تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 100 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

من خودم مشکلی از بابت اینترنت ندارم سرعتم معمولی هست من نگاهم برای همه کار بر ها بود. به نظر من این طرح غیر عملیاتی نیست.
    این طرح رو شرکتها نمیخواهند اجرایی بشه
    اون دوستانی که از شرکتهای PAP صحبت میکنند اونها براشون محدود و نامحدود فرقی نمیکنه برای ISP ها فرق میکنه تنها شرکتی که فکر میکنم هم PAP هست و هم ISP شرکت لایزر هست

2. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مثل اینکه واقعا چشم بعضی ها بسته
    صد بار خود من گفتم موافق نامحدود شدنم اما با توجه به بعضی نکات می دونم این طرح به هیچ وجه اون چیزی که راضی کننده باشه نخواهد بود
    من می گم مشکل از کجاست باز میاد می گه ما رفتیم با کجا بحث کردیم و زحمت کشیدیم و حرص خوردیم
    اول بفهم مانع پیشرفت اینترنت چیه بعد ببین می تونی حلش کنی بعد اگه راهی که قدرتش به اندازه ی 71 میلیون نفر بود پیدا کردی بیا بگو من خودم تا آخرش باهاتم
    یا شایدم اعتقاد داری که همچین خبری نیست و کلا همه چی آرومه و جمع گل و بلبل و سنبل جمعه
    ادامه این بحث احتمالا صحیح نباشه چون داره 30یا30 میشه و برخلاف قوانین فروم ولی یه چیزی رو خدمتتون عرض کنم
    شما تنها کسی نیستی که میفهمی و چشمت بازه منم در مورد اینکه مشکلات اینترنت از کجا آب میخوره با شما هم نظرم و تنها فرق دیدگاهم با شما اینه که قدرت 71 ملیون نفری رو برای اصلاح وضعیت لازم نمیدونم و فکر میکنم همین چند صد نفری که پیگیر این بحث بودن اگه ادامه میدادن احتمال موفقیتشون وجود داشت. از این مشکلات یک نفری تو دنیا زیاد بوده ولی دووم نیورده...

4. 3 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اشتراک 1به 10 نه عزیز اشتراک 1 به حداکثر 10 و این قانون در مورد همه نوع سرویس اشتراکی نافذ هست حتی همین حجمی ها هم که الان ارایه میدهند! و مختص سرویس نامحدود سازمان تنظیم نمیشه!!

اگر قانون 128 با اون همه نقد اجرایی شد و با داشتن مخالفتهای زیاد
    این قانون رو چرا کاربر ها دلشون نمیخواد اجرایی بشه؟؟؟
    مشکل ما زیر ساخت و واردات پهنای باند نیست!! مشکل کسب بیشترین سود از کمترین منابع هست همین
    سلام دوست من.
    ببخشید، میون کلامتون، مستنداتی هم دارید که این حرفتون رو اثبات کنه؟ من الان از یه جایی اینترنت دارم که بعضا سرعتم تا یک صدم سرعت نامیم میشه! توی قرارداد هم اصلا در مورد حداکثر/حداقل ضریب اشتراک اصلا صحبتی نشده...

داره خودمونی میشه raya2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کشور جهان سوم رو مردم میسازند ولاغیر
    دقیقا (بهترین جمله ی این تاپیک)

7. 3 کاربر از raya2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با عرض معذرت..
    مردم ما تا وقتی یه مساله ای رو خودشون از نزدیک لمس نکنن، حرف هم وطنشون رو که داره زجر میکشه و از یه وضعیت نامناسب رنج میبره باور نمیکنن.
    همین مساله در مورد سرعت اینترنت هم صدق میکنه
    طرف میاد میگه سرعت من که خوبه، دارم با 200 شبانه دانلود میکنم...حالا سرعت 1000 نفر دیگه بد باشه به درک! من که سرعتم خوبه، پس تو این مسائل دخالت نمیکنم.
    حالا همین آدم فردا سرعتش کم میشه، اونوقت یا با کمال پُررویی میاد غُرغُر میکنه...یا دیگه اصلاً روش نمیشه در این مورد حرفی بزنه و سکوت اختیار میکنه!
    کلاً این شده وضعیت جامعه ی ما...مردمی که فقط به فکر سود خودشونن...با درد دیگران احساس هم دردی نمیکنن...بعد خودشون هم به همون درد مبتلا میشن و اونوقته که دیگه کسی برای خودشون هم تره خورد نمیکنه.
    مثل یه ویروس مرگباریه که همه جا رو آلوده کرده.

9. 2 کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

با عرض معذرت..
    مردم ما تا وقتی یه مساله ای رو خودشون از نزدیک لمس نکنن، حرف هم وطنشون رو که داره زجر میکشه و از یه وضعیت نامناسب رنج میبره باور نمیکنن.
    همین مساله در مورد سرعت اینترنت هم صدق میکنه
    طرف میاد میگه سرعت من که خوبه، دارم با 200 شبانه دانلود میکنم...حالا سرعت 1000 نفر دیگه بد باشه به درک! من که سرعتم خوبه، پس تو این مسائل دخالت نمیکنم.
    حالا همین آدم فردا سرعتش کم میشه، اونوقت یا با کمال پُررویی میاد غُرغُر میکنه...یا دیگه اصلاً روش نمیشه در این مورد حرفی بزنه و سکوت اختیار میکنه!
    کلاً این شده وضعیت جامعه ی ما...مردمی که فقط به فکر سود خودشونن...با درد دیگران احساس هم دردی نمیکنن...بعد خودشون هم به همون درد مبتلا میشن و اونوقته که دیگه کسی برای خودشون هم تره خورد نمیکنه.
    مثل یه ویروس مرگباریه که همه جا رو آلوده کرده.
    دقیقا 2 تا تاپیکی که فعالیت میکردن تو این زمینه از اول هر کدوم تا 200 پست بحث این بود که کلی نگاه کنید و خودتونو نبینید
    تازه هر کی هم میگفت با این طرح موافقم به اون میپریدن که چراااا و... تازه یکی یکی همدیگه رو به عنوان مسئول طرح معرفی میکردن اینطوریه که ادم دلش نمیخواد هیپ پستی بده وقتی یه ..... عقلش و شعورش در حد علف هست هی میاد به ملت گیر میده اهانت میکنه و میره تازه اخرش هم با کلی خوشحالی میگه دیدید من راست میگفتم...؟!

11. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چو بد کردی مباش ایمن زافات که واجب شد طبیعت را مکافات اندکی صبر سحر نزدیک است

13. 2 کاربر از mokafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

چو بد کردی مباش ایمن زافات که واجب شد طبیعت را مکافات اندکی صبر سحر نزدیک است
    فارسی بگو منم متوجه بشم نشون به اون نشون که هر دو دایالاپ نامحدود داریم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

سلام دوست من.
    ببخشید، میون کلامتون، مستنداتی هم دارید که این حرفتون رو اثبات کنه؟ من الان از یه جایی اینترنت دارم که بعضا سرعتم تا یک صدم سرعت نامیم میشه! توی قرارداد هم اصلا در مورد حداکثر/حداقل ضریب اشتراک اصلا صحبتی نشده...
    دقیقا مشکل از همین جا آب میخوره که کاربر ها نمیدونند در قبال پولی که میدهند چه چیزی باسد دریافت کنند. شرکتها هم داخل قرار داد چنین چیزهایی رو عنوان نمیکنند.
    تا بعدا راه فرار باشه! خاطرم هست که با یه شرکت در خصوص نصب و راه اندازی سرویس wireless برای جایی به توافق رسیدیم و اونها قرار داد پیشنهاد کار رو فرستادن جالب بود اون قرار داد شامل فقط تعهدات ما بود و تعهدات اونها در حد دریافت پول وقتی پیش نویس اصلاح شده قرار داد رو براشون فرستادم که تمام توافقات بینمون توی اون لحاظ شده بود دادشون در اومد و گفتن پرا اینهمه همه مووارد رو به ریز ذکر کردین همه رو ما انجلم میدیم لازم به نوشتن نبود. (مخصوصا گرفتن مجوز های قانونی) من هم گفتم اگر انجام میدهید پس داخل قراردادتون هم باشه وگرنه که من منصرف میشم.
    اول قبول نکردن وقتی دیدن من واقعا منصرف شدم نسخه امضا شده رو فرستادن حالا داستان شرکتها هم همین هست حیلی ها حتی نسخه قرار داد رو هم در اختیار شما قرار نمی دهند که شما بدونی اصلا تعهدات اونها چی هست
    تنها شرکتی که قرار داد تقریبا کاملی داره و حد اقل تو قرار داد تکلیفش با مشتری معلومه ایرانسل هست
    من توی این تاپیک سعی کردم همین نکات رو روشن کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر کسی نسخه ای از متن قرار داد ADSL داره اون رو برای اطلاع عمو و بررسی نکاتش برای من بفرسته تا برای بقیه هم قرار بدم و نکات درست و علط اون رو مشخص کنیم

16. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

من خودم مشکلی از بابت اینترنت ندارم سرعتم معمولی هست من نگاهم برای همه کار بر ها بود. به نظر من این طرح غیر عملیاتی نیست.
    این طرح رو شرکتها نمیخواهند اجرایی بشه
    اون دوستانی که از شرکتهای PAP صحبت میکنند اونها براشون محدود و نامحدود فرقی نمیکنه برای ISP ها فرق میکنه تنها شرکتی که فکر میکنم هم PAP هست و هم ISP شرکت لایزر هست

من حداقل در مورد اجرایی شدن یا نشدن این قانون نفعی نمیبرم اما این همه زمان گذاشتن برای اطلاع رسانی برای بقیه فقط جنبه آشنایی با حقوق مصرف کننده و همجنین توزیع کننده رو داره پس شما همه یه مقدار بسیط تر به جریان نگاه کنید. ما به دنبال قانون نیستیم که تصویب بشه به دنبال اجرای درست قانون هستیم همین

18. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •