خواهش میکنم کالیبره کردن یعنی تنظیم کردن
در زمینه تلویزیون یعنی شما طوری contrast, brightness, color, sharpness و باقی گزینه هارو تنظیم کنید که به دقیق ترین تصویر که نمایش دهنده بهترین جزئیات و طبیعی ترین رنگها و نورهاست دست پیدا کنید.
خواهش میکنم کالیبره کردن یعنی تنظیم کردن
در زمینه تلویزیون یعنی شما طوری contrast, brightness, color, sharpness و باقی گزینه هارو تنظیم کنید که به دقیق ترین تصویر که نمایش دهنده بهترین جزئیات و طبیعی ترین رنگها و نورهاست دست پیدا کنید.
دوستان هیچ کس اطلاعی نداشت؟
سلام
امروز من از بانه قیمت گرفتم (از یکی از برادران کرد که تلوزیون برای شهرمان می آره)برای 55 اینچ 76100 قیمت 4500 و 47 اینچ 3250 قیمت داد ولی قیمت 86000 را نداشت و گفت فردا می گیره مثل اینکه ال جی های بانه کره هست در ضمن 55 76100 تو نمایندگی 8000 هست غلت تفاوت 3500 چیست آیا نمایندگی سر ملت شیره می ماله یا جنس های بانه بنجلند؟
طرف می گفت ال جی های بانه فارسی را ساپورت می کنند چطور امکان داره تلوزیون ساخت کره زبان فارسی رو ساپورت کنه؟
با توجه به این قیمت ها خرید 55 76100 نسبت به خرید 47 86000 بهتره؟ به نظرم می رسه این دو هسته ای بودن 86000 که تنها تفاوت این دو تلوزیون هست(البته اگه کره باشند) خیلی مهم نیست نظر شما چیه؟
Last edited by ali_n2011; 04-12-2012 at 22:26.
سلام
من امروز 47LM76100 گرفتم
می خواستم اخرین نرم افزار این ----- را از چه سایتی بگیریم لطفا لنگش را بگذارید
لطفا کالیبره 76100 را هم برای من قرار بدهید
و طریقه کالیبره کردن را اموزش دهید
باتشکر
سلام
داداش توی این سایت لینگ دانلود نرم افزارش هست؟؟؟
من گشتم چیزی ندیدم
ممنون
آقا میگم همین سایت فلت پنل کالیبره برای lm86000 نداره؟اگه داره لطف کنید لینکش رو بذارید چون من خودم هر چی گشتم پیدا نکردم
سلام
تلویزیون76100 ما صبح روشن کردم یه سری خط های باریک وسیاه افقی رو صفحه داره با فاصله های یکسان
از دور دیده نمیشه تو کیفیت تصویرم زیاد مشکل ایجاد نکرده ولی از نزدیک نگاه میکنم حسابی میره رو اعصابم
مشکل از چی میتونه باشه
احتمال زیاد مشکل از پنل هست. سریعتر زنگ بزن گلدیران چون ممکنه وضع تصویرت بدتر هم بشه.
یعنی پنل عوض میکنن؟ نمیدونین رایگان هست یا هزینه داره؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)