.
به نقل از ساکرنت، منچستريونايتد در ديدار برگشت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر رئال مادريد با نتيجه 2 بر يک شکست خورد.
با توجه به اينکه ديدار رفت نيز با حساب يک بر يک به پايان رسيده بود، رئال با پيروزي 3 بر 2 راهي مرحله بعد شد.
در اين ديدار ناني، هافبک منچستريونايتد در تصميمي مشکوک از سوي داور در دقيقه 56 به دليل خطا روي آروارو آربلوا از زمين اخراج شد.
روي کين که در شبکه تلويزيوني ITV به عنوان کارشناس حضور يافته بود در مورد اخراج ناني گفت: به عقيده من داور تصميم درستي گرفت. ناني بازي خطرناکي کرد و بايد کارت قرمز ميگرفت. بايد عادلانه برخورد کنيم. داور با کمک خود مشورت کرد و در نهايت تصميم گرفت ناني را اخراج کند. فکر نميکنم خود داور تصميمي در مورد اخراج وي گرفته باشد زيرا او چند دقيقه بعد از خطاي ناني و مشورت با کمک خود اين کار را انجام داد. هر چند هواداران يونايتد از اين اتفاق ناراحت هستند ولي به عقيده من تصميم درستي بود.
کين ادامه داد: هر بار که در دوران فوتبالم از زمين اخراج شدم با خودم فکر ميکردم که آيا کاري کردهام که داور مرا اخراج کند؟ اگر جوابم مثبت بود، ديگر کاري از دستم برنميآمد. همه از اخراج ناني ناراحت هستيم و يونايتد کمي بد شانس بود که بازيکنش اخراج شد.
varzesh3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)