خواهش میشه
اول طوری بگو که زیاد حالت رسمی نباشه و دوستانه و خودمونی باشه
اگه دیدی جواب نداد برخورد تند و جدی کن ...
من خودمو تو شرایط شما گذاشتم و این حرفارو زدم .. حالا شاید شما خوشت نیاد .. باتوجه به روحیات خودم گفتم !
خواهش میشه
اول طوری بگو که زیاد حالت رسمی نباشه و دوستانه و خودمونی باشه
اگه دیدی جواب نداد برخورد تند و جدی کن ...
من خودمو تو شرایط شما گذاشتم و این حرفارو زدم .. حالا شاید شما خوشت نیاد .. باتوجه به روحیات خودم گفتم !
ممنون از همه.اره خوب من باید با رفتارم خودم رو معرفی کنمچهرم اینکه سعی کن از متدهای روانشناسی شخصیت شناسی از وری چهره استفاده کنی...چه بخوای چه نوای بعضی ها از جمله خودم چهره مظلوم و ساده ای داریم و یاید تا حدودی به دیگران حق داد...مگر خود شما از روی چهره ی دیگران تا به حال قضاوت نکردی و حکم ندادی...؟![]()
من کاری رو که Eblis میگه نکردم...
میدونی آخرش چی شد؟!
از حد گذروندن و همه حرمت ها رو از بین بردن...
منم وقتی خواستم بهشون بفهمونم که من دیگه تحمل ندارم این جوری ادامه بدم،فقط و فقط باعث باهاشون خیلی سرد بشم...
بهتره یکمی هم بخاطر مصلحت خودت عمل کنب روی تمام روحیاتت بذاری-اگه تند برخورد کردن با روحیت نمیسازه-همه چیز رو از همین اول کار تموم کنی...
باور کن که خیلی اوقات جنگ اول به از صلح آخر...
اینجوری شاید ازت یکمی دلخور بشن منتها مث من پشیمون نیشی..
سلام
چیه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ارضی نیست
این چه حرفیه
خواهش میکنم
درست گفتم؟![]()
سلام اگر یکی وسط حرفاش بگه که تصادف کرده والان بیمارستانه و شما رابطه خیلی رسمی باهاش داشته باشید چطوری باید عکس العمل نشون بدید و چی باید بگید؟
ای وای خیلی ناراحت شدم.الان حالتون چطوره؟کمکی از دست من ساختست اقای/خانم...؟
فک کنم توی این جور موقعیت ها بهتره بیشتر انسانی برخورد کنیم یا رسمی یا اداری
به نظرمن بهتر توی این حالت بیشتر سعی کنی خودت باشی و یه طوری رفتار کنی که
بعدا نگی ای کاش بیشتر هم دردری میکردم...
بزرگتر به کوچکتر،میزبان به میهمان،مافوق به زیر دستش دست میدهنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
دوستان من تو یه موقعیت عجیب قرار گرفتم.
اگه یه خانم ازتون یه درخواست ساده ( مثلا تایپ کردن یک مطلب یا درس خوندن و ... ) تو یه مکان عمومی بکنه شما قبول می کنین یا نه ؟ من به این مسئله خیلی مشکوکم فکر می کنم اون خانم یک نیت بدی داره.اون خانم خیلی مشکوک این درخواست رو داشتن.در ظمن، فقط هم به بنده گفتن.همون موقعی هم که من شمارشون رو خواستم با کمال میل دادن.قبلا هم ازم جزوه گرفته بودن. قبلش هم برای خرید لپ تاپ مشاوره گرفتن.الان هم ... آخه درس خوندن هم باید گروهی باشه ؟
از یه طرف هم می گم هیچ چیزه مشکوکی وجود نداره و من شَک الکی دارم.
البته این مورد رو هم بگم که من با خانم ها ارتباط خوبی دارم و هیچ وقت تو صحبت با یه خانم خجالت نمی کشم یا مثلا زود بحث رو خاتمه بدم یا مثلا بعضی ها خیلی عرق می کنن و سرخ میشن یا بغض می کنن . و خیلی مشکلات خنده داره دیگه. تا به حال هم مورد توجه خیلی ها بودم.
اما این مورد یه کم ذهنم رو مشغول کرده و من هم نمیخوام ارتباط بیشتری با اون خانم داشته باشم.
موندم... شما یه چیز بگید. خواهشا هر جه سریع تر بگید و مسعله رو جدی بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)