دوستان ویندوز 8.1 نصب کردم ولی دکمه fn کامل کار نمیکنه.
تو ویندوز 7 فکر کنم یه نرم افزار خاصی بود که نصب می کردیم و fn . حالا چی کار کنم ؟ کدوم نرم افزار رو نصب کنم که کار کنه ؟
دوستان ویندوز 8.1 نصب کردم ولی دکمه fn کامل کار نمیکنه.
تو ویندوز 7 فکر کنم یه نرم افزار خاصی بود که نصب می کردیم و fn . حالا چی کار کنم ؟ کدوم نرم افزار رو نصب کنم که کار کنه ؟
Cd درایورهاتو نصب کن درست میشه
همه درایورها اینجا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور ATK نصب کن
البته توی دی وی دیش هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مدل vz دارم. همون سری اولی که اومد گرفتم. سی دی درایور هاش برای ویندوز 7 هست.
تشکر.
البته من همیشه جدیدترین آپدیت ها رو از اینجا دانلود می کنم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو دانلود کنم، بک لایت هم کار می کنه ؟
12 مگ بیشتر نیست. حالا نصب کن ضرر نداره
چندتا کول پد خوب معرفی میکنی قیمت بزنم؟ من بین Deepcool N8 Ultra , Deepcool multicore X6 , Deepcool. multicore X8 موندم!
سلام
یه چیز بگم در مورد کول پد برای n56
زیر لب تاپ از جنس پلاستیکه و گرما رو انتقال نمیده. ورودی هوا هم که تقریبا زیر تاچ پده . پس باید یه کول پدی بگیرین که هوا رو بتونه به پایین لب تاپ (ورودی هوا) بدمه!
به نظر من کول پد روی این N56 زیاد تاثیر نداره. نه که تاثیر نداشته باشه منظورم اینه که تاثیرش کمه!!!
![]()
ممنون از نکته ای که گفتی، ولی آخه ناراحتیم برا اینه خیالم راحت نیست، مثلا لپ تاپ گیمینگه ولی دمای مثلا الان max 80 میشه! منم لپ تاپ نداشتم تا به حال خیالم راحت نیست که این دما ok هست یا نه! و دیگه برای لپ تاپ رو خنک کردن همین coolpad میمونه دیگه چه روش دیگه ای هست؟ :(
میخوام یه چی خوب بگیرم حتی شده چند درجه پایین بیاره...
اینکه میگم max میشه نه اینکه همش 80 بمونه ها! یه بار که max بشه حالا به هر دلیلی میشه میانگین 80 درجه، موقع run یه بازی مثل shadow of mordor که جدیده حدود 60-70 درجه هستش.
Last edited by jericho-sina; 10-10-2014 at 16:57.
80 درجه که به نظر من خیلی هم خوبه
حالا فعلنه موقع بازی یه چیز بزار زیر لب تاپ که بتونه راحت نفس بکشه
من وقت ندارم وگرنه یه فن میزاشتم زیرش میدیم چه نتیجه ای میده و خبر میدادم. حالا اگه وقت کردم حتما انجام میدم.
=================
الان یه تست گرفتم
یه فن گرفتم نزدیک ورودی هوای لب تاپ کردم. همون طور که گفتم تاثیری در دمای کلی لب تاپ نداشت!!!!! البته در حال کانورت کردن که سی پی یو روی 100% بود.
دما بین 85-87 متغیر بود و تک وتوک به 90 هم میرسید.
Last edited by AliSub; 10-10-2014 at 19:28.
من فکر کردم بیشتر از اینا کول پد تاثیر داره که انگار چیزی نیست. من که کلا بازی ندارم که گرم کنه ولی یه بار واسه تست grid2 نصب کردم و بعد که به دما نگاه کردم دیدم ماکزیمم روی 90 رسیده بود. واسه همینم یکم ترسیدم که چیزیش بشه و تو فکر کول پد بودم. ولی با اینحال انگار خیلی هم جالب بنظر نمیاد که بخریم. ممنون دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)