تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 602 اولاول ... 377783848586878889909197137187587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون سالار جان اما واقعان در حال حاضر نمینونم بیشتر از این هزینه کنم بین اونایی که گفتم به نظرت کدوم بهتره البته اگه چیزی تو این رنج بهم معرفی کنی ممنون میشم
    خوب میتونین از همون برند مدل px100 II رو تهیه کنین .
    در مورد هدفونهایی که معرفی کردین من تستشون نکردم ولی هیچ رویوی خوب و مثبتی هم ازشون پیدا نکردم.

2. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام به همه
    بهترين هدفوني كه ميتونين بهم معرفي كنين
    1 - سورس پلير Cowon iAudio i9
    2 - قيمت واسم مهم نيست
    3 - سبك آهنگم : ترنس و پاپ
    4 - لطفا اگه ميشه هم In Ear مناسبش رو پيشنهاد كنين هم Full Bass

4. این کاربر از تاتانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به دوستان
    خب بالاخره بودجه برای یه هدفون جدید جور شد (حدود 300تومن)
    من تقریبا به همه سبک های موسیقی گوش میدم البته متال خیلی کم. دوست دارم صدا طبیعی باشه و هیچ اغراقی درش نباشه. از بیس زیاد هم خوشم نمیاد ولی دوست دارم بیس کامل و عمیق باشه. به نظرم صداش اگه سرد باشه بهتره. از سونداستیج هم خیلی خوشم میاد. درمورد کیفیت ساخت هم کاملا راحت باشه و در استفاده طولانی مدت اذیت نکنه.
    برای اینکه بهتر منظورم را برسونم چنتا مثال از هدفون فعلیم یعنی K99 میزنم:
    K99 بدلیل عمق کم پدها وقتی که زیاد استفاده می کنم روی گوش فشار وارد میکنه و همچنین کوش رو خیلی گرم میکنه و باعث عرق کردن میشه.
    بیس در K99 با اینکه کنترل شده است ولی بنظرم درست و حسابی نیست، نه اینکه حجمش کم باشه، بنظرم اون چیزی که باید باشه نیست.
    صدای مید هم خیلی خوب نیست یعنی به نظرم مصنوعی میاد.
    صدای های نیز خوب اجرا نمیشه به طوری که موسیقی جاز چندان دلچسب نیست.

حالا با این اوصاف چی پیشنهاد میدید؟
    خودم M50 مد نظرم هست ولی نمیدونم من رو راضی میکنه یا نه!
    امکان خرید از خارج رو هم دارم (امروزه دیگه همه دارن) ولی جایی باشه که به ایران ارسال کنه و با توجه به قیمت دلار و هزینه های جانبی و ارسال میشه حدود 100-120$ هزینه کرد.

تشکر بسیار
    سلام
    هدفون m50 که انتخاب کردین هدفون بسیار خوب و عالی هست ولی همون ایراداتی که در استفاده طولانی مدت به k99 نسبت دادین رو همین هدفون هم داره و اینکه بیسش هم بمراتب قوی تر از k99 هست .
    با توجه به انتظاراتی که از صدای هدفون و نوع ساختش دارین توسیه میکنم از هدفونهای sennheiser مدل hd518 و یا مدل hd555 یکی رو انتخاب کنین که به ایده ال شما بسیار نزدیک هستن.

6. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درود بر شما .
    خب دوستان قصد خرید یک هدفون خوب شایدم بیشتر از خوب دارم. ممنون می شم یک راهنمایی توپ کنید خیلی خیلی خیلی ممنون .
    بودجه مورد نظرم نهایتش 200 .
    مورد استفاده هم بیشتر موزیک و بیشتر موزیک های pop .دوست دارم صداش یبیشتر گرم باشه و باس عمیقی اراعه بده ولی خب باس بیش از حدش تفکیک صدا و جزییات موزیک نابود نکنه . در کنار موزیک که به طرز وحشتانکی گوش می دم برای کنسول دستی هم می خوام به عبارتی برای بازی کردن با کنسول دستی .
    راحتی استفاده خوبی داشته باشه بیشتر اوقات بیرون از خونه هستم و در محیط هایی مثل دانشگاه و بیرون برای قدم زدن بشه ازش استفاده کرد .تحقیقاتی انجام دادم اما خب گیج شدم
    چند مدل مد نظرم هست نمی دونم پیدا می شه یا خیر از جمله :
    "KOSS PORTA PRO"
    "SENNHIESER PX 100"
    "SENNHISER HD 219 "
    دوستان اگر مدل خاصی سراغ دارند معرفی کنند. برای جزییات صدا و باس عمیق و صدای گرم و طبیعی بهتر OPEN AIRE باشه یا CLOSED AIRE ?
    یک دنیا تشکر برای راهنمایی هاتون
    باید از اخر جواب بدم
    برای داشتن بیس عمیق باید هدفون close باشه (البته نه لزوما ) (و بیس عمیق با بیس قوی خیلی فرق داره ولی در کل هدفونهای open با توجه به نوع ساختارشون از تولید بیس عمیق معذورا)
    برای جزییات صدا هیچ تفاوتی بین هدفون close و open نیست
    و صدای گرم هم رابطه ای مستقیم با بیس تولیدی هدفون و در کل فرکانسهای پایین داره.
    با توجه به بودجتون و نوع هدفونهایی که میپسندین پیشنهاد ما به شما هدفون sennheiser px 200II هست البته بیس خیلی قوی نداره ولی خوب بین هدفونهای فول سایز یا ear pad که بشه براحتی با سورس پرتابل درایو بشه و نیاز به توان بالایی نداشته باشه جزو بهترینهاست
    موفق باشین

8. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    یدونه هدفون بی سیم (یا هدست - منظورم بدون میکروفونه) میخوام بگیرم تا نهایتا 50- 60 تومن . کیفیت واسم خیلی مهمه . هر چند میدونم با این پول چیز خیلی خوبی گیرم نمیاد ولی دوست دارم همین پولی هم که میدم رو جنس خوب بگیرم. همه جور موسیقی هم گوش میکنم . ایرانی - خارجی ، پاپ ، راک ، امبینت ، ترنس ، هاوس و ....
    خلاصه اینکه چیزیکه خیلی خیلی واسم مهمه کیفیته و اینکه بتونم دیتیل آهنگ رو خیلی خوب بشنوم .
    راستی چون من سرم کوچیک هست پس انعطاف پذیریش هم باید خوب باشه یعنی : امکان تنظیم ارتفاع جهت سهولت در هنگام نصب بر روی سر و امکان چرخش گوشی‌ها به بهترین حالت درخواستی

خودم یه مدل پیدا کردم ولی خوب نمیدونم کیفیتش چجوریه
    اسمش اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی این رو هم بگید که اگه بخوام سیم دار بگیرم چقدر تاثیر داره تو کیفیتش
    مرسی
    تویه این رنج قیمت تاثیر زیادی نداره ولی خوب این رو میتونم بگم که این هدفونی که انتخاب کردین اگه با سیم بود قیمتش نصف قیمت فعلیش میشد.
    پیشنهاد میشه akg k44 تهیه کنین که هدفون با کیفیت و مناسبی هست.

10. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همه
    بهترين هدفوني كه ميتونين بهم معرفي كنين
    1 - سورس پلير Cowon iAudio i9
    2 - قيمت واسم مهم نيست
    3 - سبك آهنگم : ترنس و پاپ
    4 - لطفا اگه ميشه هم In Ear مناسبش رو پيشنهاد كنين هم Full Bass
    سلام
    هدفون های فولسایز رو با این سورس پلیر کنار بزارین چون نیاز به امپ برای درایو شدن خواهند داشت.
    ولی از بین هدفونهای داخل گوشی یکی از بهترینهای حال حاضر هدفون heir audio 4.ai که جدیدا تولید شده و نظر بسیاری از منتقدین رو هم جلب کرده.با توجه به نوع صدایی که داره قیمت مناسبی هم داره که 399$ هست و با لوازم جانبی مورد نیازش حدود 550 $ خواهد بود
    البته اگه برای سبک ترنس بیس قوی تر مورد نیازتون باشه هدفون sennheiser ie8 رو میتونین تهیه کنین.

12. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خیلی لطف کردی سالار جان

14. این کاربر از vahidhfq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    هدفون m50 که انتخاب کردین هدفون بسیار خوب و عالی هست ولی همون ایراداتی که در استفاده طولانی مدت به k99 نسبت دادین رو همین هدفون هم داره و اینکه بیسش هم بمراتب قوی تر از k99 هست .
    با توجه به انتظاراتی که از صدای هدفون و نوع ساختش دارین توسیه میکنم از هدفونهای sennheiser مدل hd518 و یا مدل hd555 یکی رو انتخاب کنین که به ایده ال شما بسیار نزدیک هستن.
    ممنون از پاسختون
    یک نکته رو فراموش کردم بگم و اون اینکه میخوام هدفون بسته یا نیمه باز باشه چون نمی خواهم برای بقیه مثل اسپیکر باشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ببخشید ربطی به این تاپیک نداره ولی من چند آهنگ خیلی با کیفیت واسه تست هدفون لازم دارم . از کجا می تونم دانلود کنم ؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    یک نکته رو فراموش کردم بگم و اون اینکه میخوام هدفون بسته یا نیمه باز باشه چون نمی خواهم برای بقیه مثل اسپیکر باشه!
    خوب در این صورت فقط میتونین sennheiser hd 25 و یا همون m50 رو تهیه کنین.

18. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •