تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 301 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا دوست ندارم نکونام دربیو از دست بده.خیلی بهش نیاز داریم و نباید سه اخطاره بشه.....میشه در این بازی به کیانوش اعتماد کرد...همینطور صادقی هم استراحت کنه بهتره و میتونیم از حنیف استفاده کنیم......برای دربی خیلی به نکونامو صادقی نیاز داریم

بازی فردا 99 درصدش روی هواست و پر کارترین بازیکنا حمودی اشجاری و حاتمی خواهند بود.به خاطر همین من ترجیح میدم از جباری هم در این زمین استفاده نکنیم و از میثم استفاده کنیم

امیدوارم فردا روز خوب حاتمی باشه و از فرصتهاش به خوبی استفاده کنه

منوچهری امروز هم واسه نفت گلزنی کرد....نمیدونم چرا وقتی توی استقلال بود حتی یه پاس کوتاه هم نمیتونست بده.....در استقلال نتونست خودشو پیدا کنه و اسیر بزرگی و نام استقلال شد متاسفانه....ولی خوشبختانه دوباره در نفت احیا شد در مجموع حذفی و لیگ اگه اشتباه نکنم 4 تا گل واسه نفت زده.....امیدوارم موفق باشه

نمیدونم چرا انقدر انتظاراتو از مجیدی بالا میبرند?اصلا برای این دربی نباید روی فرهاد حساب کرد....انتظارات که تا این حد بالا میره به خود مجیدی هم ضربه میزنه نه تنها مجیدی بلکه جباری هم برای دربی بازیکن 90 دقیقه ای نیستند.....جباری باید نیمه دوم به بازی بیاد و مجیدی هم از دقایق 60~70 تا بتونند عملکرد مناسبی داشته باشند.....همونطور که در بازی قبل هم دیدیم جباری بیست سی دقیقه اخر واقعا کم اورده بود و اینطوری بازی کردن در دربی یعنی دو دستی وسط زمینو تقدیم پرسپولیس کردیم و تمام.....البته امیدوارم حداقل جباری در دربی اماده 90 دقیقه موثر بازی کردن باشه......نکونام و جباریه اماده وسط زمینو بدون شک کاملا در دست میگیرند....اگه نکونام سه کارته نشه و به دربی برسه بهتون قول میدم بهترین بازی نکونامو 6 بهمن خواهید دید....الان زوده واسه دربی حرف بزنیم ولی کاملا بازیمون مقابل ملوانو تحت تاثیر خودش قرار داده.....به نظرم بهترین سیستم برای دربی 3_5_2 هستش با سه دفاع وسط باید خیلی مراقب توپهای هوایی باشیم حنیف در مرکز خط دفاعی صادقی چپ و منتظری راست هافبکها نکونام جی لوید حیدری یا حمودی هر کدومشون که اماده تر بودند که من حمودیو به حیدریه نا اماده ی این روزها ترجیح میدم جباری محمدرضایی یا اشجاری باز هم از هرکدومشون که اماده تر بودند استفاده بشه.....برهانی و حاتمی هم دو مهاجممون باشند.....

حالا بعد از بازی با ملوان به طور کامل در مورد دربی صحبت میکنیم

2. 13 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

4. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دو تا پس درست نمی تونند بدن می خوان قهرمان بشن

6. 4 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

اه اه عجب بازیه مزخرفی بود

ضعیف ترین بازیه استقلال توی این فصل همین بازی بود . خودتون نگاه کنید متوجه میشید دیگه موقعیت گل یک به یک بودتوی 90 دقیقه 2 تا موقعیت گل؟

واسه ما که اون تک به تک موسوی بود برای اونا هم احتمالا شوت اولادی رو جز موقعیت گل زدن . هنوز متوجه نشدن موقعیت گل و شوت توی چهارچوب 2 تا قضیه ی مجزا از همه !

در کل خیلی افتضاح بود نکته ای نیست من بگم . فقط اینکه منتظری بهترین مدافع ایرانه شکی نیست اما توی اون پست اصلا کارایی نداره ! چند تا سر سانتر ها واقعا جای خالی حمودی و خسرو حس میشد .

ساموئل هم خوب بازی کرد اما کشت مارو همه پاسهاش رو به عقب . آرزو به دلم موند یه پاس الکی بندازه جلو . الکی ها

استقلال هم خدا نکنه بخواد دفاع کنه . باز اگه یکم ملوان هم حمله میکرد بازی جذاب میشد اما مگه میذاشتن حمله کنن؟خودشونم حمله نمیکردن !

من همیشه تبریک میگم آخر پستهام این بازی که چیز تبریکی نداشت حالمونو بهم زد اما 2 تا چیز مونده

یکی اینکه صدر جدولیم و از همه مهتر توی 8 تا بازی اخیر فقط 1 گل خوردیم ! 720 دقیقه با وقت اضافه ها هم بگیم 730 دقیقه فقط یک گل . آمار فوق العاده رویایی و تحسین برانگیزه که بابت این آمار تبریک میگم

8. 9 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

عجب بازی کسل اوری بود خدایی, حالا ما واسه دربی مراعات میکردیم , ملوانیا چشون بود من نمیدونم
    داورم دمش گرم انگار داور بازی دیروز کارتاشو تو جیب اقای جهانبازی جا گذاشته بود اون تکلی که روی پای فرزاد حاتمی رفتن شک نکنید اخراج داشت همین طوری میلاد میدواوودی ما رو مصدوم کردن دیگه...جلو چشای داور بود ولی اقای داور خودش رو زد به ندیدن ...
    بازی هم فوق العاده سنگین بود به نظرم ارزه خوب بازی کرد ساموئل هم همین طور...تو دفاع و دروازه هم حرفی نمیمونه
    فقط خدا رو شکر واسه دربی تلفات نداشتیم

10. 8 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو تا پس درست نمی تونند بدن می خوان قهرمان بشن
    بارسلونا هم توی این زمین بازی کنه بازیکنانش نمی تونن درستو حسابی پاسکاری کنن!
    زمین شاید به ظاهر خیلی بد نباشه ولی اگه به حرکت توپ دقت می کردین مشخص بود که زمین چه وضعیتی داره!

در کل اصلا بازی خوبی نبود ولی نتیجه بدی نگرفتیم و کلا همیشه بازی ملوان توی انزلی بازی سختیه.
    اگه بازی هفته آینده رو ببریم صد تا مساوی هم فراموش میشه

توی این بازی من فقط از ترکیب قلعه نویی تعجب کردم که چرا منتظری رو سمت راست برد و در صورتی که می تونست صادقی که دو کارته ست رو بیرون بذاره و حمودی هم به عنوان دفاع راست بازی کنه و کلا همش استرس داشتم که کارت بگیره. ولی هم صادق هم نکونام حرفه ای کار کردن و اصلا جوری بازی نکردن که کارت بگیرن...

حالا دیگه همه فکر و ذکر تیم باید برای دربی گذاشته باشه و این هنر قلعه نویی هستش که چه تاکتیکی و ترکیبی رو در نظر می گیره و فکر می کنم از تجربه بالای خودش توی دربی ها استفاده کنه.
    با توجه به بازی های اخیر و تجربه بازیکنا احتمالا ترکیب به این صورته:

رحمتی
    اشجاری - صادقی - منتظری - حمودی
    نکونام
    برهانی - ساموئل - جباری - حیدری
    حاتمی

که البته با اضافه شدن برهانی به خط حمله به 2-4-4 لوزی هم تبدیل میشه.
    در این صورت نیمه دوم هم صد در صد از حدود دقیقه 60 به بعد از مجیدی استفاده میشه که فکر می کنم این بهتر باشه چون مجیدی تازه نفس موقعی به بازی میاد که بازیکنای حریف تا حدودی خسته شدن و می تونه بیشتر اونا رو اذیت کنه. ولی خب اگه شرایط بدنیش خوبه می تونه از ابتدا هم بازی کنه ولی اگه فرضا جواب نداد دیگه با اومدن حاتمی به جای اون فکر نکنم بشه کاری خاصی کرد ولی برعکس با اومدن مجیدی به جای حاتمی می تونه روند بازی تغییر کنه...
    هر چند که ممکنه قلعه نویی از بازیکن مورد علاقش یعنی اکبرپور از ابتدا به جای حاتمی استفاده کنه!

ضمن اینکه اگه بخوایم میونه زمین رو بهتر در درست بگیریم میشه حتی منتظری در کنار نکونام به عنوان هافبک دفاعی بازی کنه و عمران زاده هم به جای منتظری در دفاع وسط قرار بگیره. ولی در هر صورت ساموئل اگه بازی کنه بهتره و کلا هم جدیدا خوب بازی می کنه و هم تجربه خیلی بالایی داره.

همه اینا به تفکرات قلعه نویی برمی گرده و مطمئنا برای این بازی چیزایی زیادی برای گفتن داره...

12. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

می دونم که پست هام یه جوری روی اعصاب بچه هاست. اما ببخشید دیگه!
    دوستان من هیچ وقت توی فوتبال چیزی نشدم و همیشه نخودی بودم!

یه سوال ازتون دارم امروز یه چیزی که خیلی برام قابل توجه بود این بود که پاس های زمینی استقلال همشون پله می شدن. حتی پاس های ساموئل. قبلا اینقدر توجه نکرده بودم.!!
    نوع پاس دادنشون اینجوریه یعنی به نیمه پائینی توپ رو ضربه می زدند. یا این که زمین اینقدر فاجعه بود؟؟

14. 6 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلالیهای عزیز حتما به اینجا سر بزنن و به تیم محبوبمون رای بدین

(انتخاب 10 باشگاه فوتبال محبوب جهان)
    اینجا مثل برنامه نود یا صدا و سیما نیست،این دیگه جهانیه کم کاری اصلا جایز نیست حتما این لینک رو برای دوستانتون هم بدید که برن رای بدن

برای رای دادن استقلال رو که الان رتبه 12 جهان هست پیدا کنین و روی گزینه VOTE در کنارش کلیک کنین که رای ثبت بشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 8 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

می دونم که پست هام یه جوری روی اعصاب بچه هاست. اما ببخشید دیگه!
    دوستان من هیچ وقت توی فوتبال چیزی نشدم و همیشه نخودی بودم!

یه سوال ازتون دارم امروز یه چیزی که خیلی برام قابل توجه بود این بود که پاس های زمینی استقلال همشون پله می شدن. حتی پاس های ساموئل. قبلا اینقدر توجه نکرده بودم.!!
    نوع پاس دادنشون اینجوریه یعنی به نیمه پائینی توپ رو ضربه می زدند. یا این که زمین اینقدر فاجعه بود؟؟
    زمین انزلی خیلی قشنگو سبزه ولی اگه دقت میکردید خیلی پستی و بلندی داره توپ پله میشه واسه همینه که بیشتر پاس ها یا ناقص بود یا اکثرا توپای بلند فرستاده میشد

18. 6 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجب بازی بود بابا فک کنم کل بازی 5 تا موقعیت داشت این بازی بود آخه بدبخت کارلوس کیروش کیو از تو اینا انتخاب کنه ببره بالا (حتما با خودش میگفته عجب لیگی عجب بازی) از استقلال بعید بود همجوری بازی ای....و از قلعه نوعی همین دوتا دلیل داره
    1- یا قلعه نوعی نذاشته بازیکنان به خودشون فشار بیارن و محکم بازی کنن .الا از نوع بازی جواد معلوم بود میخواست کارت نگیره
    2-یا زمین خوب نبود و همیچنین تاکتیک های امیر .

اصلا از دیدن بازی حال نکردم و فقط میخوام بازی بعدی رو ببریم فقط همین

20. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •