ولی مال من اینجوری نیست!![]()
ولی مال من اینجوری نیست!![]()
دوستان عزیز به یک نکته توجه داشته باشن در مرحله پوکر اون مرحله که باید بریم اشک پوکریست ها رو در بیاریم شما کافیه بذارید روی نویست در اون صورت اگه فولد نکنید همینطور پشت سر هم برنده می شید و اون مرحله به همین راحتی تموم میشه و اچیومنتشم می گیرید این به خاطر اینه که کسی اگه پوکر بلد نباشه دیگه اینجارو گیر نکنه البته اگه تعریف از خود نباشه یه جورایی استاد پوکر هستم واسه همین متوجه شدم که توی مرحله تمام کارتهامون بدون استثنا یه دو جفت یا استرایت یا فلاش میشدن واسه همین حتی می تونید با all in تسریع هم بدید و باست آوت کنید... شما دوباره برید پوکر بازی کنید به صورت تفننی مطمئن باشید در جا باست آوت می شید اگه بلد نباشید پوکر ولی وقتی هم که بلد باشید بدجوری پدری می تونید بکنید واسه هوش مصنوعی حالا شما فکر کنید چقدر سخته پوکر رو جلوی یه هوش انسانی بازی کنید. توی فارکرای 3 البته واقعا کم هوش هستند و با بت هاشون کامل دستشون رو رو می کنن ولی توی Red Dead Redemption خیلی رند و Insane بازی می کنن
موفق باشید\
دوستان من زیاد بازی نکرده تا الان اما چرا پس هر جایی از نقشه تا الان رفتم هیچ حیوونی نبوده تا بکشم و پوستش رو استفاده کنم؟
سلام بر آقا امیر گل گلاب... مشتاق دیدار
شاید اوایلشی به همون خاطر و هم اینکه اسلحه اینا نداری به اون صورت اسپاون نمیشن یکمی بری جلو اسپاون میشن اونقدر که حالِت از سگ ها و دینگو های وحشی به هم می خوره 4-5 تا با هم هجوم میارن لعنتی ها آدم نمی دونه کدومشون رو بکشه
برای اینکه محتویات نقشه معلوم شه باید از اون دکل ها بری بالا و هر دکل هم یه منطقه رو تو نقشه مشخص می کنه. اون وقت رو نقشه زوم کنی جای جونورها رو بهت نشون می ده.
جای تو باشم جوین سیترا رو نمیزنم
ولی اگه خواستی بزنی خانواده رو هم بگو بیان صفا کنن
سیو فرندز رو بزن
جالب بود!
یبار Save Friend رو زدم!
یبار هم Join Citra!
سلام
اگه Join Citra رو بزنی پلیس فتا دستگیرت میکنه![]()
مگه چی میشه؟اگه نجاتش بدیم؟اگه Join Citra رو بزنی پلیس فتا دستگیرت میکنه![]()
اگه دوستا رو نجات بدیم چی میشه؟
یکی از مراحل شما پیش سم بکر می رید و به شما اولتیماتوم میده که راه برگشتی وجود نداره بنابراین شما قبول نکنید کنسل کنید و وارد نشید یک سیو دستی انجام بدید و بعد دوباره با سم حرف بزنید و وارد بشید اینطوری می تونید بعد تموم کردن بازی دوباره سیو دستی رو از اسلات 1 لود کنید و اون یکی رو هم ببینید ولی در کل چیزی نیست که ارزشش رو داشته باشه همون انتخاب نجات دوستان خوبه و انتخاب صحیح و هدف داستان هم همینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)