دوستان تنها اوارد در وی بی 100 نیست حداقل جایگاهشم مهمه
جایگاه کومودو را مقایسه کنید!!
![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
دوستان تنها اوارد در وی بی 100 نیست حداقل جایگاهشم مهمه
جایگاه کومودو را مقایسه کنید!!
![]()
خب شد جایگاه رو هم دیدیم،، اونها همشون آنتی ویروسن! مثلا این Qihoo کیه دیگه، که حتی از کسپر هم جایگاهش!! بالاتره؟
میخوام برم Qihoo نصب کنم.......دی!
اينم تجربه من :من به مدت تقريبا 2 يا 3 سالي از eset استفاده ميكردم ! بد نبود . تا اونموقع كه آپديت ميشد بدون دردسر و يه كرك داشت كه خوب هم جواب ميداد . ولي بازهم از پس بعضي ويروسها بر نميومد ! تا اينكه يكسال هم ( تا الان ) از كومودو استفاده كردم . نسخه FREE كه خيلي خوب آپديت ميشد اما !!!!!!! اما اونم به دردESET مبتلا شد و تو شناساييه بعضي ويروسها ضعيف نشون داد . تا جاييكه ديگه آپديت نميشد !! والان دارم از AVIRA استفاده ميكنم . اونم از نسخه FREE . مشخصا قويتر از اون دوتا آنتي ويروسهاست . البته الان با فايروال كومودو استفاده ميكنم كه فكر ميكنم تركيب نسبتا خوبي باشه .
سلام بچه ها من از نود استفاده میکنم اما با تعریفایی که از کمودو شنیدم میخوام آنتی ویروسمو به کمودو تغییر بدم حالا با توجه به اینکه تا حالا از کمودو استفاده نکردم سوالی برام پیش اومده:
آپدیت کردن کمودو مثل نود هستش یا فرق میکنه؟
ممنون میشم اگه بهم جواب بدید چون الان واقعا برام مهمه
اگر منظورتون این است که برای آپدیت یوزر نیم پسورد میخواهد که باید بگم خیر کمودو 100 درصد رایگان است اگر سوال دیگری داشتید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید تا من و بقیه دوستان جواب دهیم
دوست عزیز کمودو در حوزه فایروال و منحصرا در هیپس خوبه نه انتی ویروس.شما برای انتخاب انتی ویروس میتونین از نسخه رایگان اویرا استفاده کنین که در اخرین تستها عالی کار کرده.
درسته . اين نسخه رايگان آويرا چيز فوق العاده ايه . سرعت سيستم رو هم كند نميكنه . ويروسياب به مراتب قويتري داره نسبت به خيلي از آنتي ويروسها مطمئن باش . ميتوني از آنتي ويروس آويرا و فايروال كومودو كه هردو رايگان هستن استفاده كني . تركيب خيلي خوبيه واسه امنيت سيتمت . البته نظر شخيه منه .
اگه ميخواين از آويرا استفاده كنين حتما فايروالشو خاموش كنين و از فاير وال هاي ديگه استفاده كنين چون بد جوري جون اينترنت رو مي گيره
سلام
کسی فایروال کومودو با آنتی ویروس کسپر پیشنهاد میده؟
تذکر:
در چند تایپیک ، شما کاربر عزیز ، یک نمونه سوال کردید، و این به معنای اسپم شناخته میشود.
لطفا رعایت فرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)