قبلا اجرا میشد تو ویندوز 7
الان این ارور رو میده تو ویندوز XP
![]()
قبلا اجرا میشد تو ویندوز 7
الان این ارور رو میده تو ویندوز XP
![]()
اقا من صدای بازیم هی تیک داره حتی گرفیک رو هم اواردم پایینه پایین(میدونم ربط نداره زیاد) ولی بازم اینطوریه چه کنم؟
اقا من صدای بازیم هی تیک داره حتی گرفیک رو هم اواردم پایینه پایین(میدونم ربط نداره زیاد) ولی بازم اینطوریه چه کنم؟
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
DIRECTX بریز یا همون DLL رو سرچ کن تو اینترنت دانلد کن بریز تو سیستم 32
دوستان انگار مشکلات زیاده:
1.ویندوز 7 رو نصب کنید رو xp انگار قابل اجرا نیست
2.اگه هنوز بازیو دانلود نکردید ورژن reloaded یا black box رو دانلود کنید (ترجیحا reloaded )
لینک ها رو من خودم امتحان نکردم.
کرک بازی از دو سرور:
نسخه black box از چند سرور:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه reloaded از چند سرور:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.تو ورژن Reloaded یه اشکال کوچولو هست که اینطوری حل میشه: برید جایی که بازی رو نصب کردید و tm رو از انتها بردارید..اگه هنوز مشکلتون حل نشد به:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HKEY LOCAL MACHINE\SOFTWARE\WoW6432Node\EA Games
Change the GDFBinary & InstallDir paths to C:\Program Files (x86)\Battlefield 3\ Battlefield 3 برید و دوباره tm روبردارید
4.تو مشکل صدا ambient occlusion رو turn off کنید و همچنین تو sound menu باید enhanced stereo surround و یا چیزی شبیه اون رو turn off کنید
5.کسایی که نسخه اولیه روسی رو دارند دردسر زیاد داره اما انگار قابله حله مثلا یکی از راهاش اینه که update رو دانلود کنید و language مورد نظر رو به این ترتیب:
دانلود update از سه سرور:update رو در دایرکتوری (محل نصب) اصلی بازی باید ریخت مثلا G:\Games\Electronic Arts\Battlefield 3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود زبان انگلیسی از دو سرور :
بعد از دانلود زبان اون رو تو جاییکه بازی رو نصب کردید در زیر شاخه DATA\Win32\Loc folder نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا G:\Games\Electronic Arts\Battlefield 3\Data\Win32\Loc
6.آخرین ورژن کارت گرافیک خودتون رو نصب کنید و آخرین ورژن direcx رو نصب کنید
7. اگه بازم با direcx مشکل داشتید این فایل رو دانلود کنید احتمالا برطرف میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینارو تو سایتای خارجی پیدا کردم بازم بود اما حس ترجمش نبود...خودم هنوز بازی نکردم..موفق باشید
Last edited by satansilent; 27-10-2011 at 23:19.
دوستان من بازی رو تا یه جاهایی رد کرده بودم ولی الان اومدم بازی رو ادامه بدم می خوام وارد گیمپلی بشم صفحه سیاه میشه بعد میپره تو دسکتاپ.مشکل چیه؟
سلام. تو شهر ما یه جا پیدا کردم میگه 12 تومان و 14 گیگا بایت هست و باید هارد یا فلش داشته باشی که بریزه و بدون نیاز به نصبه.به نظرتون میرزه که بگیرم؟اینکه بصورت اجرایی هست و نیازی به نصب نداره چی؟
دوستان میشه آخرین آپدیت کارت گرافیک ATI Radeon HD 4600 Series را بذاره که بتونیم بهتر بتلفیلد3 را اجرا کنیم.
سلام دوستان.
من بازی رو نصب کردم.
وارد بازی شدم از هلیکوپتر که پیاده میشم میرم تو کوچه بازی میپره بیرون!!!!1
چکار باس کرد؟
سلام دوستان. من اول بازی که از هلی کپتر پیاده میشه میرم تو کوچه میپره بیرون چیکار کنم؟
دوستان چرا اول بازی یه پیغام میده که یه فایل 1.3 گیگابایتی رو واسه Co-op و مالتی پلیر دانلود بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)