خوب میتونین از همون برند مدل px100 II رو تهیه کنین .
در مورد هدفونهایی که معرفی کردین من تستشون نکردم ولی هیچ رویوی خوب و مثبتی هم ازشون پیدا نکردم.
خوب میتونین از همون برند مدل px100 II رو تهیه کنین .
در مورد هدفونهایی که معرفی کردین من تستشون نکردم ولی هیچ رویوی خوب و مثبتی هم ازشون پیدا نکردم.
سلام به همه
بهترين هدفوني كه ميتونين بهم معرفي كنين
1 - سورس پلير Cowon iAudio i9
2 - قيمت واسم مهم نيست
3 - سبك آهنگم : ترنس و پاپ
4 - لطفا اگه ميشه هم In Ear مناسبش رو پيشنهاد كنين هم Full Bass
سلام
هدفون m50 که انتخاب کردین هدفون بسیار خوب و عالی هست ولی همون ایراداتی که در استفاده طولانی مدت به k99 نسبت دادین رو همین هدفون هم داره و اینکه بیسش هم بمراتب قوی تر از k99 هست .
با توجه به انتظاراتی که از صدای هدفون و نوع ساختش دارین توسیه میکنم از هدفونهای sennheiser مدل hd518 و یا مدل hd555 یکی رو انتخاب کنین که به ایده ال شما بسیار نزدیک هستن.
باید از اخر جواب بدم
برای داشتن بیس عمیق باید هدفون close باشه (البته نه لزوما ) (و بیس عمیق با بیس قوی خیلی فرق داره ولی در کل هدفونهای open با توجه به نوع ساختارشون از تولید بیس عمیق معذورا)
برای جزییات صدا هیچ تفاوتی بین هدفون close و open نیست
و صدای گرم هم رابطه ای مستقیم با بیس تولیدی هدفون و در کل فرکانسهای پایین داره.
با توجه به بودجتون و نوع هدفونهایی که میپسندین پیشنهاد ما به شما هدفون sennheiser px 200II هست البته بیس خیلی قوی نداره ولی خوب بین هدفونهای فول سایز یا ear pad که بشه براحتی با سورس پرتابل درایو بشه و نیاز به توان بالایی نداشته باشه جزو بهترینهاست
موفق باشین
تویه این رنج قیمت تاثیر زیادی نداره ولی خوب این رو میتونم بگم که این هدفونی که انتخاب کردین اگه با سیم بود قیمتش نصف قیمت فعلیش میشد.
پیشنهاد میشه akg k44 تهیه کنین که هدفون با کیفیت و مناسبی هست.
سلام
هدفون های فولسایز رو با این سورس پلیر کنار بزارین چون نیاز به امپ برای درایو شدن خواهند داشت.
ولی از بین هدفونهای داخل گوشی یکی از بهترینهای حال حاضر هدفون heir audio 4.ai که جدیدا تولید شده و نظر بسیاری از منتقدین رو هم جلب کرده.با توجه به نوع صدایی که داره قیمت مناسبی هم داره که 399$ هست و با لوازم جانبی مورد نیازش حدود 550 $ خواهد بود
البته اگه برای سبک ترنس بیس قوی تر مورد نیازتون باشه هدفون sennheiser ie8 رو میتونین تهیه کنین.
خیلی لطف کردی سالار جان
ممنون از پاسختون
یک نکته رو فراموش کردم بگم و اون اینکه میخوام هدفون بسته یا نیمه باز باشه چون نمی خواهم برای بقیه مثل اسپیکر باشه!
ببخشید ربطی به این تاپیک نداره ولی من چند آهنگ خیلی با کیفیت واسه تست هدفون لازم دارم . از کجا می تونم دانلود کنم ؟؟
خوب در این صورت فقط میتونین sennheiser hd 25 و یا همون m50 رو تهیه کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)